Om mig

av admin

Jag som driver Allt om barnvagnar heter Anna Lavfors och bor i Stockholm med min man och våra fyra barn födda mars 2009, januari 2011, februari 2014 och februari 2017. Jag arbetar som redaktör och driver på min fritid den här bloggen samt diskussionsgruppen Barnvagnar! på Facebook, som har cirka 55000 medlemmar.

Mitt intresse för barnvagnar inleddes tidigt i livet och blommade ut till fullo när jag väntade mitt första barn. Sedan dess har jag varit stolt barnvagnsnörd och har nu kört fler än 150 barnvagnar. I egenskap av barnvagnsexpert har jag blivit intervjuad i Expressen, ViFöräldrar, Mitt i-tidningarna i Stockholm och bloggen har blivit tipsad om också i tidningen Mama. Jag har föreläst om barnvagnar vid event både riktade mot konsumenter och mot branschen, jag har varit konferencier för barnvagnsvisningar och bistått med sakkunskap till barnvagnstillverkare som input för framtida utveckling. Jag skriver även krönikor om barnvagnar och barnvagnsbranschen i branschtidningen Lek & Baby, samt har i flera år suttit med som medlem i juryn för att utse Årets babyprodukt.

För frågor om barnvagnar eller vid intresse av att anlita mig för barnvagnsrelaterade event eller dylikt så nås jag via mail på alltombarnvagnar@yahoo.com.