Black Friday 2023

av Anna

Det här inlägget innehåller reklam i form av affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Black Friday 2023 - rea på barnvagn, åkpåse, sittdyna, skötväska, ståbräda, liggdel och andra barnvagnstillbehör.

Här kan du Black Friday-fynda barnvagnar, tillbehör och andra barnprodukter!

Black Friday 2023 är det nionde året i rad som jag gör ett Black Friday-inlägg här på bloggen. I takt med att Black Friday som fenomen har vuxit har mitt blogginlägg gått från att publiceras på fredagsmorgonen till att komma ut på måndagen innan Black Friday, under det som nu kallas för Black Week.

I Allt om Barnvagnars Black Friday-inlägg samlar jag alla tips, kampanjer, rabattkoder, reor och andra erbjudanden på barnvagnar, åkpåsar, sittdynor, regnskydd och andra barnvagnstillbehör. Jag kanske även kommer slänga in andra tips på bra barnprodukter jag har egen erfarenhet av, och som finns till bra pris nu under Black Friday-perioden. Informationen i inlägget är antingen förhandstips jag fått direkt från butiker och tillverkare, eller bra Black Friday-erbjudanden jag hittat på egen hand. Jag lägger också gärna till fyndtips från bloggens läsare.

Jag kommer under veckan kontinuerligt uppdatera Black Friday-inlägget med nya erbjudanden eller deals så snart de blir aktuella. Så håll gärna utkik för att ha koll på var de bästa barnvagnsfynden finns!

Har du hittat ett bra erbjudande online? Tipsa mig gärna i kommentarerna om jag har missat någon bra rea!

Babyland

Black Friday hos Babyland

Precis som många andra butiker på nätet smygstartade Babyland sin Black Friday-rea redan under helgen. Kampanjen pågår så länge lagret räcker, som längst till Cyber Monday som är den 27 november. Under veckan kommer Babyland ha minst 30% rea på utvalda produkter.

Tips: Britax lite enklare duovagn Britax Strider M kostar 3795 kr på Babylands rea, och det är alltså för en komplett duovagn. Väldigt bra pris för en ny barnvagn av ett känt märke!

Handla hos: Babyland

Baby V

Lysande Norrskens-priser hos Baby V

Baby V har lysande bra Norrskenspriser fram till 27 november. Det omfattar nedsatta priser på väldigt många produkter, men också en utökad prismatchning – under vissa villkor. Vad gäller Norrskens-kampanjen så finns Britax Smile 4 för 6995 kr, Emmaljunga Alu S för 6995 kr och cykelvagnen Thule Coaster XT för endast 3590 kr och mycket mer.

Tips: En liten vändbar sittvagn som jag verkligen gillade när jag testade den, men som numera verkar lite bortglömd, är Silver Cross Spirit. Lättkörd, kompakt ihopfälld, bra liggläge och finns Silver Cross Spirit finns nu hos Baby V för 399 kr.

Handla hos: Baby V

Babyworld

Black Friday hos Babyworld

Babyworld har redan kört igång sin Black Week, och i kampanjen ingår bland annat produkter från Bugaboo, BeSafe, Britax och Cybex. Priser och utbud kommer uppdateras löpande. Inkluderat i rean finns både leksaker, barnkläder, babyprodukter och förstås mycket barnvagnar och bilbarnstolar.

Tips: BeSafes mycket populära bakåtvända bilbarnstil Stretch säljs för 5589 kr!

Handla hos: Babyworld

Bonti

Black Friday hos Bonti

Bontis Black Friday-erbjudanden pågår under hela Black Week och under Cyber Monday den 27 november. De kommer ha 10-80% på hela sortimentet, vilket omfattar bland annat 15-20% på utvalt från Bugaboo (Fox 5, Donkey 5 och Dragonfly), 20% på Najell, 10-20% på Cybex, 10-30% på Thule och Joolz Geo 3 nedsatt med 15%.

Tips: För alla som är intresserade av senaste versionen av Cybex Tals S Lux så finns den hos Bonti nedsatt med 20%!

Handla hos: Bonti

Bugaboo

Black Friday hos Bugaboo

Bugaboo har Black Friday-erbjudanden på stora delar av sortimentet. Det omfattar bland annat 15% rea på Bugaboo Fox 5, 10% rea på Bugaboo Donkey 5 och priset nedsatta med 10-20% på övrigt utvalt sortiment.

Tips: Bugaboo har under Black Friday-perioden dessutom 10% extra på produkterna i sin Outlet, och där har man under tidigare år kunnat hitta en del bra fynd. Bugaboo Butterfly för 4049 kr är ett riktigt bra pris!

Handla hos: Bugaboo

Easygrow

Black Friday hos Easygrow

Easygrow är det norska märket som tillverkar barnvagnstillbehör av hög kvalitet, ofta inriktat på vintertillbehör. Under Black Week-kampanjen, som pågår över Black Friday och avslutas 26/11 så kommer Easygrow ha Grandma Old åkpåse for hela året till Black Week-pris 1299 kr (ord pris 2599 kr), Easygrow Memini åkpåse for hela året för 1299 kr (ord pris 2599 kr) samt skötväskan/organizern Aarhus nedsatt med 30%.

Tips: Ett av mina absolut favorittillbehör till barnvagnen vintertid är Easygrows handvärmare, och under Black Week säljs Easygrow Grandma Handmuffar för endast 299 kr.

Handla hos: Easygrow

Jollyroom

Space Race hos Jollyroom

Precis som förra året så håller Jollyroom Space Race sista perioden i november, vilket omfattar många produkter som har fått superpriser. Det omfattar allt från barnvagnar till populära barnvagnstillbehör såsom sittdynor, åkpåsar, regnskydd och mycket mer.

Tips: Babyzen Yoyo 2 säljs i vissa färger ut för ett väldigt bra pris. Yoyo 2 med klädsel i färgen Aqua kostar just nu 3195 kr, vilket är ett bättre pris än vad man ofta hittar vagnen för begagnad!

Handla hos: Jollyroom

Joolz

Black Friday hos Joolz

Många missar att en hel del barnvagnstillverkare numera har sina egna webshoppar, och ofta har riktigt bra priser under Black Friday-perioden. Joolz är ett bra exempel på det. Deras rea pågår från måndag 20 november, över Black Friday och omfattar även Cyber Monday, den 27e november.

Tips: Joolz har 15% på hela sortimentet, gäller ej nya modellen Joolz Day 5. På förgångaren, Joolz Day +, har Joolz 30% på utvalda modeller: Day+ i färgerna Sage Green, Navy Blue och Magnificent Green. Joolz Day+ i Brilliant Black är nedsatt med 20%.

Handla hos: Joolz

Kronan

Black Friday hos Kronan

Kronans utbud av barnvagnar och tillbehör är mindre nu än det var för 8-9 år sedan, men det är den bästa modellen de har sparat i sitt sortiment. Jag recenserade Kronan Sulky/S på nytt i början av detta år, och nu på årets Black Friday rea finns både den och Kronan Duo/S med på rean.

Tips: Kronan Sulky/S reas i vissa färger, exempelvis grå klädsel med vit sufflett, för endast 1990 kr. Ett riktigt fyndpris!

Handla hos: Kronan

Köpbarnvagn

Black Friday hos Köpbarnvagn

Köpbarnvagn har en Black Friday-kampanj som pågår fram till och med 27 november. Rean omfattar bland annat 10-20% på produkter från Bugaboo, 20% på Axkid, Cybex och UPPAbaby, samt upp till 30% på Maxi-Cosi.

Tips: Köpbarnvagn har även bra pris på Crescents populära vändbara sittvagn om man köper den som duovagn. Crescent Ultra säljs nedsatt med 25% nu för 5995 kr, då ingår både liggdel och sittdel.

Handla hos: Köpbarnvagn

Najell

Black Friday hos Najell

Najell har 20-60% på allt under sin Black Friday-kampanj. Mer konkret innebär det bland annat 20% på mjukliften Najell SleepCarrier, 20% på Najell handvärmare samt helt 40% nedsatt pris på Najells mysiga babynest Tulip.

Tips: Om man har en barnvagn med ergonomisk sittdel så är mitt tips att välja en åkpåse särskilt utformad för det, och då är Najells åkpåse klockren. Under Black Week säljs Najells åkpåse i utvalda färger i med hela 20-60% rabatt!

Handla hos: Najell

Polarn & Pyret

Black Friday hos Polarn O Pyret

Polarn O Pyret har längre bak i tiden faktiskt haft en del barnvagnstillbehör sortiment, exempelvis en riktigt mysig PoP åkpåse. För mig är de ett favoritmärke eftersom jag verkligen gillar deras lager på lager-tänk, som även bör appliceras i barnvagnen. Åkpåsen ska ses som det yttersta lagret, precis som en vinteroverall. Läs gärna mitt inlägg med tips på hur man ska klä sitt barn i barnvagnen på vintern.

Tips: Polarn O Pyret har 25% på allt om man handlar för minst 200 kr, så passa på att köpa några storlekar av deras fantastiska plagg i ull och ullfrotté!

Handla hos: Polarn O Pyret

Pyret & Snäckan

Black Friday hos Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan har en Black Week- och Black Friday-kampanj som pågår till och med 27/11 klockan 23:59. Kampanjen omfattar bland annat följande Bugaboo upp till 20% rabatt, Britax upp till 40% rabatt, 20% på alla Axkids bakåtvända bilbarnstolar, 20% på utvalda storsäljare från Cybex och 15% rabatt på Babybjörn med RABATTKOD: BB15

Tips: Britax Smile 4 säljs som komplett duovagn, alltså med ligg- och sittdel inkluderat, för 7995 kr. Ett i mitt tycke väldigt bra pris för en riktigt bra barnvagn. Läs min recension av Smile 4 här, och se Smile 4 på Pyret & Snäckans rea här.

Handla hos: Pyret & Snäckan

Stokke

Black Friday hos Stokke

Stokkes Black Friday-rea gäller fram till och med 30 november och omfattar produkter ur hela Stokkes sortiment. Stokke har många erbjudanden som omfattar att man får med tillbehör på köpet när man handlar en större produkt. Vad gäller barnvagnar så ligger ju Babyzen Yoyo numera under Stokke, och där erbjuder Stokke att man kan köpa ett YOYO2 chassi och få med 6+ colorpack på köpet.

Tips: Är man på jakt efter en bra barnmatstol som även kan användas från födseln så erbjuder Stokke att man kan köpa matstolen Stokke Steps, och få med babysitter Stokke Bouncer på köpet.

Handla hos: Stokke

Voksi

Black Friday hos Voksi

Voksi har några av absolut bästa, och varmaste, åkpåsarna i sitt sortiment. Deras Black Friday-kampanj pågår under hela veckan, fram till söndag 26 november. Rean om omfattar bland annat följande erbjudanden: 50% rabatt på alla babynest, 50% på åkpåsarna Carry och Carry North, 50% på utvalda ullkläder samt 50% på skötväska Ida Ising.

Tips: Voksi bästa deal i mitt tycke är utan tvekan att riktigt varma och även förlängningsbara åkpåsen Voksi City (i färgerna Sea Green, Dusty Green och Seashellsand) säljs för 1819 kr, vilket motsvarar en rabatt på 30%.

Handla hos: Voksi

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar