Black Friday 2021

av Anna

(Några av) Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Black Friday 2021 - rea på barnvagn, åkpåse, sittdyna, sulky, syskonvagn, joggingvagn, skötväska.

Här kan du Black Friday-fynda barnvagnar och tillbehör!

Black Friday 2021 är sjunda året som jag gör ett Black Friday-inlägg, där jag samlar alla tips, kampanjer, rabattkoder, reor och andra erbjudanden på barnvagnar, åkpåsar, sittdynor och regnskydd – allt som har med vagnar och barnvagnstillbehör att göra! Informationen i inlägget är antingen förhandstips jag fått direkt från butiker och tillverkare, eller bra Black Friday-erbjudanden jag hittat på egen hand.

Inlägget publiceras på måndag morgon, första dagen av den så kalladeBlack Week. Detta eftersom många barnvagnsbutiker då inleder kampanjer som sedan är aktiva under hela veckan. Jag kommer uppdatera inlägget för de erbjudanden eller deals som gäller endast under Black Friday, eller om andra bra reor dyker upp under veckans gång. Så håll gärna utkik för att ha koll på var de bästa barnvagnsfynden finns!

Har du hittat ett bra erbjudande online? Tipsa mig gärna i kommentarerna om jag har missat någon bra rea, så ska jag se till att kommentaren godkänns och publiceras så snart som möjligt så fler kan ta del av tipset!


Allt om barnvagnars Black Friday-tips

Länkarna i min tipslista nedan är antingen en direktlänk till webshoppens startsida eller till en särskild Black Friday-sida om en sådan finns. Om jag fått förhandsinfo från butiken, med detaljer om vad som omfattas av de olika kampanjerna, så skriver jag lite om det. Andra sidor har jag inte haft kontakt med så då vet jag inte mer än vad jag själv kan hitta på siten.


Babyland

Babyland vill göra det lätt för småbarnsföräldrar och blivande föräldrar som vill fynda en barnvagn, och låter hälsa att de för vagnar och bilstolar kommer att ligga på samma pris som konkurrenter, eller billigare! Babyland prismatchar alltid, ingenting ska vara dyrare där än hos någon annan. Bra att veta, om man hittar ett fyndpris någonstans men gärna vill beställa från en butik man redan är kund hos!

Se all rea hos: Babyland

Köpbarnvagn

Köpbarnvagn har erbjudanden på duovagnar som Bugaboo Fox2, Emmaljunga NXT90 och Kinderkraft Prime Lite, men erbjuder också nedsatta prisar på flera populära bilbarnstol. Axkid One, Axkid Minikid2 Premium, Axkid Modukid, Axkid Bigkid2 och Cybex Sirona S2 kommer alla finnas med på rean. Det finns också erbjudanden på omtyckta barnvagnstillbehör och andra babyprodukter!

Se all Black Friday-rea hos: Köpbarnvagn

Bonti

Bonti har 17% rea på nästan allt i butiken, men tipsar också om att man inte ska missa dagens deal! Med start måndag under Black Week kommer varje dag en ny produkt eller nytt varumärke erbjudas med rejält rabatterat pris.

Se all Black Friday-rea hos: Bonti

Pyret & Snäckan

Hos Pyret & Snäckan kommer det under Black Friday-veckan finnas en generell rabatt på nästan hela sortimentet (barnvagnar, bilbarnstolar): 10-15%. Särskilda villkor gäller, och all information om det finns på hemsidan. Vissa utvalda varumärken kommer ha upp till 30% rabatt. Ett utvalt exempel på bra deal är att man kommer kunna köpa Emmaljunga NXT90 2022 Black Edition för 8499 kr.

Se all Black Friday-rea hos: Pyret & Snäckan

Lekmer

Lekmer kommer ha rea på upp till 30% på barnvagnar, bilbarnstolar och andra babyprodukter. På övriga sortimentet kommer priserna under Black Friday-veckan sättas ned med upp till 70%. Britax Smille III som sittvagn säljs för 5995 kr, och Cybex Talos S Lux kostar 4925 kr – vilket är det lägsta Talos sålts för, förutom en kort period under Black Friday år 2020.

Se all Black Friday-rea hos: Lekmer

Babyshop

Babyshop kommer man kunna hitta en generell barnvagnsrea på 15%, och det omfattar även allt från Bugaboo – inklusive nyaste Bugaboo Fox 3 och Bugaboo Donkey 3. Enstaka Bugaboo-produkter är på mer rea, Babyshops rea med 40% nedsatt pris på Bugaboo High Performance-åkpåse är rena kapet! Babyshop kommer även ha upp till 50% på leksaker, inredning och ytterkläder.

Se all Black Friday-rea hos: Babyshop

Jollyroom

Jollyroom kör sin vana trogen med en lite annan vinkel på novemberrea, och i år är det Space Race som gäller. De utomjordliga priserna verkar omfatta produkter ur de flesta kategorier. Bland annat hittar jag att Cybex Balios S Lux säljs för 3190 kr på utvalda färger, och sen någon månad tillbaka finns Joolz Hub+ på Jollyroom till mycket bra pris.

Information från butiken: Handla för 3000 kr och få 300 kr rabatt hos Jollyroom genom att använda rabattkoden FUELUP i kassan. Gäller på alla produkter märkta med FUELUP-tagg på hemsidan! De erbjuder även prisgaranti, vilket innebär att om du hittar en produkt till ett lägre pris i en annan butik eller på deras hemsidan inom 7 dagar så återbetalar de mellanskillnaden. Se fullständiga villkor för prisgarantin här.

Se all Space Race-rea hos: Jollyroom

Najell

Najell är det svenska märket som tillverkar den mycket omtyckta lilla mjukliften SleepCarrier. De står också bakom den i mitt tycke absolut bästa universala åkpåsen för ergonomiska sittdelar – Najell Åkpåse. Skulle jag få fler barn skulle jag utan tvekan använda båda dessa produkter till min bebis. Och båda finns faktiskt med på Najells Black Friday-rea, samt en hel del andra bra babyprodukter!

Se all Black Friday-rea hos: Najell

SBA Baby

Scandinavian Baby Alliance har märken som Silver Cross och 2Me i sitt sortiment. Under Black Friday 2021 erbjuder de 20% rabatt på hela det egna sortimentet, med koden ”blackweek”. Det betyder att man kan få den lilla, vändbara sittvagnen Silver Cross Spirit (som jag älskade) för 3348 kr – ett riktigt fynd!

Se all Black Friday-rea hos: SBA

Bugaboo

Bugaboo tjuvstartade sin Black Friday-rea för alla som prenumerar på Bugaboos nyhetsbrev. Den vanliga Black Friday-rean hos Bugaboo omfattar bland annat 20% på Fox 2, på Bugaboo Ant och på utvalda tillbehör – samt 10% extra på allt i outleten. Uppdatering: Från 25 november ökar Bugaboo rean till 30%!

Se all Black Friday-rea hos: Bugaboo

Voksi

Precis som förra året har norska åkpåsetillverkaren Voksi en egen rea under Black Week och Black Friday. Och precis som förra året så bjuder de på riktigt rejält nedsatta priser. Här finns verkligen fynd att gör för den som vill hitta kvalitetsåkpåsar på rea! Två supervarma modeller som är på mer än 50% rea är Voksi Urban och Voksi Active (som båda uppdaterats rejält sen mina senaste recensioner).

Se all Black Friday-rea hos: Voksi

Baby V

Baby V har Black Friday-erbjudanden på ett brett urval av barnvagnar, men också på bilbarnstolar och en del barnvagnstillbehör. För den som vill få chansen att köpa ett av de sista exemplaren av Britax Go så kan man hos Baby V få en komplett Britax Go duo för 3195 kr.

Se all Black Friday-rea hos: Baby V

Baby Plus

Omtyckta nederländska återförsäljaren Baby Plus har sin vana trogen också en Black Friday-rea, som bland annat omfattar 15% på allt från Bugaboo, och utgående modellen Bugaboo Fox 2 säljs för€799. På övrigt sortiment varierar rean mellan 10-15%, bland annat 15% på UPPAbaby också.

Se all Black Friday-rea hos: Baby Plus

Babyworld

Babyworld kommer ha en Black Week och Black Friday med erbjudanden bland annat på Bugaboo Fox 2 och Britax Smile 3, i utvalda färger. Det kommer även vara först till kvarn på de låga priserna för många utgående modeller av barnvagnar.

Se all Black Friday-rea hos: Babyworld

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar