Vårnyheter från Elodie Details!

av Anna
Elodie Details vårnyheter 2019 Stockholm Stroller 3.0 Barnvagnar

Stockholmer Stroller 3.0 i nya vårkläder!

Varje höst och vår släpper Elodie Details nyheter för säsongen. Inför vintern är det alltid nya färger och mönster på åkpåsar som presenteras. Samt ofta en ny kollektion med skötväskor – antingen helt nya modeller eller med nya tyger. Till våren är det såklart fokus på sommarprodukter. I regel är det höstens mönster som nu även börjar produceras på regnskydd och sittdynor. Inför denna vår presenterar Elodie Details dessutom två nya looks – Unicorn Rain och Feathered Friends.

Jag har tidigare skrivit en recension av Elodie Details Stockholm Stroller 3.0 och nu kommer vagnen i nya färger. Bland annat i höstens populära Midnight Bells och Everest Feathers. Jag gillar verkligen det guldiga chassit till Midnight Bells, känns helt rätt i vår!

Elodie Details vårnyheter 2019 Regnskydd

Superfina och praktiska regnskydd från Elodie Details!

Om jag bara fick välja en enda produkt från Elodie Details att ha tillgång till för resten av mitt barnvagnskörande liv, så skulle jag inte ens tveka innan jag valde Elodie Details regnskydd. Detta universalregnskydd har passat på i princip varenda barnvagn jag testat det på. Jag har alltid ett Elodie-regnskydd liggande i varukorgen, så att jag är redo för dåligt väder.

Förutom att det är enkelt att ta av och på, har bra stormlucka och kan öppnas upp med dragkedja framtill så finns det en annan egenskap jag är extra förtjust i. Och det är att Elodies regnskydd alltid är så färgglada och rika på mönster! Så skönt att slippa vara svart, grå och trist. Jag vill inte matcha vårens sämsta dagar. Jag vill lysa upp dem!

Fast min favoritfärg utan tvekan är blå, så tycker jag återigen att det är vacka Midnight Bells som sticker ut allra mest. Allt aprilväder kommer bli lättare att uthärda när vagnen är sådär stiligt blommig!

Elodie Details vårnyheter 2019 Sittdynor Vändbar sittdyna

Elodie Details vändbara sittdynor

När åkpåsen åker ur vagnen, åker sittdynan i. Nej, sittdyna är kanske inget måste. Men som jag ser det kan en bra sittdyna faktiskt fylla tre funktioner:

  • Sittdynan gör sittdelen lite mer ombonad
  • Sittdynan skyddar vagnen mot fläckar och är lätt att tvätta
  • Sittdynan är ett enkelt sätt att byta färg och utseende på vagnen

Elodie Details sittdynor är dessutom vändbara. Den mönstrade sidan är av ett lite blankare material. Det är mer smutståligt och kan snabbt torkas av om barnet spiller på det eller har smutsiga skor som skitar ned. Baksidan har en velourliknande känsla och känns lite mysigare. Kanske är det också lite mer värmande.

Det enda jag saknar med just Elodie Details sittdyna, är selhål mitt på ryggen. Många barnvagnar har idag en fempunktssele där midjebältet går ut ur sittdelsklädseln ungefär i svankhöjd. Det är för att selen ska sitta bra även runt mindre barn. På Elodies dynor saknas tyvärr selhål som passar. Och då får man istället dra remmen runt sittdynans kanter. Inte alls lika snyggt, anser jag. Så jag hoppas ivrigt på att nästa vårkollektion innehåller inte bara nya färger på dynan utan också uppdaterad placering av selhålen!

Eldoie Details får dock plus för att dynan har knytband i sidorna. På så sätt kan dynan sitta stadigt i vagnen om sittdelen är utrustad med D-ringar som sittdynan kan knytas fast i.

Elodie Details vårnyheter 2019 sommarnyheter insektsnät myggnät parasoll muslinfiltar bambufilt

Sommarens mest färgglada tillbehör!

När temperaturen börjar stiga på allvar och det inte bara är vår, utan kanske faktiskt också börjar kännas som sommar – då är det dags för sommartillbehören. Från Elodie Details finns det mycket barnaccessoarer i den kategorin, jag fokuserar i vanlig ordning på det som relaterar till barnvagnar. Men jag kunde bara inte låta bli att smyga in några av min favoritfiltar. Tunna filtar i muslin eller bambu är sånt jag hamstrat till mina barn, de är perfekt för att ge barnet en ombonad känsla om de sover i vagnen eller bilen på sommaren, men utan det blir för svettigt.

På vårens kollektion av nya filtar hittar vi båda de nya mönstren – Unicorn Rain finns även på barnvagnsparasollet medan Feathered Friends finns som en vacker liten filt med fåglar på. Även Everest Feathers och Midnights Bells finns representerade i filtkollektionen.

En annan fantastisk sommarprodukt är Elodie Details myggnät. Jag har använt det i flera år nu, och ska skriva mer om det längre fram i vår, men kontentan är att jag är mycket nöjd med detta insektsnät med universal passform. Det har funkat lika väl på sittdelar som på liggdelar, och det är riktigt praktiskt med den lilla förvaringsväskan som ingår. Återigen extra plus för att även myggnätet slipper vara enfärgat trist – detta Midnight Bells-myggnät kommer ju kunna smycka vilken sommarvagn som helst!


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Se pris för Elodie Details tillbehör hos: Babyland
Se pris för Elodie Details tillbehör hos: Jollyroom

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Hannah 28 juni, 2019 - 19:18

Undrar om det passar till city tour 2

Reply
Anna 30 juni, 2019 - 22:45

Hej Hannah, vilket tillbehör tänker du på?
/Anna

Reply

Lämna en kommentar