underBARA BABY – mässa i Stockholm!

av Anna

underBARA-BABY-front-goodiebagÅh jag ser i kors just nu men jag känner att jag verkligen vill hinna tipsa om mässan underBARA Baby som idag och i morgon äger rum i Magasin 9 i Frihamnen i Stockholm. Om mässnamnet låter bekant så beror det på att arrangören är densamma som för underBARA Barn som äger rum varje höst i Älvsjö. underBARA BABY har målgruppen gravida och föräldrar till barn 0-3 år. Och ur ett barnvagnsperspektiv så tycker jag att mässan var riktigt bra faktiskt! Givetvis fanns där även en massa andra utställare men dem finns det andra bloggare som fokuserar bättre på. Lokalen är lite mindre än för underBARA BARN men i mina ögon var det positivt. Ljudnivån var lägre, stämningen lugnare och möjligheten till direktkontakt med utställarna desto större. Här följer min korta rapport av vad som finns att se för den som gillar barnvagnar och tillbehör:

underBARA-BABY-BarnbutikenBarnbutiken hade i vanlig ordning en välfylld monter med gott om skötväskor, sittdynor, regnskydd och andra tillbehör. Givetvis fanns det även vagnar på plats. Bland annat visade de upp Bugaboo Bee3 By Diesel Rock live och dessutom kunde man tävla om att vinna en Bugaboo Buffalo by Diesel! Barnbutiken hade 20% rabatt på allt i montern och 15% rabatt på alla barnvagnsbeställningar.

underBARA-BABY-Kronan-UppaBaby-NordicCabKronan var på plats och visade upp sina nya färger på suffletterna, UppaBaby hade sin första officiella visning av Vista och Nordic Cab visade upp sin nya cykelvagn Urban – med individuellt ställbara ryggstöd.

underBARA-BABY-Teutonia-BabyJoggerI Baby Joggers och Teutonias gemensamma monter fanns förutom Baby Jogger City Premier och några andra modeller från Baby Jogger även Teutonias nyaste modell Bliss och Teutonias nya färger och klädslar. Den grå längst ned till höger görs inte rättvisa på bild, den är riktigt fin!

underBARA-BABY-BontiBonti hade en riktigt rejäl monter och visade upp vagnar från bland andra Bugaboo, med Bugaboos fantastiska representant Katarina på plats att dema vagnar med vagn hand, Maxi Cosi visade Maxi Cosi Stella och flera bilstolar. Emmaljunga hade sina mest populära barnvagnsmodeller prydligt uppradade, på plats fanns bland andra Emmaljunga Super Viking och Emmaljunga Double Viking 735. Bonti hade flera bra erbjudanden vid bokning av vagn som tävlingar med riktigt fina priser. Dessutom kommer de imorgon att sälja ut flera av de nyligen uppackade visningsexen, som bilder ovan visar!

A4

För förstagångföräldrar, blivande flerbarnsföräldrar och föräldrar som ska resa med barn och barnvagn så vill jag förstås återigen passa på att tipsa om de barnvagnskvällar som Bonti och jag tillsammans arrangerar under våren, där man kan få lära sig A L L T om barnvagnar och dessutom få hjälpa att hitta den vagn som passar den egna familjens behov bäst. Och dessutom med möjlgihet att under barnvagnskvällarna kunna boka en vagn med bra öfrmåner och förstås – gå hem med en redig goodiebag. Läs mer om Allt om barnvagnars barnvagnskvällar hos Bonti här!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Julia 25 april, 2016 - 15:27

Hej! Kommer du att testa nordic cab urban? Vi är inne på att köpa en men står och väljer mellan den och explorer. Skulle vilja veta lite mer om den! Ha det gott!

Reply
Anna 26 april, 2016 - 14:24

Hej Julia,
japp, det kommer jag! Men jag tänkte testa under våren och sommaren så jag lär inte skriva om den förrän efter sommaren dock.
/Anna

Reply
underBARA BABY – vinn biljetter! 17 februari, 2017 - 09:00

[…] till den stora mässan underBARA BARN som hålls varje höst i Älvsjö. Jag besökte och bloggade om underBARA BABY förra året och blev väldigt förtjust i upplägget, det kändes intimt och verkligen som en […]

Reply

Lämna en kommentar