Black Friday 2019

av Anna

(Några av) Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Här fyndar du barnvagnar och barnvagnstillbehör under Black Friday 2019

Här kan du Black Friday-fynda barnvagnar och tillbehör!

För femte året i rad har jag efter bästa förmåga samlat marknadens mest generösa erbjudanden under Black Week och Black Friday. Allt som hör till barnvagnar och alla sorters tillbehör platsar: skötväskor, åkpåsar, sittdynor, regnskydd, suffletter, barnvagnsskidor.

Tipsa mig gärna i kommentarerna om jag har missat någon bra rea, så ska jag se till att kommentaren godkänns och publiceras så snart som möjligt.

Allt om barnvagnars Black Friday-tips

Länkarna i min tipslista nedan är antingen en direktlänk till webshoppens startsida eller till en särskild Black Friday-sida om en sådan finns. Om jag fått förhandsinfo med detaljer om vad som omfattas av de olika kampanjerna så skriver jag lite om det. Om inte så blir det en överraskning för både er och mig vad som är prissänkt!


Babyland

Babyland har haft pågående kampanjer under hela vecka och fortsatt nu under helgen, med riktigt bra priser bland annat på åkpåse från Bjällra of Sweden, Elodie Detials och Angel of Sweden. Med start idag Black Friday har men superbra pris på, av en slump, tre av mina favoritvagnar:

  • Joolz Hub Sittvagn (Quadro / Nero ) för 4495 :-
  • Cybex Balios S ( grå, svart och blå)  2995 :-
  • Babyjogger City Mini GT (Svart) 2999 :-

Se all Black Friday-rea hos: Babyland

Baby Plus

Hollänska återförsäljare Baby Plus är mitt första val av butik när jag handlar barnvagnar och tillbehör från utlandet, vilket går att läsa mer om i mitt inlägg om att importera sin barnvagn. För Black Friday-helgen (fredag till söndag) har Baby Plus nedsatta priser på det mesta i webshoppenm även på Bugaboo. Baby Plus bjuder dessutom på följande tillbehör som medföljande på köpet, utan extra kostnad, om man beställer en Bugaboo-vagn:

  • Bugaboo Adapter för Maxi-Cosi/BeSafe/Cybex
  • Muggållare
  • Åkpåse
  • Sittdyna

Beställer man en Bugaboo Donkey2 Duo eller Twin får man TVÅ sittdynor och TVÅ åkpåsar på köpet. Imponerande bra deal! Med Baby Plus gäller i princip alltid när man köper från Sverige att man beställer via mail, så gör man det idag och nämner erbjudandet så kommer man därefter få svar med vidare info och möjlighet att välja färg och så!

Se all Black Friday-rea hos: Baby Plus

Babyproffsen

Babyproffsen har en bred rea med många produkter inkluderade, exakt utbud kan dock skilja sig från butik till butik. Jag har sett att vissa butiker i Stockholmsområdet erbjuder 20% rabatt på allt i lager (med vissa undantag) bland annat!

Se all Black Friday-rea hos: Babyproffsen

Babyshop

Babyshops rea är redan i full gång och det finns gott om barnvagnsrelaterade produkter. Med på Black Friday-kampanjerna finns bland annat vagnar från Carena och flertalet barnvagnsaccessoarer från både Carena och Buddy & Hope

Se all Black Friday-rea hos: Babyshop

Baby V

Baby V samlar sina varor på Black Friday-kampanj på en särskilda sida och har ingen kod man behöver kunna. De tipsar om att de kommer erbjuda Emmaljunga Super Viking i tre olika färger till riktigt bra pris (typ 40% rea om jag räknar rätt), och de har även modeller ur Emmaljungas NXT-serie på rean.

Se all Black Friday-rea hos: Baby V

Babyworld

Precis som många andra butiker så har Babyworld haft produkt nedsatta under hela Black Week, men nu med start under själva Black Friday så tillkommer även att man har 15% rabatt på (nästan hela sortimentet)!

Se all Black Friday-rea hos: Babyworld

Bamba

Bamba har satt igång med sina kampanjer och för barnvagnar och tillbehör så finns det en hel del att välja mellan för den shoppingsugne. Bland annat sittvagnar från Cybex nedsatta med 40% och åkpåsar från både Bjällra of Sweden, BOZZ och Vinter & Bloom med bra prissänkning.

Bara idag, Black Friday, ger Bamba 10% extra rabatt på hela sortimentet, inklusive redan nedsatta priser. Ange kod BF2019 i fältet för rabattkod i kassan för att erhålla din rabatt. 

Se all Black Friday-rea hos: Bamba

Big Baby

Big Baby gör det lätt för sig själva men också för oss kunder med sin Black Friday-deal som helt enkelt innebär att de har 15% på ALLA barnvagnar, utom Britax Premium Line. Det gäller duovagnar, sittvagnar, resevagnar – you name it, och därmed även på barnvagnar från Bugaboo.

Se all Black Friday-rea hos: Big Baby

Bonti

Bonti har under veckan haft följande,erbjudande som också fortsätter gälla nu under Black Friday: 10% på allt inkl barnvagnar, med undantag av Britax Premium Line, BeSafe, Baby Jogger och Stokke Beat. Bonti har även 40% på utvalda varor från Elodie Details, 30% på barnvagnar och tillbehör från Silver Cross och 30% på Bugaboo Fox Classic Grey Melange. Under Black Friday fyller de även på med extra rabatt på utvalda bilstolar (bland annat 20% på alla bilstolar från Maxi Cosi) och kolla även in Bontis fyndsida med utvalda varor med nedsatt pris upp till 50%.

Se all Black Friday-rea hos: Bonti

Brands for kids

Brands for Kids är den lokala lilla butiken i Linköping som också finns på nätet och säljer fina, utvalda barnvagnstillbehör. För Black Friday krävs ingen rabattkod och det kommer gå att hitta 30% på åkpåse från Elodie Details, 40% på overall/åkpåse från Elodie Details, 30% på skötväskor Från Elodie Details och 40% på urfina barnvagnsmobiler från Nature Zoo.

Se all Black Friday-rea hos: Brands for Kids

Bugaboo

Bugaboo är lite hemlig av sig, men något speciellt för Black Friday har de på gång och lovar dessutom att deras erbjudande håller i sig ända fram till och med måndag. I sitt utskick skriver Bugaboo: ”Vi bjuder på rabatt på Bugaboo Cameleon 3 plus och 20% rabatt på alla väskor och på allt i vår outlet, till exempel kan du få ett parasoll för 215 kr eller passa på att köpa en transportväska med 20% rabatt inför julresorna.”

Se all Black Friday-rea hos: Bugaboo

Jollyroom

Jollyroom har ingen Black Friday-kampanj i år, men de har en Rainbow Week med nedsatta priser och exakt vad som skiljer en regnbågsfredag från en svart fredag, det får ligga i betraktarens öga. Jag har noterat att de har bra pris på åkpåsar från Petite Chérie och många barnvagnar finns med i kampanjen.

Se all Black Friday-rea hos: Jollyroom

KöpBarnvagn

KöpBarnvagn har rea på produkter ur hela sortimentet, och erbjuder bland annat Black Friday-kampanjpriser på barnvagnar från Bugaboo samt en hel del annat.

Se all Black Friday-rea hos: KöpBarnvagn

Lekmer

Lekmers rea är i full gång, jag har själv så tidigt som förra fredagen hunnit fynda både vinterkläder till mitt äldsta barn och några julklappar från barnens önskelistor, och allting levererades redan i måndags. Under Black Friday finns barnvagnar från Carena och barnvagnstillbehör från Carena och Buddy&Hope med på rean. Det finns dels Black Week-prisers färdiga att shoppa till via Black Week-delen av sajten och dels lila-markerade erbjudanden som prissänks med koden LEKMEST. 

Najell

Najell är generösa med sin Black Friday-kampanj och omfattar i princip varenda produkt i sortimentet på rea. Bland annat kan man köpa åkpåse Najell Winter Cover med 30% rabatt, och det är en galet mysig åkpåse som jag varmt kan rekommendera. Man har även bra pris på alla bärselar och 20% på populära mjuklift SleepCarrier i svart.

Se all Black Friday-rea hos: Najell

Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan hälsar att de kommer att köra följande erbjudande under hela veckan:

  • Minst 10% på allt i vår butik/webshop (dock ej på redan nedsatta varor/kampanj)
  • 15% på Done by Deer
  • 20% på Silver Cross

Endast under Black Friday har Pyret & Snäckan även denna deal: ”Ytterligare 10% på de kampanjpriser som redan är på Cybex Priam! Det vill säga -30% om man köper sittvagn och liggdel eller sittvagn, liggdel och Cloud Z.”

Se all Black Friday-rea hos: Pyret & Snäckan

Syskonhuset

Black week pågår för fullt hos Syskonhuset, med upp till 50% rabatt bland annat på flera barnvagnar. Syskonhuset hälsar att de garanterar en schysst rea, utan höjda priser innan rean. Varor fylls på allt eftersom och priserna gäller så långt lagret räcker, dock längst t.o.m 1 december. Ingen rabattkod behövs. Jag har hunnit se bra priser bland annat på barnvagnar från Crescent och Mountain Buggy!

Se all Black Friday-rea hos: Syskonhuset

Adlibris

Även om det kanske inte är känt för alla så har Adlibris mer än böcker i sitt sortiment, och faktiskt ett ganska brett utbud av babyprodukter. Även lite barnvagnar och tillbehör finns med på Adlibris Black Friday-kampanjer.


Fyll på i kommentarerna med fynden ni gjort och vilka andra kampanjer för barnvagnar och tillbehör som är värda att uppmärksamma!

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Erika Larsson 29 november, 2019 - 11:24

Apropå Jollyroom. Inget black friday? Pfff… vem handlar egentligen där när man läser detta. Vilka sopor de är! Fetbojkott! https://www.konsumentverket.se/aktuella-konsumentproblem/nyheter-och-pressmeddelanden/pressmeddelanden/2019/jollyroom-falls-for-vilseledande-rea/

Reply
Anna 29 november, 2019 - 11:59

Hej Erika,
jag vet… :/ Förhoppningsvis har de lärt sig sin läxa!
/Anna

Reply
Agneta 29 november, 2019 - 11:56

Hej! Jag ser inte det fantastiska erbjudandet med alla tillbehör på Baby Plus hemsida? Jag får bara upp rabatten på själva vagnen.

Reply
Anna 29 november, 2019 - 11:59

Hej, bra att du ställer frågan, jag ska förtydliga i texten! Med Baby Plus gäller i princip alltid när man köper för Sverige att man beställer via mail. Så kontakta dem nu, nämn erbjudandet och då kommer du får svar med vidare info och möjlighet att välja färg och så!
/Anna

Reply
Agneta 29 november, 2019 - 12:01

Tack!

Reply
Ida 6 december, 2019 - 14:03

Hej! Beställde en bugaboo fox på black friday rean. 15% rea. Men såg att du skriver de ska komma en ny.. vad är din åsikt? Bör man vänta och köpa den nya eller uppdateringarna är inte så mkt att man kommer ångra sitt köp man gjort nu?

Reply
Anna 10 december, 2019 - 20:04

Hej Ida,
det är ju inga gigantiska förändringar, mer en massa mindre förbättringar som förstås ger ett annat helhetsintryck. Men den kommer ju först om fem månader så det är helt klart ett tag kvar. Vill du läsa mer om Bugaboo Fox 2 så har jag samlat info här: https://ombarnvagnar.com/2019/10/allt-om-bugaboo-fox-2-och-bugaboo-donkey-3/
/Anna

Reply

Lämna en kommentar