Mässhöst – Kind und Jugend och underBARA BARN!

av Anna

massor’Tis the season – för barnmässor! För tredje året i rad far jag denna vecka den 15e till 18e september till den gigantiska baby- och barnmässan Kind und Jugend i Köln. Jag ser oerhört mycket fram emot att få frottera mig med det kommande årets alla barnvagnsnyheter och kommer givetvis skriva utförliga sammanfattningar här på bloggen av allt jag fått se. För liverapporter rekommenderar jag som vanligt mitt Instagramkonto @babababies eller att följa Allt om barnvagnars sida på Facebook. Tidigare års berättelse från Köln finns samlade i min Kind und Jugend-kategori här på bloggen.

Och inte långt efter det, helgen 7-9 oktober, är det dags för underBARA BARN-mässan här i Stockholm igen. Jag har förstått att det ska vara lite extra barnvagnsfokus i år och det ska bli jättekul att få besöka underBARA BARN igen och träffa alla utställare. Kind und Jugend är en stängd branschmässa medan underBARA BARN är öppet för alla, mer information om tider, plats och biljetter finns på mässans hemsida.

Dags att packa det sista i resväskan, sen bär det av på barnvagnsresa!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Anna 20 september, 2016 - 10:13

Hej! Jag väntar barn i slutet av januari och tycker det är kul att följa dig som också är gravid just nu. Jag önskar ett inlägg om tips på att bädda i vagnen och lite vad man behöver tänka på vid vinterbebis. Vi bor i Skåne och här blir det inte allt för kyligt, men blåsigt då vi bor längst med kusten. Vi har nästan bestämt oss för en vagn och det lutar mot Buffalon, men jag är osäker på om man ska ha overall, åkpåse, täcke eller bara köra lager på lager med filtar. Jag har också funderingar på hur sufletten är på Buffalon, den känns så tunn, hur står den sig emot vind?

Reply
Anna 21 september, 2016 - 09:46

Hej Anna, inlägg om att bädda liggdel kommer absolut komma nu under hösten! Vad gäller Bugaboos suffletter så har jag aldrig upplevt dem som för tunna på vintern, tycker de skyddat tillräckligt bra mot väder och vind åtminstone här i Stockholmsvädret.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar