Barnvagnsföreläsning – jag lär dig allt du behöver veta om barnvagnar!

av Anna

A4
Barnvagnsdjungeln, så kallar många det stora utbudet av vagnar som vi har här i Sverige just nu. Och som ny på området så kan det känns som att det aldrig kommer gå att få grepp om vad en barnvagn är, vilka modeller som finns och vilken av alla tusentals vagnar som kommer passa ens egna behov bäst. Jag har själv befunnit mig i precis den situationen och önskade då att det funnits en bättre vägledning, någon som visste vad de pratade om och kunde ge mig några goda råd kring hur jag skulle tänka. Det var därför jag 2011 startade min barnvagnsgrupp Barnvagnar! på Facebook, som ett forum för föräldrar och blivande föräldrar att utbyta kunskap i, och senare samma år inledde jag också barnvagnsbloggandet här på Allt om barnvagnar.

Nu har jag hunnit köra hundra barnvagnar och får dagligen många mail och frågor om allt från litet till stort kring ämnet barnvagnar. Därför känns så det så himla roligt och spännande att få chansen att möta blivande föräldrar som står inför sitt första inköp av barnvagn och få dela med mig av all kunskap jag samlat på mig sen jag själv köpte min allra första barnvagn. I barnbutiken Bontis lokaler på Norrtullsgatan i Stockholm kommer jag under våren att fem stycken föreläsningar. Tre av dem med förstagångsföräldrar som målgrupp samt en med resevagnar och en med syskonvagnar som ämne. Tanken är att efter föreläsningen (med frågestund inkluderad) så ska alla som närvarat kunna känna att de fått tillräckligt mycket information för att kunna göra ett köp av barnvagn som de kommer bli nöjda med. Bonti kommer dessutom har erbjudanden på plats.

För mer information – läs på Bontis hemsida. Det går också bra att maila Bonti eller mig eventuella frågor. Jag hoppas vi ses i vår!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Jennifer 5 mars, 2016 - 19:43

Åh nu önskar man att man bodde i Sthlm. Hade varit roligt och intressant att gå på 🙂

Reply
Anna 6 mars, 2016 - 23:28

Hej Jennifer, ja jag hoppas att det ska vara värt tiden för den som kan närvara! 🙂
/Anna

Reply

Lämna en kommentar