Elodie Details höstkollektion för 2018

av Anna

Efterlängtat av många och idag släpps så Elodie Details höstkollektion för 2018! Som vanligt fokuserar jag på barnvagnstillbehören och denna höst fanns det mycket fint att ta fasta på. Först av allt åkpåsar. I år kommer hela fem nya färger och mönster. Från höger till vänster ovan ser vi Valley Green, en fin djupgrön färg med avtagbar kant i fuskpäls samt en fin, kärleksfull detalj i form av en etikett med ordet LOVED präntat. Därefter kommer en riktigt unik åkpåse kallad ”not FUReal” och precis som namnet antyder så är hela åkpåsen gjord av fuskpäls. Den här vill jag se live, och klappa på! Men det mönster jag ändå tror kommer få flest fans är utan tvekan Midnight Bells. Till och med jag som aldrig får magpirr av rosa tycker att den här är riktigt fint, och gulligt med den lilla tygbiten med en apa som hänger vid dragkedjan på höger sida av locket. Elodie Details blåa nyans heter Tender Blue och åkpåsen i den färgen är riktigt nedskalad och stilren, kommer göra sig riktigt fin i alla grey melange-vagnar som rullar på gatorna. Sist men inte minst är mönstret Everest Feathers och zooma gärna in bilden för att se fjädermönstret i detalj. Också denna åkpåse har en liten tygbit med en apa som en rolig detalj. Eftersom att ingen annan information finns så utgår jag ifrån att årets åkpåsar från Elodie Details har samma mått – 100 cm lång, 52 cm bredd och ett lock som är 71 cm högt – som föregående år. För den som vill veta mer finns här en recension av Elodie Details åkpåse.

Men det är inte bara åkpåsar man kan pynta sin barnvagn med denna vinter, Elodie Details släpper också skötväskor och filtar i höstens nya färger och mönster. Filtarna är i pärlsammet, medan not FUReal förstås är gjord av gosig fuskpäls. Egentligen är jag inget fan av fuskpäls men som en varm, gosig pläd måste jag erkänna att jag kan se hur fuskpäls kan locka. Måste vara ett otroligt mysigt i sällskap i vagnen en frostig decembermorgon. Skötväskorna ser riktigt fina ut! De enfärgade ser ut som nya färger av märkets lättviktsskötväska, som jag verkligen måste hylla för dess smidighet. Här finns en recension av lättviktsskötväskan Elodie Details Brilliant Black. Skötväskan i mönstret Everest Feathers är också en väskmodell som vi känner igen sedan tidigare, den har bland annat funnits i utförandet Elodie Details DOT skötväska. Den modell jag blir nyfiken på är förstås Midnight Bells. Formen påminner starkt om märkets skötväska i läder men detta är antagligen en textilvariant. Den ser riktigt fin ut den också!

För dem som gillar att matcha så släpper Elodie Details även babyoveraller, mössor, vantar. napphållare och miniryggsäckar i samma kollektion. Det går alltså att vara Elodie-piffar från topp till tå. Och som alltid tycker jag att det blir ännu lite lättare att se fram emot den mörka, kalla årstiden när man får se såhär många fina och färgglada vintertillbehör!


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. HÄR kan du läsa mer om varför jag har affiliatelänkar på bloggen. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Se bästa pris för Elodie Details åkpåsar och tillbehör hos: Babyland
Se bästa pris för Elodie Details åkpåsar och tillbehör hos: Baby V

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Sara 30 augusti, 2018 - 11:02

Passar dessa åkpåsar bra i Britax go next? Måste man ha vanthållare eller går det att fästa i knapphålen på pälsen?

Reply
Anna 6 september, 2018 - 12:13

Hej, det kan gå med bara knappen men en del tycker att det sitter lite för instabil, att knappen kan glida ur. Med vanthållare så glider den ju inte alls!
/Anna

Reply
Jenni 30 augusti, 2018 - 20:18

Hej! Jag har en till åkpåse orelaterad fråga. Men som tillhör barnvagnar. Jag köpte en cybex priam med lux sittdel dec 2016. Fick då med adaptrar till babyskydd, har du någon som helst aning vad jag kan hitta info vilka babyskydd som passar dessa? Vet att du hade en recension på just en sån vagn i samma veva som jag köpte en, kanske fick du också med adaptrar? (tror de ingick i köp av chassi.)
/Jenni

Reply
Anna 6 september, 2018 - 12:10

Hej Jenni!
Adaptrarna som medföljer Priam funkar med de vanligaste babyskyddsmodellerna från Cybex, BeSafe och Maxi Cosi! Kan varmt rekommendera Maxi Cosi Pebble, så bra babyskydd.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar