Black Friday 2022

av Anna

(Några av) Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Black Friday 2022 - rea på barnvagn, åkpåse, sittdyna, skötväska, ståbräda, liggdel och andra barnvagnstillbehör.

Här kan du Black Friday-fynda barnvagnar och tillbehör!

Black Friday 2022 är det åttonde året i rad som jag gör ett Black Friday-inlägg här på bloggen. De första åren la jag ut inlägget på morgonen på Black Friday. Men med tiden har denna reasäsong utvecklas och blivit till en hel Black Week, med Black Weekend och Cyber Monday inkluderat. Så numera publicerar jag inlägget på morgonen måndag innan Black Friday.

I Allt om Barnvagnars Black Friday-inlägg samlar jag alla tips, kampanjer, rabattkoder, reor och andra erbjudanden på barnvagnar, åkpåsar, sittdynor och regnskydd. Helt enkelt allt som har med vagnar och barnvagnstillbehör att göra! Informationen i inlägget är antingen förhandstips jag fått direkt från butiker och tillverkare, eller bra Black Friday-erbjudanden jag hittat på egen hand. Jag lägger också gärna till fyndtips från bloggens läsare.

Jag kommer under veckan kontinuerligt uppdatera Black Friday-inlägget med nya erbjudanden eller deals så snart de blir aktuella. Så håll gärna utkik för att ha koll på var de bästa barnvagnsfynden finns!

Har du hittat ett bra erbjudande online? Tipsa mig gärna i kommentarerna om jag har missat någon bra rea!

Babyland

Babyland har kickat igång Black Week och erbjuder minst 30% på utvalda produkter! I barnvagnskategorin hittas exempelvis Emmaljunga NXT90 och NXT90F till bra priser. Det är även fyndläge för den som söker efter en fotsack till sin Emmaljunga-vagn.

Se mer hos: Babyland

Babyshop

Babyshop kallar veckans reaperiod för Christmas Countdown. För den som letar vagnar och tillbehör kan jag hitta lite Bugaboo-produkter, åkpåsar från Buddy & Hope och riktigt bra pris på Cybex miniåkpåse för liggdel – Cybex Snøgga Mini. Babyshop har även bra pris på Bugaboos varmare åkpåse, Bugaboo High Performance Åkpåsen.

Se all rea hos: Babyshop

Baby Plus

För den som inte räds att beställa från Nederländerna, något jag själv har gjort många gånger, så är Baby Plus min bästa rekommendation. Under Black Friday-perioden, från 23-28 november, erbjuder Baby Plus 25% rea på Bugaboo Fox 3. På Bugaboo Cameleon 3 Plus är det 35% rea, och 20% på Bugaboo Bee 6. Bugaboo Donkey 5 är nedsatt med 15%. Baby Plus har vidare 25% rea på Joolz Day+ och 10% på nya Joolz Geo 3 och på Joolz Aer. Övriga produkter hos Baby Plus kommer vara på rea om 10%, 15% eller 20%.

Se all rea hos: Baby Plus

Baby V

Baby V har fredag 25 november uppdaterat sin kampanj för veckan! Med rabattkoden Shoppa15 får man nu 15% rabatt på nästan allt. Koden gäller inte på varor som ligger inne under kategorin ”Happy Shopping”, ”Redan bra priser”, på Stokkes matstolar eller på Britax Smile 4

Om du har tid och ändra tänkte jag 😊

Se all rea hos: Baby V

Babyworld

Babyworld säljer barnvagnar och tillbehör från alla de största märkena: Britax, Cybex, Bugaboo, Emmaljunga och många fler. Under Black Week kommer de ha nya erbjudanden varje dag, som alla gäller fram till 28 november. Jag kommer uppdatera inlägget med de erbjudanden som är aktuella för barnvagnar och tillbehör.
Dagens erbjudande måndag 21 november: 25% på Bugaboo Fox 3
Dagens erbjudande tisdag 22 november: 40% på utvalda kläder, med rabattkod: KLADER40
Dagens erbjudande onsdag 23 november: 20% på emmaEmmaljunga, med rabattkod: EMMA20
Dagens erbjudande torsdag 24 november: 25% på utvalda babyprodukter & leksaker
Dagens erbjudande fredag 25 november: 15% på nästan hela sortimentet, rabattkod: BW22

Se all rea hos: Babyworld

Bonti

Bonti brukar kunna överraska med några riktigt bra fynd under Black Friday-perioden, och har generellt bra rea på ett bra utbud av barnvagnar och tillbehör. 2022 har Bonti 15-30% rea på nästan allt. Bland annat 20% på Bugaboo Fox 3 och 15% på Bugaboo Donkey 5, samt 20% på matchande babyskyddet Bugaboo Turtle Air by Nuna. För den som vill fynda en barnvagn från Emmaljunga på Black Friday så har Bonti 20% rabatt på Emmaljungas barnvagnar. På Joolz Geo 3 är det 15%, samt 25% på Joolz Day+. Vill man köpa en bilbarnstol på Black Friday så tipsar Bonti om följande erbjudanden: Britax Max-Way Plus för 2495 kr, Britax Swingfix för 3995 kr, Axkid on 2 för 7499 kr samt Axkid Minikid 3 för 5199 kr.

Se all rea hos: Bonti

Bugaboo

Bugaboos barnvagnar är eftertraktade fynd under Black Friday, och numera brukar Bugaboo själva stå för bra erbjudanden denna period. 2022 är inget undantag. Bugaboo har Bugaboo Fox 3 och Bugaboo Donkey 3 nedsatta med 20% i deras egen webshop, samt har 10% extra i Bugaboos Outlet.

Uppdatering 23 november: Bugaboo utökar nu sin Black Friday-rea. I outleten på hemsidan kan man nu köpa en Bugaboo Bee 5 med upp till 46% rabatt!

Se all rea hos: Bugaboo

Easygrow

Easygrow har skapat en särskild rabattkod för alla som läser Allt Om Barnvagnar, en kod som ger 20% rabatt på alla vinteråkpåsar på hemsidan, utom åkpåsen Nord. För den som är obekant med Easygrow så kan jag berätta att det är ett norskt märke som gör åkpåsar som verkligen kan hålla ett barn varmt i vagnen under en nordisk vinter. Easygrow Grandma är en av de finaste åkpåsarna jag vet. Easygrow Flex är otroligt lång och rymlig, Easygrow Nature är galet varm och Hygge har ett väldigt mysigt foder och snygg finish. Måste också tips extra om Easygrow Harmoni, den första Svanen-märkta åkpåse på marknaden. Perfekt för den som vill vara extra noga med materialval för sin bebis!

Använd rabattkod: OMBARNVAGNAR20 (Koden gäller från måndag till och med fredag klockan 23:59.)
Se all rea hos: Easygrow

Geggamoja

Geggamoja är ett svenst märke som framför allt tillverkar barnkläder. Men de har även gjort en del andra mysiga babyprodukter. Under Black Friday har de kampanj på Geggamoja wrap-filt/åkpåse som jag själv använt i både liggdel och i babyskydd. Läs mer om den i mitt inlägg om miniåkpåsar för babyskydd och liggdel. Lite off topic måste jag också tipsa om Geggamoja lekfilt, som jag använde otroligt mycket till mitt fjärde barn.

Se all rea hos: Geggamoja

Jollyroom

Jollyoom brukar inte ha Black Friday-rea, men har en nu pågående Space Race-kampanj. I kampanken finns många barnvagnar till nedsatt pris, bland annat från märken som Britax, Beemoo, Hamax, Baby Jogger och Petite Chérie. För den som är på jakt efter en billig, varm åkpåse så kommer det kanske gå att fynda sådana från Jollyroom, där åkpåsar från Nordlys, Nordbjörn, Petite Chérie och flera andra märken finns med i kampanjen.

Se all rea hos: Jollyroom

Joolz

Joolz har fått upp en riktigt fin webshop, på svenska, och har under Black Friday-perioden (21 november till och med 27 november) riktigt bra erbjudanden. 25% rea på Joolz Day+ samt på Joolz Hub+ i färgerna Navy Blue och Sage Green. Joolz har även 15% rea på nylanserad Joolz Geo 3 samt 15% nedsatt pris på övrigt sortiment.

Se all rea hos: Joolz

Kronan

Kronan Barnvagnar är tillbaka! Eller ja, det är framför allt Kronan Sulky/S som är tillbaka. En tidigare mycket populär sittvagn, omtyckt för kombinationen av lufthjul, kompakt hopfällning och plant liggläge med bra, förlängningsbar sufflett. Och under Black Friday har Kronan ett erbjudande 15% rabatt på återlanserade Kronan Sulky/S.

Se all rea hos: Kronan

Köpbarnvagn

På sin hemsida skriver Köpbarnvagn att de har rea på ”nästan allt” och 25% rea på de populäraste modellerna av barnvagnar och bilbarnstolar. Butiken säljer bland annat barnvagnar från märken som Bugaboo, Emmaljunga, Crescent, Cybex och Baby Jogger. Erbjudandet gäller fram till och med 27 november.

Se all rea hos: Köpbarnvagn

Lekmer

Lekmer kör med Christmas Shopping på många olika kategorier. Inom Barnvagnar finns bland annat Ergobaby Metro+, Cybex Talos S Lux samt Balios S Lux och flera modeller från Carena med på rean. Inom Barnvagnstillbehör har Lekmer inkluderat många åkpåsar, sittdynor och andra tillbehör från egna märket Buddy & Hope, men även åkpåsar och lammskinn från Bozz finns med i kampanjen.

Se all rea hos: Lekmer

Najell

Najell gör några av de mysigaste barnvagnstillbehören som finns. Deras mjuklift Najell Sleepcarrier är perfekt i små liggdelar och jag är otroligt förtjust i Najells Åkpåse. Kanske den bästa universalåkpåsen för ergonomiska sittdelar, om man frågar mig. Under Black Friday har Najell 20% rabatt på allt på hemsidan.

Se all rea hos: Najell

Polarn O Pyret

För den som funderar på vad själva barnet ska ha på sig, när väl barnvagn och åkpåse är fixat inför vintern, så vill jag tipsa om mitt blogginlägg: Hur ska jag klä min bebis i barnvagnen. Där tipsar jag om hur jag klätt mina fyra (!) vinterbebisar, både som nyfödda i liggdelen och vintrarna därefter när de suttit i åkpåse i sittdel. Polarn O Pyret har 30% på alla ullplagg, mina favoriter som jag varmt kan rekommendera är:

Se all rea hos: Polarn O Pyret

Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan har många av de mest populära märken när det kommer till barnvagnar och tillbehör. Under Black Friday har de en generell rabatt på 15% på hela sortimentet, de med vissa undantag – se villkor. Rabatter som kommer erbjudas är bland annat 20% på Bugaboo Fox 3, 15% på Bugaboo Donkey 5 och 20% på allt från Emmaljunga. Kompakta resevagnen Ergobaby Metro+ är nedsatt med 20%, och även allt från UPPAbaby är på rea med 20%. Britax Strider M med liggdel är prissänkt till 4995 kr, ett väldigt bra pris för en komplett duovagn. Vill man fynda annat så finns bilbarnstolar från Britax till bra priser, nattlampor från Zazu på 30% rea och modern babyvakt från Owlet på 20% rea.

Se all rea hos: Pyret & Snäckan

SBA Baby

SBA Baby är den svenska distributören för Silver Cross, och det är just på Silver Cross utbud som SBA Baby erbjuder Black Friday-erbjudanden vecka. Hos SBA Baby är det 15% på allt från Silver Cross, med rabattkoden BLACKWEEK15.

Se all rea hos: SBA Baby

Voksi

Voksi tillverkar bland annat fantastiska åkpåsar, och har under Black Friday detta år en väldigt generös rea. Inne hos Voksi kommer man kunna hitta utvalda Breeze och Sky Light-åkpåsar (tunnar åkpåsar för höst, vår och sommar) till 50% rabatt och 20% nedsatt pris på utvalda babynest. För vinterbarn så har Voksi 50% rabatt på varma vinteråkpåsen Voksi Carry, som även blir en mjuklift, och på gosiga universalåkpåse Explorer kommer utvalda utföranden finnas till 30% rabatt.

Se all rea hos: Voksi

Du kanske också gillar

11 kommentarer

Sara 21 november, 2022 - 13:56

Tack för superbra tips! Vad är fördelen med hjämmössa för nyfödd? Ger ”vanlig” bebismössa för hårt tryck?

Har läst att man bör undvika ull närmast kroppen pga sticks, beror det på vilken ull? Tycker det är svårt att avgöra :/

Mvh förvirrad blivande mamma i februari

Reply
Anna 21 november, 2022 - 22:44

Hej Sara! Jag föredrar hjälmmössan för att den inte kan glida runt. Man knyter runt hakan och sen sitter den på plats. Vanliga mössor på en bebis som vrider på huvudet, vilket ju även nyfödda gör, glider runt, åker av, glider fram över ansiket. Superstörigt.

Inga ullplagg från PoP sticks eller kliar, har haft dem på alla mina barn. Merinoull känns jättemjukt mot kroppen, har själv på mig ett underställ i merinoull (inte från PoP dock!) som är supermysigt! Men oftast har mina bebisar haft vanliga kläder, och sen ullfrottéoverallen ovanpå. Och sen ner i åkpåse eller, om det är riktigt kallt eller om jag vet att jag kommer ta upp dem ofta, en WS-fleeceoverall ovanpå.
/Anna

Reply
Anna Maria 21 november, 2022 - 15:45

Hej!
Tack för den fina sammanställningen!!
Jag undrar om du vet hur det fungerar med att ha en åkpåse från Easygrow i egonomisk sittdel?

Reply
Anna 21 november, 2022 - 22:41

Hej Anna Maria!
Det funkar, men om det är en mindre ergonomisk sittdel så brukar tjockare åkpåsar stjäla en del av utrymme. Så om barnet redan är stort och inte har jättemycket växtmån kvar kan det bli lite tight. Men annars är det inget problem, jag har haft Easygrows åkpåsar i både Donkey och Buffalo.
/Anna

Reply
Anna Maria 22 november, 2022 - 06:20

Hej!
Jag har en NXT90, tror du den är tillräckligt stor? Är förstagångsmamma och har inte koll på de olika vagnarna. Har en 6 månaders och har tänkt att åkpåsen ska användas flera säsonger.

Reply
Anna 22 november, 2022 - 10:06

Hej, ja men absolut, det kommer funka i flera år!
/Anna

Reply
Anna Maria 22 november, 2022 - 11:08

Super, tusen tack Anna!

Johanna 23 november, 2022 - 10:09

Kan vara bra att uppmärksamma dina läsare om att babyshop är under rekonstruktion. För reklamation och garanti samma moderbolag för lekmer.

Reply
Anna 23 november, 2022 - 11:59

Hej Johanna, tack för bra info!
/Anna

Reply
Gabriella 25 november, 2022 - 11:06

Hej!
Vi kommer sälja vår Donkey när minsta börjar förskolan. Har då en ettåring och en 2,5 åring. Velar mellan bee 6 och kronan sulky S. Har redan bugaboos ståbräda. Vet du om den passar till bee 5 också? Såg att den var kraftigt nedsatt. Vad skulle du ha valt av dessa 3 vagnar. Vi bor i sthlm och den kommer främst användas till och från park, i stan och i kollektivtrafik. Om kronan, vilken ståbräda funkar? Vi båda är långa föräldrar.

Reply
Anna 28 november, 2022 - 09:55

Hej Gabriella!
Ska du köra med ståbräda skulle jag välja bort Sulky/S, den är inte kul med ett syskon på bräda. För både bräda och syskon hamnar bakom handtaget, så man kan inte gå särskilt normalt och bekvämt. På både Bee 5 och Bee 6 finns inbyggda fästen för Bugaboos egen ståbräda, och Bee med ståbräda är riktigt skön att rulla!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar