Fynda vagnar och tillbehör på mellandagsrean!

av Anna

(Några av) Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Barnvagnar och tillbehör på mellandagsrean

Här kan du hitta barnvagnar och vagntillbehör på julrea

I detta inlägg har jag gjort mitt bästa för att samla alla relevanta mellandagreor. Då omfattar jag givetvis både barnvagnar och alla sorters tillbehör, såsom åkpåsar, skötväskor, handvärmare, sittdynor, regnskydd, suffletter, barnvagnsskidor och mycket mer.

Tips! De bästa fynden hittar man oftast i butik, enligt min erfarenhet. Där kan det finns ett sista ex från lagret som nu säljs till riktigt fyndpris, eller butiksex av vagnar från tidigare modellår som nu kan köpas som riktiga kap. Men det går absolut även att göra en bra deal online!

Tipsa mig gärna i kommentarerna om jag har missat någon bra rea, så ska jag se till att kommentaren godkänns och publiceras så snart som möjligt!

Babyland

Hos Babyland verkar mellandagsrean vara omfattande, och det ingår flera barnvagnar av populära märken såsom Elodie Details, Nordic Crown och Hamas, men också gott om barnvagnstillbehör. Bland annat flera åkpåsar från BOZZ och Vinter & BLoom.

Mellandagsrea hos: Babyland

Babyproffsen

Babyproffsen har ofta olika erbjudanden i olika butiker, då det är butiksägarna som avgör sådant. I Lindhagen, Barkarby och Uppsala erbjuder man 20% rabatt på allt i lager. Vid köp av komplett barnvagn får man 20% på vagnen samt på två originaltillbehör. Enda undantagen är Stokke, Britax Premium, Ergobaby och Babyzen Yoyo.

Mellandagsrea hos: Babyproffsen onlineoutlet

Babyshop

Babyshop verkar hittills främst ha kläder och inredning på sin rea, men det finns lite barnvagnstillbehör på outletsidan.

Mellandagsrea hos: Babyshop

Baby V

Hos Baby V finns bland annat riktigt bra priser på barnvagnar ur Emmaljungas utgående Viking-serie och på flera av Baby Joggers omtyckta vagnsmodeller. För den som ännu inte köpt en åkpåse så finns det flera att fynda hos Baby V.

Mellandagsrea hos: Baby V

Babyworld

För den som ska köpa en komplett barnvagn eller kanske även ett travel system så verkar Babyworlds julrea vara värd att kolla in. Det finns nedsatta priser på väldigt många olika barnvagnarm, bland annat på paket med Britax Smile III och Cybex Priam.

Mellandagsrea hos: Babyworld

Big Baby

För den som vill knipa en Britax Go Next 2 så är det nu man ska slå till. Vagnen har slutat tillverkas och det är de sista exemplaren som nu säljs för väldigt bra pris. Och Go Next 2 i flera färger samt mycket annat finns hos Big Babys julrea.

Mellandagsrea hos: Big Baby

Elodie Details

På Elodie Details ingen hemsida så finns flera fina fynd, båda på barnvagnar och på Elodies superpopulära barnvagnstillbehör.

Mellandagsrea hos: Elodie Details

Jollyroom

Jollyroom undviker termen rea och skriver om festliga vinterpriser. Och vad det omfattar finns att se på deras hemsida.

Mellandagsrea hos: Jollyroom

Köp Barnvagn

Köp Barnvagn har med både barnvagnar och många olika sorters vagnstillbehör på sin rea, som även omfattar de mest populära varumärkena såsom Emmaljunga, Baby Jogger och Bugaboo.

Mellandagsrea hos: Köp Barnvagn

Lekmer

Precis som Babyshop har också Lekmer fokuserat främst på barnmode, inredning och i viss mån leksaker för rean. Det finns lite barnvagnsdelar och tillbehör på Lekmers outletsida dock.

Syskonhuset

Syskonhuset har flera populära vagnsmodeller på sin rea, bland annat en liten rabatt på omtyckta syskonvagnen Basson Duo men också på rejäla Thule Glide 2 och flera andra barnvagnar från Cybex, Baby Jogger och Bumprider.

Mellandagsrea hos: Syskonhuset

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar