Black Friday 2020

av Anna

(Några av) Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Black Friday fynd rabattkod rea erbjudanden på barnvagnar, åkpåsar och barnvagnstillbehör

Här kan du Black Friday-fynda barnvagnar och tillbehör!

November 2020 är sjätte året i rad som jag i ett dedikerat Black Friday-inlägg samlar alla tips, kampanjer, rabattkoder, reor och andra erbjudanden på barnvagnar, åkpåsar, sittdynor, regnskydd – ja på allt som har med vagnar och barnvagnstillbehör att göra.

Skillnaden mot föregående år är att jag publicerar inlägget redan i början av det som kallas Black Week. Detta eftersom de flesta barnvagnsbutiker i år har en kampanj som är aktiv under hela veckan. För deals som enbart gäller under Black Friday eller som börjar en viss tid, en viss dag så kommer jag uppdatera detta inlägg kontinuerligt. Fler kampanjer från andra butiker kommer dyka upp, så håll utkik!

Har du hittat ett bra erbjudande online? Tipsa mig gärna i kommentarerna om jag har missat någon bra rea, så ska jag se till att kommentaren godkänns och publiceras så snart som möjligt.

Allt om barnvagnars Black Friday-tips

Länkarna i min tipslista nedan är antingen en direktlänk till webshoppens startsida eller till en särskild Black Friday-sida om en sådan finns. Om jag fått förhandsinfo från butiken, med detaljer om vad som omfattas av de olika kampanjerna, så skriver jag lite om det. Andra sidor har jag inte haft kontakt med så då vet jag inte mer än vad jag själv kan hitta på siten.


Babyland

På själva Black Friday inleds Babylands Black Weekend-rea och här finns det flera bra priset för den som letar barnvagnar och tillbehör. Joolz Hub Silver till bästa priset jag sett den för hittills, och lilla resevagnen Joolz Aer har också fått en riktigt bra prislapp!

Se all Black Friday-rea hos: Babyland

Baby Plus

De nederländska webbutiken Baby Plus är mycket populär i de nordiska länderna, eftersom det genom åren ofta varit möjligt att beställa vagnar därifrån till lägre pris än vid nyköp i Sverige.

Baby Plus erbjudande för Black Friday detta år gäller mellan 26/11 och 20/11, och omfattar mellan 10% och 25% rea på nästan alla varumärken och produkter. Exempelvis:

 • Bugaboo – 15% rabatt
 • Maxi-Cosi – 25% rabatt
 • Joolz – 10% rabatt
 • Stokke – 15% rabatt

Se all Black Friday-rea hos: Baby Plus

Babyshop

Babyshop har kickat igång sin Black Week med nedsatta prisera på ett brett utbud av produkter. Där finns gott om leksaker inkluderade, men även den som vill fynda barnvagnar och tillbehör hos Babyshop kan hitta en del godbitar. Speciellt den som letar vintetillbehör lär kunna hitta något att slå till på! För den som vill slå till på en Donkey eller Fox så Bugaboo nedsatt med 15% hos Babyshop.

Se all Black Friday-rea hos: Babyshop

Baby V

Baby V har sina Black Friday-erbjudanden upplagda på en samlingasida på deras site, och där finns bland annat nedsatt pris på Britax Go Next 2 i duopaket, Silver Cross Pioneer med sitt- och liggdel samt en del barnvagnstillbehör från bland andra Stokke och Elodie Details.

Se all Black Friday-rea hos: Baby V

Babyworld

Under Black Friday erbjuder 15% på allt fram till och med 30 november, giltigt endast på ordinarie priser. Det vill säga, allt som redan är prissänkt är undantaget – vilket verkar gälla Smile III, de flesta barnvagnar från Bugaboo med mera.

Några exempel på vad man kan få med 15% rabatt är en Britax Go Big 2 med sitt- och liggdel för 8500 kr eller NXT90 2021 Duovagn för 11045 kr.

Se all Black Friday-rea hos: Babyworld

Bonti

Bonti kommer ha 20% på alla varor i lager – även på Bugaboo! Men med följande undantag: Gäller ej Britax Premiumline, BeSafe premiumstolar, Cybex Platinumline, Lego och Steiff. Kampanjen gäller från måndag 23 november till och med söndag 29 november. Från Black Friday har Bonti även 15% på allt Stokke i lager.

Brands for kids

Brands for kids har mycket fokus på kläder men under årets Black Friday-rea finns också en del barnvagnstillbehör med i kampanjen, blandat annat fina regnskydd och skötväskor från Elodie Details.

Se all Black Friday-rea hos: Brands for kids

Bugaboo

Den 25/11 kickar Bugaboos Black Friday-kampanj igång för alla, och förutom att det finns en del fynd att göra i deras Outlet så har Bugaboo även följande erbjudanden:

 • Bugaboo Cameleon 3 plus  -20%
 • Bugaboo Bee5 -25%
 • Bugaboo Ant + alla tillbehör -40%

Se all Black Friday-rea hos: Bugaboo

Elodie Details

Elodie Details, som tillverkat några av mina favoritåkpåsar under åren, hälsar att de inte har någon Black Week-kampanj i år. Däremot vill de gärna tipsa om deras julkalender, som sätter igång 1 december givetvis!

Se åkpåsar och tillbehör hos: Elodie Details

Jollyroom

Detta år har Jollyroom ingen Black Week-kampanj, utan arrangerar istället en Game On-Week, som startar söndag 22 november och är aktiv veckan ut.

Handla för mer än 3000 kr och få 300 kr rabatt på Jollyroom, genom att använda rabattkoden LEVELUP i kassan. Följande varumärken och produkter ingår ej i erbjudandet:  Stokke, Britax, Cybex, BabyBjörn, Besafe Izi Twist/ Izi Turn/ Izi Modular/ Izi Flex Fix, AxkidOne

Med koden kan man exempelvis få en Joolz Hub Silver för 3995 kr.

Se alla Game On Week-erbjudanden hos: Jollyroom

Köpbarnvagn

Köpbarnvagnar har kickat igång sina Black Friday-kampanjer och presenterar följande erbjudanden:

1. 10 % rabatt på hela sortimentet (gäller ej på redan nedsatta varor)
2. Våra bästa erbjudanden på barnvagnspaket, barnvagnar & tillbehör, samt bilstolar
3. Vår Black Week Outlet med fyndvaror upp till 75% rabatt (leksaker,inredning, vagnar & tillbehör)

Se all Black Friday-rea hos: Köpbarnvagn

Lekmer

Lekmer verkar inte haka på någon Black Week- eller Black Friday-kampanj i år men jag skulle bli förvånad om vi inte ser någon typ av erbjudande eller rabatt på åtminstone en del av barnvagnar och tillbehör från Lekmers egna varumärken.

Se all Black Friday-rea hos: Lekmer

Najell

Najell tillverkar flera väldigt välgjorda och mysiga barnvagnstillbehör. Jag testar just nu deras nya modell av handvärmare och ett stalltips är att satsa på dem, de är otroligt härliga att använda! Kan även varmt rekommendera Najells åkpåse Winter Cover (som dock uppdaterats och bland annat blivit rymligare sen denna recension). Najells Black Friday-erbjudanden gäller fram till 30 november och har ett enkelt upplägg:

 • Köp för 1500 – få 20% rabatt!
 • Köp för 2500 – få 30% rabatt!

Rabatten gäller alla produkter förutom mjukliften SleepCarrier i färgerna Matte Black, Sandy Beige och Morning Grey. Men SleepCarrier i Heritage Green finns med i kampanjen.

Se all Black Friday-rea hos: Najell

Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan serverar ett helt smörgåsbord av erbjudanden, här listar jag de som rör barnvagnar och barnvagnstillbehör:

 • -15% på Joolz vagnar
 • -10% på i princip hela sortimentet (exklusive Britax & Cybex platinum line)
 • -30% på allt från Thule som finns i lager
 • -20% på hela Maxi-cosi sortimentet
 • Köp utvalda barnvagnar & få ett Britax Primo babyskydd på köpet. Dessa kommer ligga överst bland alla produkter på vår sajt. Gäller exempelvis vid köp av Bugaboo Fox 2, NXT90 med flera!
 • Silver Cross Coast för endast 8995:-
 • Emmaljunga NXT90 TREK för 9999:-
 • Thule Spring 3999:-
  (Annas kommentar: En av mina favoriter just nu, läs gärna min recension av Thule Spring!)

Se all Black Friday-rea hos: Pyret & Snäckan

Voksi

Voksi tillverkar varma, rymliga och otroligt fina åkpåsar i många olika modeller. Några av mina favoritåkpåsar kommer från Voksi! Och i år har Voksi en riktigt, riktgt bra rea på flera av åkpåsemodellerna. Speciellt den som vill vara ute i god tid med köp av en tunnare åkpåse för våren har chans att göra ett kap.

Se all Black Friday-rea hos: Voksi

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar