Baby Jogger City Sights

av Anna
Recension av Baby Jogger City Sights

Recension av Baby Jogger City Sights

Inköp: Ordinarie pris för Baby Jogger City Sights med sittdel är cirka 7500 kr. Som komplett duovagn med liggdel kostar City Sights cirka 9500 kr. Denna vagn är ett recensionsexemplar från Baby Jogger.
Tillbehör: Regnskydd, babyskyddsadapter, matbricka, ståbräda och andra tillbehör kan köpas till separat.
Typ av vagn: Duovagn, sittvagn.

Baby Jogger City Sights är faktiskt lite ovanlig. Det är nämligen inte alltid som Baby Jogger har en fyrhjulig barnvagn med vändbar sittdel i sitt sortiment. Går vi över ett decennium tillbaka i tiden så fanns Baby Jogger City Versa GT, som därefter följdes upp av Baby Jogger City Premier. Annars är Baby Jogger främst kända för tåliga trehjulingar som är enkla att fälla ihop, med BJ City Mini GT 2 och BJ City Elite 2 som främsta flaggskeppsmodeller. De är sedan tätt följda av kompakta resevagnen BJ City Mini Tour 2 och rymliga syskonvagnen BJ City Mini GT 2 Double.

Så City Sights sticker ut lite i Baby Joggers sortiment, och det tycker jag är roligt. Vagnen kan köpas både som en komplett duovagn, där priset redan hunnit pressas ned sen releasen sommaren 2022. Men det gå också att köpa BJ City Sights med endast sittdel, så man kan använda som en lite nättare vändbar sittvagn, att ta med på utflykter eller att ha i bilen. Jag har med hjälp av min syster och hennes barn testat vagnen under ett halvårs tid. Jag kan konstatera att det finns både ris och rosa att dela ut till Baby Jogger City Sights.

Baby Jogger City Sights i siffror

City Sights har en maxvikt på 22 kg i sittdelen och 9 kg i liggdelen. Vagnen väger enligt Baby Jogger 11 kg med sittdelen på.

Jag har själv mätt alla måtten nedan med måttband, så det kan eventuellt finns en viss felmarginal. Vagnen är 59 cm bred över bakhjulen. Handtaget kan ställas i tre höjdlägen, från 98 till 109 cm från mark till handtagets övre kant. Hissmått för City Sights är vad jag kallar hur liten vagnen kan göras utan att fällas ihop, så man vet om man får in den i hissen. Med liggdel på är City Sights 85 cm lång. Framåtvänd sittdel i sittläge innebär också att vagnen är 85 cm lång. Med sittdelen bakåtvänd i sittläge är den endast 82,5 cm lång, men vinklar man ned den bakåtvända sitsen till liggläge så blir BJ City Sights även då 85 cm lång.

Fäller man ihop endast chassit (med hjul på, givetvis) så blir Baby Jogger City Sights 59 x 74 x 26,5 cm stor. Om vagnen fälls med en framåtvänd sittdel så bli City Sights 59 x 80 x 31 cm. Med sittdelen bakåtvänd blir City Sights 59 x 79 x 29 cm stor ihopfälld.

Mått på City Sights sittdel och liggdel

City Sights liggdel är cirka 31 cm bred på insidan, och 73 cm lång. Det är alltså bäddmåtten. Liggdelen är 16,5 cm djup om man mäter från madrassen upp till kanten av liggdelen. Det är 55 cm från golvet till liggdelens botten och 76 cm från golvet till liggdelens övre kant.

Sittdelens ryggstöd är 52 cm högt och 28 cm brett. Själva sittytans bredd är också 28 cm samt 23 cm djup. Fotstödet är 28 cm brett mitt på, och 21 cm högt. Med bygeln på sittdelen så är det 21 cm mellan sittytan och bygeln undersida, och 30 cm mellan ryggstödet och bygelns insida. Sittdelens ligglängd i liggläget får jag till 96 cm, men då har jag låtit måttbandet följa den böjda ergositsen. Från sittytan till sufflettens insida mäter jag 62 cm. Och från marken till sittytan är det 55 cm högt.

City Sight med liggdel för nyfödd

Baby Jogger City Sights med liggdel

City Sights kan användas från födseln om man köper till liggdelen. På ytan ser liggdelen fin ut, men vid användning märker man snart av att här finns utrymme för förbättring. Vissa saker fungerar dock väl. Jag tycker att själva bäddytan är bra. Liggdelen är rymlig, den har en sovyta med bra djup och den är stor nog för att man ska kunna bädda liggdelen med åkpåse eller bädda i liggdelen med en mjuklift. Liggdelen går att fälla ihop, så den blir plattare om man ska långtidsförvara den eller få in den i en trång bil. Jag tycker också om att liggdelslocket sitter så perfekt, och att det hålls på plats med magnetfästen.

En liggdel som tyvärr krånglar en del

Men sen tar de positiva egenskaperna slut. Överlag känns City Sights liggdel ganska billig. Liggdelslock har en alldeles för lång kan för att kunna ge något som helst vindskydd. Och suffletten är otroligt kort. Vid första solstråle kommer barnet ha solen rakt i ögonen, och något skydd mot väder och vind kan man inte heller påstå att liggdelen ger. Korta suffletter på liggdelen är tyvärr inte helt ovanligt. Men det som cementerar mitt negativa intryck av BJ City Sights-liggdelen är fästningen på chassit.

Liggdelen är enkel att klicka fast på chassit. Och den borde vara enkel att lossa. På huvudändan utsida sitter en spärr som man drar utåt, och sen ska det bara vara att lyfta liggdelen rakt upp. Tror man. Men liggdelen är så otroligt trög och svår att ta loss att det snarare handlar om flera minuters kamp innan man lyckas. Tyvärr är det inte bara första gången som detta sker, utan det är lika svårt och trögt varenda gång vi försöker. I och med att man måste lossa liggdelen innan man fäller ihop BJ City Sights så känns detta som ett rejäl minus för den som vill använda vagnen för att ha med i bilen.

Vändbar ergonomisk sittdel med smidig sele

Baby Jogger City Sights har en ergonomisk sittdel som är vändbar

City Sights har en vändbar, ergonomisk sittdel – med ställbart fotstöd. Sittdelen är till skillnad från liggdelen mycket enkel att lossa från chassit. Det går i en handvändning att ändra från att ha sitsen framåtvänd till att ha den bakåtvänd. Man trycker bara in knapparna på insidan av bygelfästena och lyfter rakt upp. Helt utan krångel.

Sittdelen i sig upplevs som rymlig, med en välfungerande sele. För att ändra höjdläge på axelremmarna måste man dock trä om remmarna manuellt, och det är ganska tight att komma in med handen innanför klädseln. Totalt finns fyra olika höjdlägen att välja mellan. Selremmarna kan tas isär, så axelremmarna och höftemmar separeras från varandra. Det gör det enkelt att sätta i en åkpåse eller en sittdyna i sittdelen.

Sittdelen upplevs vara relativt högt placerad på Baby Jogger City Sights. Men inte så högt att en tvååring inte kan klara av att klättra upp i den själv. Sittdelens höjd är positiv om man vill kunna ställa vagnen direkt mot ett cafébord för att använda som en tillfälliga matstol för barnet.

Sittdel som kan vinklas till ett bra viloläge

Sittdeln kan vinklas från sittläge till ett bra viloläge, nästan ett liggläge

Oavsett om man har sittdelen framåtvänd eller bakåtvänd så kan den ställas i tre olika lägen. För att justera sittdelen så använder man sig av spärren som finns högst upp på ryggstödets baksida. När man drar spärren utåt så låser man upp sittdelen så att den kan vinklas ned eller upp.

Sittläget är bra och upprätt, det finns en svag svag sluttning bakåt på ryggstödet men det är inget som stört barnet det minsta. Nästa steg är ett viloläge med bra tillbakalutning. Det med nedfällda läget, och det närmsta ett liggläge som City Sights kommer, är snarare ett djup viloläge. Något helt fullt liggläge finns, men detta viloläge är ändå så pass bra att det kan räknas som nästan liggläge. Det är utan tvekan tillräckligt bra för att barn av olika åldrar ska kunna sova bekvämt i Baby Jogger City Sights.

Så stora barn ryms i Baby Jogger City Sights

Så stora barn ryms i Baby Jogger City Sights

Utrymmet i City Sights sittdel är helt normalt, tycker jag. På bilderna sitter min yngsta systerson, som på första bilden strax ska fylla 2 år och som på andra bilden är två år fyllda. Han är omkring 90 cm lång och upplevs kunna växa åtminstone ett år till innan sittdelen blir trång. Huvudet ligger mot sufflettyget när suffletten är bakåtfälld. Men suffletten slår inte i huvudet när man fäller ut den. Och i fotstödet finns det bra med plats kvar för benen att växa en bit till. Det är också imponerande bra med utrymme mellan bygel och ryggstöd. Även med varmare vinterkläder eller en åkpåse i sittdelen så känns det inte trångt innanför bygeln.

Fotstödet som går att ställa i väldigt många olika lägen

City Sights har ett ställbar fotstöd

Det är inte alltid som ergonomiska sittdelar har ställbart fotstöd. Men City Sights har det, och Baby Jogger har absolut inte snålat med vinklarna. Fotstödet kan ställas i (minst) 8 olika lägen. För att justera läge, oavsett om fotstödet ska fällas upp eller ned, så måste man trycka in knapparna på båda sidor om fotstödet.

Har man fotstödet maximalt infällt så viks fotstödet nästan in under sitsen. Jag uppskattar alltid när det läget finns. Det innebär nämligen att man kan ha sittdelen framåtvänd med invikt fotstöd, så att ett långt barn istället kan använda sig av chassit som stöd för benen.

Därefter kan man vinkla fotstödet i flera olika lägen, ända upp till ett vågrätt läge. Detta läge är perfekt för små barn som precis bytt från liggdel och behöver stöd för hela benen när de ska sitta aktivt. Men det är också bra när barnet ska sova i Baby Jogger City Sights, så liggytan förlängs.

Förlängningsbar sufflett som släpper in lite för mycket ljus

City Sights har en förlängningsbar sufflett med stora vädringsluckor på sidorna.

Suffletten på City Sights är stilren men känns inte optimal ut en användarsynvinkel. Helt nedfälld hamnar suffletten nära sittdelen, vilket ger en bra sikt ut åt sidorna. Med båda panelerna utfällda får man ett bra solskydd i sittläge. Sen går suffletten att förlänga, vilket ger en väldigt bra längd i sittläge och i viloläget. I liggläget är den förlängda suffletten godkänd i längd men jag hade önskat att den var snäppet längre eller åtminstone hade en utvikbar solskärm längst fram.

Problemet är dock att förlänger man suffletten för att skugga barnet bättre, så kommer man på samma gång släppa in mer ljus på sidorna. Suffletten har nämligen stora vädringsfickor på båda sidor av barnets huvud. Å ena sidan innebär detta att man får till en väldigt bra ventilation i sitsen. Något förebygger att det blir kvavt och varmt för barnet när det sover eller sitter i Baby Jogger City Sights. Å andra sidan så är det många barn som får väldigt svårt att sova när de kan se rakt ut. Det kan dock åtgärdas genom att man lägger en tunn filt över sufflettens bakre del, så att vädringsfickorna täcks för. Men för att jag verkligen ska gilla en sufflett så ska den funka helt utan extra åtgärder från min sida.

I mitt tycke hade City Sights således tjänar på att man själv fick välja om vädringsluckorna ska vara öppna eller stängda. Och jag hade som sagt även gärna sett att suffletten blev ett steg längre i det förlängda läget.

Justerbar teleskophandtag och bygel som är lite för trög att stänga igen

Justerbar teleskophandtag och en svängbar bygel som är väldigt trög.

Tyvärr känns det lite som ett återkommande tema med tröga och krångliga funktioner hos City Sights. Att liggdelen var bökig att ta loss från chassit kanske man kan leva med. Den används ju dessutom under en begränsad period. Men att bygeln är så krånglig är något man stör sig på flera gånger om dagen, varje dag som City Sights används. Så på sätt och vis upplevs den som ett större minus. Sittdelen har alltså en svängbr bygel. Det är superlätt att lossa bygeln från sitt fäste med den lilla knappen. Och bygeln kan lika enkelt öppnas upp från båda sidorna, eller tas loss helt från sittdelen.

Det krångliga är när man ska stänga den igen. Man får ta i för kung och fosterland för att pressa ned den i sitt fäste. Det är samma på båda sidor av bygeln, och tyvärr upplevs det inte blir smidigare med tid och användning. I och med att man ofta tar ur sitt barn ur sittdelen så blir bygeln ett stort minus. Den räfflade knapparna på insidan av bygelfästena är för att lossa sittdelen från chassi. Dessa fungerar helt felfritt.

Baby Jogger City Sights har ett teleskophandtag som kan justeras mellan 98 och 109 cm. Handtaget kan dock bara ställas i tre lägen. Det hade varit bra med ytterligare några lägen, så man kunde finjustera till precis rätt höjd för sin egen längd. Nu kan föräldrar av vissa längder ha lite svårare att hitta ett bekvämt läge. Att ändra höjd på handtaget är dock lätt. Mitt på handtagets undersida sitter en stor knapp som man pressar in med handen, samtidigt som man drar handtaget upp eller ned. Handtaget känns bekvämt att hålls i, omkretsen känns bra i handen och överdraget i läderimitation är bekvämt.

City Sights har både stor varukorg och stora hjul

Stora punketeringsfria hjul och en väldigt rymlig varukorg.

City Sights har en mycket rymlig varukorg. De djupa långsidorna ihop med den rejäla kanten baktill gör det enkelt att fylla upp med packning. Man kan lägga in skötväska, bärsele, regnskydd, ett par lösa vantar och så vidare, inget trillar ur. Dock behöver man ofta tömma varukorgen en del innan vagnen ska fällas ihop. Långsidorna är stretchiga, så man kan trycka ned dem om man vill lägga in något stort under vagnen.

Nackdelen med varukorgen är att den saknar dräneringshål, och att den inte täcks av sittdelen om man har den framåtvänd med fotstödet nedfällt. Om det börjar regna och man har regnskydd på sittdelen när den är i det läget, så rinner vatten ner i varukorgen. I och med att dräneringshål saknas så bildas då en pöl i botten av varukorgen. Med bakåtvänd sittdel upplevs inte samma problem, men det kan bli en otrevlig överraskning om man kör City Sights framåtvänd i hällregn.

Baby Jogger City Sights har fyra punkteringsfria hjul. Framhjulen är snurrbara, och alla hjul kan klickas av från chassit. Hjulen upplevs inte skrangliga alls, och det fastnar inga stenar i dem. De är tillräckligt stora för att man ska kunna rulla vagnen på en grusväg eller över en gräsmatta utan att köra fast. Men City Sights är, som namnet gör ganska tydligt, en stadsvagn och inte en terrängvagn. Den har tagit sig fram okej i snön. Är det djupare snö så kör framhjulen fast sig ibland. Är det plogat går det förstås bättre. Den rullar bäst på asfalt men funkar alltså även på andra underlag.

Så fäller man ihop Baby Jogger City Sights

Så fäller man ihop Baby Jogger City Sights med sittdelen på.

Det är väldigt enkelt att fälla ihop City Sights, något som kan göras med sittdelen på vagnen. Oavsett om sitsen är vänd framåt eller bakåt så börjar man med att fälla ihop själva sittdelen, som bilderna ovan visar. Detta åstadkommer man med samma spärr som man använder för att vinkla sittdelen mellan sitt- och viloläge. När spärren viks så ser man två gråa knappar under den. Dessa ska man trycka ihop och då låser sittdelen upp sig så att den kan vikas ihop helt och hållet.

Med sittdelen ihopvikt så ska man därefter fälla ihop chassit, efter att första ha tryck in handtaget till lägsta läget. För att fälla chassit så får man dra i spärren som är placerad under sittdelen. När spärren dragits åt sidan så kan man lyfta upp chassit i samma handtag, och vips har den fällt ihop sig.

City Sights ihopfälld och inpackad i bilen

Baby Jogger City Sights ihopfälld och inpackad i bilen.

Även om det går att fälla ihop BJ City Sights med sittdelen på, så blir vagnen inte direkt supersmidig då. Oavsett om sittdelen är vänd framåt eller bakåt när vagnen fälls ihop, så sticker sittdelen upp en del från chassit. Det är alltså inte den mest kompakta vagnen om den ska fällas i ett stycke. Om man däremot kan tänka sig att ta av sittdelen från chassit, fälla ihop dem så den blir dubbeltvikt, och sen fäller chassit separat så blir det annat ljud i skällan. Som bilden nederst till höger i collaget ovan visar så blir City Sights då väldigt kompakt. I denna Opel Astra Kombi är liggdelen inpackad till vänsyter, och till höger ligger sittdelen placerad ovanpå chassit.

Jag gillar att chassit automatiskt låser sig när man har fällt ihop Baby Jogger City Sights. Det gör det enklare att lassa in vagnen i bilen. För att fälla upp vagnen trycker man upp spärren på sidan av chassit. Sen lyfter man upp City Sights med ett ryck, så man hör att chassit klickar fast sig i utfällt läge. Det är väldigt enkelt och snabbt både att fälla upp och fälla ihop Baby Jogger City Sights.

Körkänslan i Baby Jogger City Sight

Körkänsla i och mitt omdöme av Baby Jogger City Sights.

City Sights är en bra vagn som är lätt att rulla, delvis beror det nog på att vagnen är lätt i sig. Det gör att den inte känns tungkörd ens i backar, eller med ett större barn i. Vagnen passar även bra för långa föräldrar. Den bakre axeln, som löper mellan bakhjulen, är högt placerad. Det gör att man kan ta rejält stora steg utan att slå i vagnen med fötterna. Att fotbromsen är placerad vid ena bakhjulet snarare än mitt bak skapar också extra stegutrymme för den som kör vagnen.

Körkänslan är överlag god men City Sights har två svagare punkter. Dels upplevs vagnen något svår att häva. Det blir enklare om man har handtaget i högsta läget. Men ändå då krävs det att man knycker till lite för att få upp framhjulen, så man kan ta sig upp för en trottoarkant exempelvis. Det känns som att det är handtagets vinkel som påverkar häveffekten. City Sights känns nämligen lite svårhävd även om man kör med en liten och lätt bebis i liggdelen. Ifall sittdelen är vänd bakåt eller framåt påverkar inte hur vagnen är att häva.

Kan ibland dra åt sidan om trottoaren sluttar

Det andra minuset är att City Sights kan dra lite åt sidan om man kör på en sluttande trottoar. På plan mark tänker man inte alls på det, då kan man lätt köra vagnen med en normaltung tvååring i sittdelen och bara en hand på handtaget. Men om marken sluttar åt sidan så blir det snabbt tungt att köra med en hand, eftersom man måste anstränga sig för att kompensera för lutningen. Kör man med två händer är det dock inte lika märkbart.

Min upplevelse är att vissa vagnar kanske har lite för lättsvängda framhjul och därför bete sig på det här sättet när trottoaren lutar. Ibland har jag märkt av det på lättare vagnar, lite tyngd verkar kunna göra det enklare att hålla kursen.

Mitt omdöme av Baby Jogger City Sights

Om alla liggdelar är lika tröga som den City Sights-liggdel jag har fått testa, så kan jag inte med gott samvete rekommendera vagnen för barnets första tid. För öm man planerar att regelbundet fälla ihop Baby Jogger City Sights och därför behöver ta av liggdelen, eller om man av något annat skäl vill lossa liggdelen regelbundet, så kommer trögheten i att få av den från chassit vara alldeles för irriterande. Planerar man att i princip alltid ha liggdelen på chassit så är det här förstås ett mycket mindre problem. Knappt ett problem alls.

Om man planerar att använda City Sights främst som sittvagn så blir mitt omdöme desto bättre. Baby Jogger City Sights har varit omtyckt som en smidigare sittvagn där man kan ha barnet vänd mot sig. Sett till hur lätt vagnen är så har den bra storlek både på sittdelen och på varukorgen. Det finns onekligen utrymme för förbättring. Men Baby Jogger City Sights är en lite billigare duovagn och jämfört med många andra sittvagnar i samma prisklass så känns City Sights ändå snäppet mer gedigen. Så länge man inte förväntar sig riktigt samma rull eller samma smidiga funktioner som i Baby Joggers övriga sortiment, så kan man absolut bli nöjd med sin BJ City Sights.


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd.

Se bästa pris för Baby Jogger City Sights: Jollyroom

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Emilia 24 mars, 2023 - 11:39

Hej! Nu blir jag lite förvirrad… på en annan recension hittade jag att framhjulen går att låsa, även på jollyrooms hemsida står det att de går att låsa, men du skriver att de inte går… Tacksam för svar!

Reply
Anna 30 mars, 2023 - 17:54

Hej Emilia!
Hm, jag hittade inget sätt att låsa framhjulen på. Och som jag minns det kollade jag specifikt efter detta. Jag antar att det finns en chans att jag missat något men om jag skrivit att de inte går att låsa så tror jag att det var så…
/Anna

Reply
Emilia 1 april, 2023 - 13:17

Tack för svar! Jag hoppas de går att låsa, återstår att se när jag får hem vagnen hittade enligt flera källor som säger att det går, så hoppas på det.

Reply
Anna Jöckert 26 april, 2023 - 12:44

Hej

Kikar på en ny ”extravagn” som dock kommer rulla en del och hänga med överallt till vår dotter som nu är 7 månader.
Hade en City Mini Jogger Single till äldsta dottern (köpt 2017) men som fått mögel på sig på vinden 🙁 Får inte bort allt tyvärr så vågar inte använda den.
Vad jag gillade med den vagnen var hur lätt den var att fälla ihop och bra lång sufflett.
Mindre bra var statiskt handtag och att den kändes som den välte åt sidan så lätt och ibland och var svår att svänga med lätt.
(Också dåligt med uttrymme för skötväska.)

Har kollat på Baby Jogger City Sight men blir tveksam över hur körkänslan är?
Är den lika ”dålig” som vår gamla City?

Vad har du annars får bra tips?

Viktiga punkter i rangordning:
Körvänlig med bra handtag (alltså lätt att svänga och ej känns som den ska välta) gärna också på grus då vi bor på landet
Vändbar sittdel
Bra lång sufflett
Lätt att vika ihop – gärna med sittdel på
Ergonomisk sittdel (har idag en Britax Smile 2 som standardvagn. Men det känns så omysig och oskön att sova i. Min dotter är inte förtjust i de olika lägena. Vill testa ergonomisk sittdel)

Helst inte mer än 4000kr.

Tack för toppenblogg!! Känns så seriöst och välformulerat allt. En bra vän i barnvagnsdjungeln.

Med vänlig hälsning,
En annan Anna

Reply
Anna 2 maj, 2023 - 11:14

Hej en annan Anna! 😀
Jag har samlat bra vändbara sittvagnar i det här inlägget: https://ombarnvagnar.com/2021/09/topplista-basta-liten-vandbar-sittvagn/
Det har i och för sig 1,5 år på nacken nu men i stort sett är utbudet sig likt. Det i din önskelista som gör utbudet mycket smalare är dock kravet på ergonomisk sittdel. Vändbara sittvagnar som kan fällas med sittdelen på har oftast vanlig sittdel.

Men du skulle kunna kolla på Cybex Talos 2-in-1. Den säljs i paket med sitt- och liggdel dock, men sittdelen är vändbar och ergonomisk. Dock blir vagnen inte smidig men den på, om den alls går att fälla med sitsen på – jag minns inte exakt. Annars kanske du skulle gilla någon vagn från Bugaboo. De är dock varken små eller smidiga när de fälls ihop, men du kan absolut hitta en äldre Fox eller Buffalo för din budget!
/Anna

Reply
Tina 9 maj, 2023 - 12:17

I denna video berättas det hur det går att låsa framhjulen: https://www.youtube.com/watch?v=gqE4yDQ5R6k

Reply
Anna 10 maj, 2023 - 13:46

Tack, jag har korrigerat infon nu!
/Anna

Reply
Isabelle 8 april, 2024 - 21:59

Hej! Vet du möjligtvis om det finns en adapter som passar till babyskyddet britax Primo till denna vagn? Hittar en som står att den passar till babysafe i-size, men vet inte om det är samma fästen som till Primo

Reply
Anna 9 april, 2024 - 10:46

Hej Isabelle! Britax Primo har Britax-fästen på babyskyddet. Äldre varianter av Baby Safe i-Size hade också Britax-fästen. Men alla nyare babyskydd från Britax har Maxi Cosi-fästen. Om jag minns rätt bytte man fästen mellan Baby Safe i-Size 2 och Baby Safe i-Size 3. Vad jag vet finns inga Britax-adaptrar för Baby Jogger City Sights, så alltså kan man inte fästa Primo på den vagnen.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar