UnderBARA BARN 2016

av Anna

Idag var första dagen var årets upplaga av UnderBARA BARN-mässan i Stockholm och för den som gillar barnvagnar och tillbehör var det här ett riktigt bra år. Kanske det bästa barnvagnsåret av de gånger jag besökt UBB? Dels var det många vagnar som visades upp på plats, dels var det gott om bra erbjudanden på såväl barnvagnar som på tillbehör! Här nedan följer en mindre bildkavalkad med lite matnyttigt information för den som ska eller funderar på att besöka mässan under helgen:

img_2191Här fanns det gott exemplevis åkpåsar till halva priset från Elodie Details, mässerbjudandepris på Emmaljunga Scooter 4S för 2495 kr med vindskydd på köpet + halva priset på sittdyna vid köp av vagn och Bugaboo-visningsexen ska säljas ut innan mässan är slut. Dessutom 1000 kr presentkort vid alla beställningar/köp på över 7500 kr. Ovanpå det visar Joolz upp nya Day2 för första gången i Sverige! Ypperligt tillfälle för den nyfikne att klämma och känna innan release i december!

img_2193Kronan Barnvagnar fanns på plats och gav bort hjulskydd (hur många som återstod vid dagens slut vet jag dock ej). Dessutom visade man upp alla de nya färgerna, bla Kronan Syskon i den snygga blå färgen, samt säljer de sista exen av Kronan City-liggdelen med Littlephant Saga Forest-suffletten. Kronan hade även mässpriser på en hel del tillbehör och lösa suffletter!

img_2195UPPAbaby visas upp och i samma monter finns såklart också Babyzen på plats med Yoyo+ med nya ståbrädan! Finaste nyheten tyckte jag var UPPAbaby-åkpåsen på bild, otroligt mjuk och fin – och dessutom testad för att klara kyla ned till -29! Det är imponerande!

img_2206I Barnbutikens monter var det aldrig tomt idag och det var inte så konstigt! Det var 20% rabatt på allt i montern och denna monter var fullproppad av åkpåsar, skötväskor och regnskydd från alla de populäraste märkena. Dessutom fanns fullt sortiment av Bugaboo-tillbehör och de flög av hyllorna. Barnbutiken lovade de att de fyller på varje dag! Dessutom erbjuder de 15% rabatt vid alla beställningar!

img_2208Bjällra of Sweden visade upp höstens kollektion av åkpåsar och den här bilden gör dem absolut inte rättvisa. Pälskanten (givetvis fejk) är helt otroligt mjuk och gosig, färgskalan känns helt rätt den också och modellen i sig är en – som en sammanslagning mellan Bjällas gamla lilla och stora åkpåse i ett. Dessutom såklart – mässpriser på allt!

img_2216Baby Jogger och Teutonia visade upp ett brett utbud av barnvagnar – gamla klassiker såväl som nya favoriter! Mest uppståndelse var det kring Baby Jogger City Tour men det nya fotstödet för Mini-vagnarna och nya City Select Lux fick också gott om uppmärksamhet från besökare som gick förbi.

img_2218Hos Nordic Cab kunde man få sig en ordentligt genomgång av deras utbud och titta på märkets olika modeller av multifunktionsvagnar!

img_2221Även Emmaljunga var på plats med både nyheter, populära modeller och kunnig personal som guidade i utbudet och gav tips kring barnvagnsvalet. Som sagt, ett riktigt bra år för alla barnvagnsnördar som besöker UnderBARA BARN-mässan!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Hanna 15 oktober, 2016 - 01:41

Hej, blir supernyfiken på fotstöd till BJ minivagnarna som du skriver om. Är det uppfällbart? Hur funkar det och om det var en nyhet, vet du när säljstart är planerad?
Tack på förhand!

Reply
Anna 17 oktober, 2016 - 12:34

Hej Hanna, scrolla ned en liten bit till Baby Jogger-styckena i den här texten: http://ombarnvagnar.com/2016/09/kind-und-jugend-2016-dag-3/
Där har jag bild på fotstödet och lite mer info. Tror säljstart är vid årsskiftet ungefär, har inte sett något exakt datum än dock!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar