Bugaboo Bee3 By Diesel Rock

av Anna
BugabooBee3ByDieselRock

Den tredje delen av Bugaboos designsamarbete med Diesel är här, och sist ut att få en makeover (efter först Cameleon3 och sedan Buffalo) är minstingen Bugaboo Bee3. På bilderna ovan syns alltså Bugaboo Bee3 by Diesel Rock och jag ska vara uppriktig med att jag nog inte tillhör målgruppen för den här typen av design men om man har den rockiga stilen kan jag absolut se att detta Bee3 kan attrahera rejält! Och som vanligt när det gäller Diesel så har de inte glömt bort ens de minsta av detaljer. En genomtänkt design med roliga detaljer känns ju dessutom alltid kul och värd att uppskatta.

Bugaboo-Bee-Diesel

Den förlängningsbara suffletten med vädringsfönster och sittdelsklädseln är i läderimitation med detaljer i äkta läder. Suffletten är dekorerad med olikformade, dekorativa nitar och hjulens sidor har fått Diesels märke ingraverat. En matchande åkpåse ingår också i kollektionen. Bugaboo meddelar även att den militärmönstrade Bugaboo Cameleon3 by Diesel från den första kollektionen och den denimklädda Bugaboo Buffalo och Bugaboo Donkey med matchande väskor från den andra kollektionen kommer finnas kvar i butik till och med december 2016.

Bugaboo-Bee3-Diesel

Bugaboo Bee3 by Diesel Rock kommer finnas hos återförsäljare från 1 april och kosta 8400 kr. Liggdelsklädseln kommer 1399 kr medan åkpåsen kostar 1600 kr.

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Maria 2 mars, 2016 - 18:46

Hej Anna,

Tack för en bra blogg.

Min man och jag är långa (min man mkt lång) och vi letar efter en barnvagn med hög höjd, även själva liggdelen. Helst den högsta på marknaden som håller säkerhetsmåttet. Har du koll på vilka barnvagnar man då har att välja på?

Reply
Anna 3 mars, 2016 - 23:36

Hej Maria,
jag vet att Joolz Day och Bugaboo Buffalo brukar gå hem hos långa föräldrar, så kanske börja med att kolla om någon av dem kan vara något för er?
/Anna

Reply
Michaela 2 mars, 2016 - 19:52

Hej!
Älskar verkligen din blogg. Så roligt att kunna läsa mer om alla vagnar. Det är ju som en djungel.

Jag vet att detta inte är det inlägget men jag tänkte ändå att jag skriver på ditt senaste inlägg i hop om att du kanske ser och orkar svara.

Jag ska inte ha barn förrns i Augusti men har redan börjat kolla runt lite på vagn. Jag är nu ganska säker på Britax. De jag är intresserade av är Britax Smile 2 och Britag Go Big. Jag förstår såklart att du inte kan göra beslutet åt mig. Men du kanske kan hjälp mig föra detta omöjliga beslut lite mer möjligt :D.Jag kommer gå många promenader, både på asfalt och på grusvägar. Passar båda lika bra för det?

Sen sista fråga. Vet man ungefär när Britax Go Big kommer? Jag såg att Smile 2 snart kommer och gå kan man ju såklart gå och känna på den. Men om jag bestämmer mig för Go Big så kanske det är lång leveranstid på den och om jag inte minns fel skrev du att den kanske kommer ut i juni? Tror du att det kommer vara lång leveranstid?

Hehe. Sorry för ett megalångt inlägg. Men återigen! Superbra blogg! 🙂

Kram
Michaela

Reply
Anna 11 mars, 2016 - 09:27

Hej Michaela, din kommentar hade hamnat som spam tyvärr, såg jag såg den först nu! Mitt svar på din fråga blir ju hypotetisk i och med att jag aldrig kört Go Big, men jag skulle tro att den kommer att funka utmärkt på grusväg och att Smile gör det vet jag redan. Det senaste jag hörde om Go Big är att det är juni som gäller. Sen hör jag en massa rykten om att den ska vara mer försenad men mina ”källor” är de jag litar på, så vi får hoppas att det stämmer! Om du förhandsbokar en Go Big så fort det blir möjligt, brukar ske någon månad före släpp, så ska du ju kunna få den direkt den levereras till din återförsäljare. Dvs det borde vara helt lugnt om du har BF i augusti!
/Anna

Reply
underBARA BABY – mässa i Stockholm! 18 mars, 2016 - 21:34

[…] och andra tillbehör. Givetvis fanns det även vagnar på plats. Bland annat visade de upp Bugaboo Bee3 By Diesel Rock live och dessutom kunde man tävla om att vinna en Bugaboo Buffalo by Diesel! Barnbutiken hade 20% […]

Reply
Frauke 25 april, 2016 - 10:47

Hej Anna,

thank you for your review! Though my swedish is rather bad it helped me a lot to decide which bugaboo bee I`m going to buy. Do you know if the canopy of the bee+ also fits on the bee3? Because I really like the pink one 🙂
/Frauke

Reply
Anna 25 april, 2016 - 11:11

Hi Frauke! Yes, the canopy for the Bee+ also fits on the Bee3! 🙂
/Anna

Reply
Allly 17 oktober, 2017 - 07:51

Hey i want to get this so much how i purchased ?

Reply
Anna 23 oktober, 2017 - 09:34

Hi! This is a limited edition of the Bee3 and it’s no longer being sold in stores, that I know of. So you’re best bet is to look for a used one.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar