Baby Jogger City Tour 2

av Anna
Baby Jogger City Tour 2 recension

Recension av Baby Jogger City Tour 2

Inköp: Ordinarie pris för City Tour 2 ligger på omkring 3600 kr. Detta är ett recensionsexemplar från Baby Jogger.
Tillbehör: Förvaringsväska ingår. Bygel, regnskydd och andra tillbehör köps separat.
Typ av vagn: Sulky, resevagn.

Sommaren 2016 släpptes Baby Jogger City Tour och den lilla vagnen blev snabbt en mycket omtyckt resevagn. Framför allt lyckades Baby Jogger med City Tour kombinera en kompakt ihopfällning med ett väldigt bra pris. Men det fanns en del återkommande önskemål, på förbättringar och på funktioner man ansåg saknades hos City Tour. Bland annat handlade det om bättre hjul, djupare sittyta och ett ställbart fotstöd.

Nu har Baby Jogger släppt ny City Tour 2 och jag kan konstatera att varenda invändning jag själv hade mot den föregående modellen är åtgärdad. Jag vågar till och med påstå att utifrån dess förutsättningar (en liten resevagn är inget för terrängkörning, precis som en barnvagn som funkar ultimat på en skogstig sällan är smidig att packa in i bilen) så är Baby Jogger City Tour 2 felfri. Jag är riktigt, riktigt nöjd med hur den här vagnen har utvecklats och tacksam att Baby Jogger lyssnat till barnfamiljerna som deras kundbas utgörs av.

Baby Jogger City Tour 2 i siffror

City Tour 2 har har en maxviktskapacitet om 22 kg i sittdelen. Vagnen är 50 cm bred, det vill säga väldigt smal och smidig när man kör runt med den. Vill man fälla ihop Baby Jogger City Tour 2 så blir vagnen 56 x 46 x 25 cm stor ihopfälld. Tar man av hjulen är City Tour 2 cirka 54 x 43 x 19 cm stor. Vagnen väger 6,5 kg.

Sittytan är cirka 33 cm bred. Med fotstödet uppfällt är sittdjupet 45 cm. Fäller man ned fotstödet är sittdjupet 22 cm. Med ryggstödet i liggläge och fotstödet uppfällt så får man till en så gott som plant liggyta som är 85 cm lång.

Går Baby Jogger City Tour 2 som handbagage?

IATAs rekommenderade maxmått för handbagage är 56 x 45 x 25 cm. City Tour 2 är alltså för stor för att gå som handbagage om vagnen har hjulen på. Men vagnen kan gå som handbagage om man tar av hjulen innan man fäller ihop vagnen.

Rymlig sittdel och smidig, justerbar sele

Baby Jogger City Tour 2 sittdel

Baby Jogger City Tour 2 har en fast framåtvänd sittdel. Sittytan upplever jag som rymlig. Jag mäter den till cirka 23 cm djup och 33 cm bred. Selen kan justeras i höjd vid axlarna. Det kräver lite pill för att få ut selremmarna, men det är sedan snabbt gjort att sätta dem i nytt höjdläge därefter. Selen kan väldigt enkelt delas i fem separata remmar. Att sätta i en åkpåse i City Tour 2 är därmed lätt gjort. Selen är rymlig och lika enkel att klicka upp som den är att stänga igen. Remmarna är lätta att dra åt runt barnet när det sitter i vagnen.

Färgen på denna Baby Jogger City Tour 2 heter Slate. Det är en ljust grå nyans som drar lite mot silver i vissa ljus. Tygerna på City Tour 2 är lätt melerade. Och fast denna vagn är rätt ljus i färgen så har smuts på klädseln kamouflerats ovanligt väl. Tyget är åt det glansigare hållet, vilket gör det lätt att torka av.

Så stora barn ryms i City Tour 2

Baby Jogger City Tour 2 utrymme för barnet

Den här vagnen är rymligare än den ser ut! Min femåring är strax under 110 cm lång och har inga problem alls att sitta raklång under en utfälld sufflett. Ryggstödet mäter cirka 42 cm och femåringen har fortfarande stöd för nacken och halva bakhuvudet. Benen ser ut att vara en aning för långa för vagnen. Själv tycker femåringen att han satt väldigt bekvämt med underkroppen. Det tror jag delvis beror på att det inbyggda fotstödet i chassit är så pass djupt att också ett par fötter i storlek 32 får plats, utan att hela tiden glida av.

Min normalstora tvååring sitter gudomligt bra i Baby Jogger City Tour 2. Hon har utrymme att växa både för underkropp och överkropp. Och för henne, som är snart 90 cm lång, så fungerar liggläget fortfarande bra att sova på.

Lång sufflett med solkeps och tittlucka

Baby Jogger City Tour 2 sufflett och liggläge samt upprätt sittläge

City Tour 2 har en rejäl sufflett som enkelt kan fällas ut och in. I liggläget är det bra att suffletten är utrustad med en solkeps, för då blir barnets överkropp betydligt bättre skuggad (1). I sittläge räcker det bra med att fälla ut suffletten men ha solkepsen invikt. På så sätt kan barnet se ut ur vagnen, utan att få solen i ögonen (2). Jag tycker i princip alltid att suffletter kan vara ännu längre än vad den är, men den här får faktiskt godkänt. Står solen lågt så kan man eventuellt behöva komplettera med någon slags solgardin. Det gäller i synnerhet om man har ett mindre barn i liggläget, då huvudet hamnar lite lägre ned på sovytan.

Uppe på suffletten finns en kombinerad titt- och vädringslucka. Under luckan är det meshnät, som kan släppa in luft i vagnen för svalka när det är varmt ute. Överlag känns Baby Jogger City Tour 2 påkostad i förhållande till prislappen, men på tittluckan har BJ snålat lite och valt att använda sig av kardborre för att hålla locket på plats. Det jag inte gillar med kardborre är dels det ritschandet ljudet när man öppnar den, dels att det tenderar att fastna smuts och ludd i kardborren. Men detta är en mindre invändning från min sida. Hade man istället valt magneter för tittluckan hade jag varit mycket nöjd med konstruktionen.

Steglöst ställbart ryggstöd som går ned till liggläge

City Tour 2 har ett ryggstöd som steglöst fälls ned till ett liggläge. Liggläget är inte helt plant utan sluttar svagt, det blir dock något planare än på mina bilder om man faktiskt har ett barn i vagnen (3). Ett vanligt problem med sittdelar med steglöst ryggstöd är att sittläget ofta lutar bakåt, mer eller mindre kraftigt. På City Tour 2 har man lyckats väl med att skapa ett bra, upprätt sittläge (4). Det kräver att man trycker ryggplattan framåt medan man drar åt remmen, men det är inte svårt att få till.

För att reglera ryggstödet trycker man in klämman på baksidan av ryggstödet (5). När den öppnas så glider ryggstödet nedåt. För att få upp ryggstödet igen så drar man i de båda remmarna, utåt och åt sidorna. Har man ett barn i vagnen så kan man behöva hjälpa till med att trycka tyngden uppåt. När ryggstödet är helt nedfällt så är bakstycket helt täckt (6). Det sitter bara med kardborre så det går att öppna upp, men det finns inget meshnät bakom.

Äntligen – ställbart fotstöd på City Tour!

Baby Jogger City Tour 2 ställbart fotstöd

En av de mest saknade egenskaperna på gamla City Tour var helt klart ett ställbart fotstöd. Men på City Tour 2 finns det längre inget att klaga över på den punkten, för detta fotstödet fungerar precis som man önskar att det ska! Fotstödet har två lägen. Det ena är vågrätt utfällt. Det är ett läge som är bra för mindre barn som annars blir sittande med benen dinglandes, och förstås för att förlänga liggläget när barnet ska sova i vagnen. Det andra läget är lodrätt nedfällt. Det funkar toppen för äldre barn som vill sätta fötterna mot det inbyggda fotstödet. Detta är tillräckligt djupt för att man ska få bra stöd för foten.

Fotstödet regleras lätt med en hand. På undersidan finns en spärr som ska dras utåt när fotstödet ska fällas ned. Man känner när spärren lossar och fotstödet kan vinklas nedåt. För att fälla upp fotstödet behöver man inte använda spärren, utan det är bara att dra det uppåt. Med fotstödet upptill så får man tillgång till varukorgen framifrån. Jag har dock märkt att det tenderar att samlas en del grus och sand bakom fotstöd när det är nedfällt. Det kan vara en god idé att städa ur där då och då.

Säg hej till hjul som inte äter grus

Baby Jogger City Tour 2 hjul som inte äter grus

En annan, ytterst efterlängtad uppdatering blev också den sanning med Baby Jogger City Tour 2. Dessa hjul är tillverkade av PE-material, vilket är snarlikt det tåliga PU-material som det inte fastnar grus i. PE-ska ha samma egenskaper men vara en annan sammanblandning, som jag förstått det. Hjulen på bilderna ovan har rullat på rejält grusiga underlag och det har inte fastnat en enda sten i dem, eller blivit några märken. De gropar man ser är däckens eget mönster.

Alla hjulen på City Tour 2 kan lätt tas loss från vagnen. Framhjulen roterar man kan låsas i fast läge. Detta åstadkommer man genom att dra upp och ned den gråa spärren framtill på framhjulen.

Rymlig varukorg men något trög broms

Baby Jogger City Tour 2 varukorg och fotbroms

Chassit har fått en mycket renare look jämfört med City Tour. På Tour 2 är fästet för bygeln snyggt inbyggt på insidan av chassit. Utseendet påminner en aning om den äldre modellen Baby Jogger City Lite, just vad gäller den stilrena siluetten. Bromsen på City Tour 2 är enkel att komma åt, och lätt att trampa ned när man ska parkerar vagnen. Men den är rätt trög att få upp. Är man barfota inomhus eller har en sandal utan täckt tå så är det inte särskilt bekvämt att lägga ur bromsen.

Varukorgen är förvånansvärt rymlig. Jag får in innehållet i en större matkasse under vagnen, men det görs enklast om man packar in varor en och en snarare än att försöka knöka in hela kassen. Bäst kommer man åt varukorgen bakifrån. Men har man ryggstödet nedfällt och ett sovande barn i vagnen så får det också bra att packa i och ur från sidorna. En normalstor skötväska ryms utan problem under Baby Jogger City Tour 2.

Avtagbar bygel till City Tour 2

Baby Jogger City Tour 2 bygel

Ett vanligt efterfrågat tillbehör till resevagnar är en bygel. Till Baby Jogger City Tour 2 finns en sådan att köpa till som tillbehör. För den som inte har någon direkt åsikt om byglar så skulle jag säga att det är långt ifrån ett måste. Men en del barn tycker om att hålla i sig i bygeln. En del föräldrar tycker att det känns bra med något slags skydd runt barnet. Och med äldre barn är det ganska vanligt att man skippar att använda selen och istället nöjer sig med att bygeln håller barnet på plats.

Bygeln är klädd med avtagbar textil, som kan tvättas om överdraget skulle bli skitigt. Bygeln klickas fast direkt på chassit och är inte en swing away. Det går alltså inte att öppna bygeln på bara ena sidan och vika den åt sidan. Den är antingen på, eller av. Att lossa den går dock snabbt. Det är bara att trycka in de två grå knapparna på insidan och dra rakt ut.

Baby Jogger City Tour 2 fälls ihop med en hand

Baby Jogger City Tour 2 ihopfällning med en hand

City Tour 2 har en annan form på handtaget, och det är också snäppet högre. Handtaget kan inte justeras i höjd utan är fast 100 cm över marken, får jag det till när jag mäter. Jag gillar det här nya handtaget. Det känns rejält när man greppar det, men också bekvämt (1). För att fälla ihop vagnen behöver man föra spärren på ovansidan av handtaget åt sidan, vilket man gör med tummen (2). När den är helt förd åt sidan trycker man samtidigt in knappen på handtagets undersida (3).

Man behöver inte vara särskilt stark i handen för att fixa detta. Dock händer det ibland att jag trycker in knappen innan spärren är dragen hela vägen åt sidan och då låser chassit inte upp sig. Men man lär sig snabbt vad som är rätt läge.

När handtaget är upplåst så för man det framåt, ned mot sitsen. Det som händer då är att vagnen börjar vika ihop sig i mittleden (4). Därefter greppar man tag i hopfällningsremmen, som är placerad mitt i sittdelen (5). Lyft rakt upp och voila! BJ City Tour 2 är nu ihopfälld!

Liten och kompakt ihopfälld

Baby Jogger City Tour 2 liten ihopfälld

När man provat på hopfällningen ett par gånger så tar det fem sekunder att genomföra den från start till slut. Väl ihopfälld låser chassit automatiskt ihop sig med en spärr på höger sida. När man vill fälla upp BJ City Tour 2 igen så lossar man bara spärren och knycker ut vagnen i handtaget.

Det är inga problem att fälla ihop City Tour 2 med bygeln på. Den kan man sedan använda för att bara vagnen i dessutom. På bilden i mitten ligger City Tour 2 plant i bagageutrymmet i vår VW Caravelle. Staplad ovanpå den ligger en Ergobaby Metro.

Det är möjligt att Baby Jogger City Tour 2 är snäppet för stor för att gå som handbagage. Åtminstone när den har hjulen på. Men i alla andra lägen i livet är det här en vagn som snabbt fälls ihop och som är enormt smidig att packa in i bilen, ställa undan i hallen eller få plats med i barnvagnsförrådet på förskolan.

Vad är skillnaden på City Tour och City Tour 2?

Skillnaden mellan Baby Jogger City Tour 2 och Baby Jogger City Tour

Det viktigaste att känna till om skillnaderna tycker jag är att Baby Jogger City Tour 2 har fått följande uppdateringar:

  • Djupare sittyta
  • Ställbart fotstöd
  • Högre och bättre handtag
  • Fullt liggläge
  • PE-hjul som det inte fastnar sten i
  • Högre maxvikt
  • Nya tyger

Kanske funderar man över att uppgradera sig genom att byta City Tour mot en City Tour 2? Eller så velar man över vilken modell man ska köpa – då priset på de sista City Tour som säljs ut givetvis är avsevärt mycket lägre än på City Tour 2. Är den nya modellen värd det högre priset? Min åsikt är: ja. Främsta skillnaden är förstås fotstödet, det utökade liggläget och de bättre hjulen. Men jag tycker alla små ändringar i helhet skapar en ovanligt komplett resevagn, som kan fungera lika bra året om – inte bara under semestern.

Körkänslan i Baby Jogger City Tour 2

Baby Jogger City Tour 2 användning och körkänsla

Jag är väldigt nöjd med City Tour 2. Den är den typen av vagn som väldigt snabbt känns färdigtestad. Detta eftersom att alla funktioner är lätta att förstå sig på och känslan i vagnen är något man märker av direkt. Att ha med sig City Tour 2 är alltid smidigt. Är det fullt på bussen tar jag barnet i ena handen och en hopfälld vagn i andra hand, så kommer vi ombord ändå. Jag kan handla på ICA på vägen hem från förskolan. Ingredienser för en middag ryms lätt i varukorgen och det är smidigt att ha en sådan smal vagn att kryssa runt i butiken med.

På välbesökta restauranger eller museum tar City Tour 2 knappt upp någon plats när man ställer den i ett hörn. Det enda jag märkt av, som för vissa nog kan vara ett minus, är en naturlig följd av vagnen storlek. Nämligen att det i vissa trappramper är för stort avstånd mellan skenorna, så smala City Tour 2 kan inte dras upp och ned.

Mitt omdöme av City Tour 2

Baby Jogger City Tour 2 är väldigt lättkörd. Den kan enkelt svängas med ett hand, även när det sitter ett tyngre barn i den. Barnets komfort är utmärkt. Mina två yngsta tycker båda väldigt mycket om att sitta i den här vagnen. De glider inte på sätet, de har bygeln att hålla i sig i och de kan se ut ordentligt på omvärlden. Från första rullet har jag varit lika glad i Baby Jogger City Tour 2 som mina barn. Det känns helt givet att säga att City Tour 2 i väldigt många familjer kommer bli barnvagnen som är där för att stanna.


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Se pris för Baby Jogger City Tour 2 hos:
Babyland
Baby V

Du kanske också gillar

25 kommentarer

Natalie 5 juli, 2019 - 21:31

Hej!
Vi har precis köpt en City Tour 2 och jag undrar om du kommit på något bra sätt att förvara vagnens förvaringsväska, regnskyddet eller småsaker? Jag hittar ingen som helst förvaring i vagnen och den går ju inte heller att fälla ihop om man lägger dessa saker i varukorgen. Tack på förhand för svar!

Natalie

Reply
Anna 9 juli, 2019 - 12:28

Hej Natalie!
Gamla City Tour hade ju som en förvaringsficka baktill på varukorgen, men det stämmer att City Tour 2 saknar den. Jag brukar samla småsakerna i en tygkasse under vagnen, så kan man enkelt ta ur den innan man fäller ihop vagnen. Det har varit den enklaste lösningen som jag kommit på.
/Anna

Reply
Natalie Glaser 22 juli, 2019 - 18:53

Ok synd men tack för svar! Som ett tillägg förstår jag inte heller varför de tagit bort ryggsäcksfunktionen på förvaringsväskan till 2:an, gör du det?

Har också funderat på om man varje gång man använder vagnen måste koppla ihop alla 5 delar av bältet eller om det går att ha de övre permanent sammankopplade med de mellersta så att det får funktionen av ett 3-punktbälte? Eller om andra kanske bara använder de nedre delarna så att bältet bara går runt benen?

Natalie

Reply
Anna 24 juli, 2019 - 21:21

Hej!
Jag vet inte varför de gjort så, men så gott som alltid brukar det ju vara en kostnadsfråga. Antagligen snålar de ner på sådana detaljer för att priset på själva vagnen inte ska höjas för mycket trots alla uppdateringar som har gjorts.

De kan alltid enkelt tas isär, så vitt jag vet finns det inget sätt att låsa ihop dem. Och ja, det kan absolut vara ett störigt extra moment om de alltid glider isär så att man måste passa ihop dem igen. Tror dock att det är ganska vanligt att baras spänna fast barnet över höfterna.
/Anna

Reply
Natalie 3 augusti, 2019 - 22:02

Tack för svar Anna!

Reply
Linnéa 20 augusti, 2019 - 11:20

Hej. Hur tror du att Baby Jogger City Tour 2 skulle klara av snö? Stå i valet och kvalet mellan den vagnen och BJ City Premier… Har en super viking nu och är nöjd förutom att liggläget är dåligt (inte tillräckligt plant som en ergo-sits faktiskt kan vara) och att den är så stor och tung att ta med i bilen… Har du några kloka råd?

Reply
Anna 21 augusti, 2019 - 22:14

Hej Linnéa!
Nja, Tour 2 på vintern är inte rolig… Jag skulle inte vilja ha den som endavagn, i alla fall inte här i Stockholm där vi ju oftast får en del snö. Premier är ett mycket bättre val i det utseende. Men Tour 2 är ju absolut lättare och smidigare att ha i bilen. Så frågan blir väl då vilken funktion som är allra viktigast för dig?
/Anna

Reply
Eliza 5 september, 2019 - 13:26

Hej!
Tack för recension. Tror du att det går att ha en ståbräda till denna vagn? Alltså att det går att köra trots kort handtag. Går handtaget att ändra något.
Mvh Eliza

Reply
Anna 8 september, 2019 - 21:16

Hej Eliza, absolut går det! Men nej handtaget kan inte ändras så mest troligt får du då gå bredvid vagnen.
/Anna

Reply
Madelene 3 november, 2019 - 22:16

Hej! Vet du om bygeln till city tour 1 även passar till city tour 2?

Med vänlig hälsning,
Madelene

Reply
Anna 8 november, 2019 - 17:21

Hej, tyvärr, de har olika byglar som inte passar på annat än vagnen de tillhör!
/Anna

Reply
Ditte 11 januari, 2020 - 02:39

Would you prefer the City Tour 2 or the Mini Zip for a tall 4 year old? Not for everyday use, but for travel, amusement park trips etc.

Reply
Anna 11 januari, 2020 - 17:49

Hi Ditte!
Oh, I would go for the Zip for sure. It’s a bit bigger when folded but it is much moore roomy in the seat! Great for the kind of use you are describing.
/Anna

Reply
Johanna 3 augusti, 2020 - 20:50

Hej.

Jag har en fråga då vi har ett barn som kommer behöva vagn länge och behöver en mindre vagn att ha med i bilen. Om du skulle jämföra denna med andra små vagnar som tåler högre vikt i sitsen (och ett större barn) vilken skulle du rekommendera? UPPAbaby Minu ska ha en rymlig sits tex men saknar fotstöd? Finns säkert en massa som du testat.

Reply
Anna 18 augusti, 2020 - 09:04

Hej Johanna!
Jag vet att många som kollar på Tour 2 även överväger Keenz Air Plus, tack vare dess väldigt höga maxvikt och att den har bra utrymme för långa ben på barnet. Vill du ha ännu mer sittyta så skulle jag välja en snäppet större Baby Jogger, typ en City Mini modell – antingen vanliga eller mer rejäla GT. Dessa har ju också ställbart fotstöd numera.
/Anna

Reply
Sandra 27 januari, 2021 - 17:41

Hej! Vilken ståbräda passar till City tour 2? Vet du det?
/Sandra

Reply
Anna 29 januari, 2021 - 16:00

Hej, jag skulle tro att Bumprider går att montera på City Tour 2, kanske även Lascal. Jag har tyvärr aldrig själv testat så kan inte säga något om hur bra (eller mindre bra) det blir. Du får räkna med att behöva gå brevid vagnen, då storayskonet kommer hamna bakom handtaget.
/Anna

Reply
Linda 17 mars, 2021 - 13:45

Vi har en Thule Urban Glide 2 som vi är nöjda med för löpning och skogspromenader med vår ettåring, men den är för otymplig för att gå till lekplatsen, affären och på stan. Vi behöver en smidig vagn med bra sittyta och som funkar till det mesta och som går att trolla bort i hallen (finns ingen plats kvar där längre pgr av Thulen). Men nu när jag läser din recension börjar jag fundera på ifall den här är för liten ändå? Är någon av BJ:s andra modeller att föredra ändå? Har tittat lite på City Mini GT2 men den är ju nästan lika bred som Thulen. Och vad står GT för egentligen? Ju mer jag läser, desto mer får jag känslan av att jag varken vet ut eller in. Jag har ingen återförsäljare i närheten heller så jag behöver liksom bestämma modell först och försöka hitta den i verkligheten sedan istället för tvärtom.

Reply
Anna 21 mars, 2021 - 17:22

Hej Linda!
Jag vet faktiskt inte vad GT står för, men hos Baby Joggers vagnar så indikerar det lite bättre funktioner: foamhjul och ställbart handtag till exempel.
City Tour 2 är ju verkligen liten hopfälld men det är ju en resevagn/stadsvagn och inte direkt något för blandad terräng. Å andra sidan har ni ju redan en rejäl vagn för skogen så då kanske City Tour är ett bra komplement tänker jag? Gillar ni Thule generellt så tycker jag att Thule Spring är toppen. Den är lite mer som GT i en del avseenden, men mycket mer kompakt hopfälld!
/Anna

Reply
Nina 17 mars, 2021 - 17:25

hej, köpte precis min babyjogger city tour 2 och varit ute på en (!!) runda i vanligt villaområde på asfalt. fick flera småsten som satte sig i hjulen och blev små hål. hjulen känns också mjuka…. får du inte in nån sten alls och de känns inte mjuka? känns ju isf som jag fått dåliga hjul från början eller att det är de gamla hjulen på min…. får du inga sten i dina?

Reply
Anna 21 mars, 2021 - 17:00

Hej Nina,
nej den Tour 2 jag körde fastnade det inte en enda sten i. Så det låter märkligt att det blev så för dig, Tour 2 ska ju ha PU-hjul och PU-hjul ska/brukar det inte fastna sten i. :/ Men jag vet inte om BJ ändrat något på vagnen sen den släpptes dock.
/Anna

Reply
Marina 9 augusti, 2021 - 14:02

Hej! I vanlig ordning är dina recensioner guld värda när det ska shoppas ny vagn.
Vad har man för dyna i en vagn som City Tour 2, som fälls ihop genom att dra i ett handtag som täcks av en ”vanlig” sittdyna? Vill ha dyna till City . Tour 2 , både för smutsens och mjukhetens skull. Tar tacksamt emot tips!

Reply
Anna 27 augusti, 2021 - 12:58

Hej Marina!
Jag tycker inte det finns någon bra sittdyna med uttag för den remmen, så jag har haft vanliga sittdynor och helt enkelt stoppat in handen under dunan när vagnen ska fällas ihop. Det har funkat bra tycker jag! Speciellt de lite mjukare dynorna, typ Outlooks vanliga dyna (dock vet jag inte om den säljs längre).
/Anna

Reply
Carolina 27 november, 2021 - 06:31

Hej
Vet du om det går att fästa en ståbräda på den här vagnen? Jag har sökt överallt, men hittar inget ordentligt svar.

Reply
Anna 29 november, 2021 - 16:49

Hej Carolina, Bumprider går absolut att fästa på City Tour 2. Kanske även Easy X Rider men jag skulle satsa på Bumprider om jag var du. Tror dock inte det blir en särskilt rolig körupplevelse, barnet på brädan måste ha huvudet bakom handtaget, innanför får man inte plats. Så som förälder kommer man hamna rätt långt bakom vagnen. Men för kortare sträckor kan det kanske funka okej.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar