Maxa packningen i Bugaboo Donkey Mono

av Anna
Maxa packningen i Bugaboo Donkey Mono

Ibland är det där sakerna som är självklara för en själv som ger största wow-faktor för andra. Och det visade sig för en tid sedan att det faktum att man snabbt kan göra sin Bugaboo Donkey Mono till sin bästa shoppingkompis genom att maximera packutrymmet i sidokorg och varukorg inte alls var allmänt kännedom. Här kommer därför ett tips till den som tycker att man inte få in så mycket saker i Donkey Mono – dra ut den till duoläge.

Och jo, det får man göra fast man har sidokorgen på!

Maxvikten i sidokorgen förändras förstås inte, den förblir 10 kg på Donkey2, medan den äldre versionen Donkey var godkänd för 5 kg i den lilla varukorgen bredvid sittdelen. Men den rymmer betydligt mer! Och även den vanliga varukorgen undertill förstoras. I den varukorgen är maxviktskapaciteten 10 kg.

Varje gång jag ska handla med Bugaboo Donkey och får slut på plats att lassa in matvaror, fluffiga limpor och blöjpaket tar mycket plats, så drar jag snabbt ut Monon till Duoläge. Man gör precis som när man ska sätta dit en till sitt- eller liggdel:

  • Lossa de tre vita spärrarna på handtag, baktill på chassit samt på framstaget
  • Tryck in knappen och dra ut chassit tills det klickar i läge
  • Spänn fast alla spärrarna igen

Och vips kör du din Donkey Mono i Duoläge och får plats med allt du behöver och mer därtill!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar