The Jiffle Wagon 2

av Anna
Recension av The Jiffle Wagon 2

Recension av The Jiffle Wagon 2

Inköp: Ordinarie pris för The Jiffle Wagon 2 med sitt- och liggdel är 13, 995 kr. Denna vagn är recensionsexemplar från The Jiffle.
Tillbehör: Regnskydd, syskonsäte, åkpåse och babyskyddsadaptrar köps till separat.
Typ av vagn: Duovagn.

Varför är Nederländerna barnvagnsvärldens mecka? Den frågan ställer jag mig nu efter att ännu ett intressant och seriöst barnvagnsmärke lanseras från det lilla landet som redan tidigare gett oss tillverkare som Bugaboo, Joolz, Easywalker, Mutsy, Quinny och Maxi-Cosi. The Jiffle har precis lanserats i Sverige och den första vagnen att nå ut på den nordiska marknaden heter Wagon 2. Faktum är att männen bakom vagnen tidigare har jobbat med eller för både just Bugaboo och Joolz. Det märken man också delvis av på The Jiffle. Men samtidigt finns det mycket hos denna barnvagn som är uppfriskande unikt.

Jag har skrivit om barnvagnar i tolv år, och testat närmare 250 stycken olika modeller. Även om ingen vagn är den andra lik så är det förstås så att det i perioder inte händer så fasligt mycket med utvecklingen. Utbudet stagnerar lite. Sen sker ett skutt i uppfinningsrikedom och med det inspireras hela branschen till att återuppfinna sig själva. I början av 2000-talet var snurrbara framhjul på duovagnar något nytt och spännande. När Bugaboo släppte den första Bugaboo Donkey år 2011 revolutionerades idén om syskonvagnen. Babyzen Yoyo som den nya tidens resevagn satte spiken i kistan för paraplyvagnen.

Och nu kommer The Jiffle och har faktiskt potential att vara banbrytande. Det enda som håller den tillbaka, är vagnens inkonsekventa prestation. Vissa funktioner är riktiga aha-moment. Ett fåtal kan jag inte förstå att de fick lämna ritbordet och nå ut i produktion. Men, med det sagt, så är det framför allt väldigt spännande med lite nytt i barnvagnsutbudet!

Mått på The Jiffle Wagon 2

Alla mått nedan har jag själv mätt upp med måttband. Det betyder att man får räkna in en viss felmarginal, på någon centimeter hit eller dit, även om jag alltid försöker mäta så noga jag bara kan. The Jiffle Wagon 2 är 59 cm bred över bakhjulen. Handtag har en teleskopdel som kan ställas i fyra lägen, och en knäled som kan ställas i tre lägen. Som lägst är handtaget 75 cm högt. I högsta läget är det 109 cm från marken till övre kanten av handtaget.

Mått för The Jiffles liggdel och sittdel

The Jiffle har en liggdel som har ett bäddmått på 31 cm på bredden och 81 cm på längden. Från madrassen till liggdelens kant är det 22 cm. Höjden från marken till liggdelens botten är 58 cm. Och från marken till liggdelens kant är det 80 cm. Vill man ha ett barnvagnshänge så är måtten över suffletten från båge till båge, 41 cm. Liggdelens maxvikt är 9 kg.

The Jiffle har en sittdel med ett ryggstöd som är 52 cm högt och 32 cm brett. Själva sittytan är 31 cm bred och 21 cm djup. Fotstödet är 22 cm långt och 34 cm brett, mätt mitt på. Höjden från sittytan till bygelns undre kant är 16 cm, och avstånd mellan ryggstöd och bygelns insida är 25 cm. The Jiffle Wagon 2 har en ergonomisk sittdel. Mäter man ligglängden rakt över ramen så är den 82 cm lång. Låter man istället måttbandet följa den skålade formen så har sittdelen en ligglängd på 93 cm. Mått från sittyta till insidan av en utfälld sufflett är 55 cm. Sittdelen är placerad 65 cm från golvet. Vill man ha något tvärs över suffletten, så är måttet 41 cm från båge till båge.

Sittdelens maxvikt är 22 kg. Vagnens totalt maxvikt är 60 kg. Exakt hur vikten får och kan fördelas framkommer inte riktigt. Men vagnens ståbräda har även den en maxvikt på 22 kg. Om vi utgår att resten av vikten kan placeras i varukorgen, så bör den således ha en maxvikt på 16 kg.

Hissmått för The Jiffle Wagon 2

Hissmåt för The Jiffle Wagon 2

Det jag kallar hissmått är hur liten en vagn kan bli utan att man fäller ihop den. På så sätt kan man få en bättre uppfattning av om vagnen går in i en liten hiss, helst utan att man behöver ta ut barnet först. Oavsett konfiguration är The Jiffle 59 cm bred, men vagnens längd varierar. All mått är mätta med handtag i den positionen som gör vagnen så kort som möjligt. Med liggdelen på är The Jiffle 90 cm lång. Har man sittdelen framåtvänd i sittläge är vagnen 81 cm lång, och med sittdelen i sittläge bakåtvänd får jag den också till 81 cm. Med den bakåtvända sittdelen i liggläge är The Jiffle Wagon 2 cirka 93 cm lång. Vagnen har en hjulbas som kan dras ut, så en ståbräda dras fram. I kort läge är hjulbasen 76 cm lång, i ståbräde-läget är den 89 cm lång.

Man måste ta av sitt- och liggdelen från chassit innan The Jiffle Wagon 2 kan fällas ihop. Man kan då välja mellan att bara ta loss handtaget och lägga det på varukorgen, då mäter chassit 78 x 60 x 59 cm. Fäller man ihop chassit med handtaget på mäter jag vagnen till 102 x 40 x 59 cm.

Rymlig liggdel med stor vädringslucka i suffletten

The Jiffle har en rymlig liggdel med vädring

The Jiffle Wagon 2 har en rätt ordinär, men relativt rymlig liggdel. Liggdelen har en sufflett utrustad med både en utvikbar solkeps och med en förlängning. Drar man upp blixtlåser och förlänger suffletten så får man ett väldigt bra solskydd över liggdelens övre halva. Dock utgörs hela förlängningen av meshnät. På sommaren är det förstås ett plus. Då kan vädringslucka släppa in gott om frisk luft som kan svalka den sovande bebisen. Men på vintern kan man också vilja förlänga suffletten, för att skärma av från vind och kyla. Med The Jiffle blir det svårt att ha suffletten annat än i det kortare läget. Men även det läget ger ett okej väderskydd.

Liggdelen har ett mycket snyggt lock, med perfekt passform. Liggdelslocken fäster man dels med dragkedja längs med liggdelens kant, dels kan lockets kant knäppas ihop med sufflettfästena med hjälp av tryckknappar. Man använder samma bygel till liggdelen som till sittdelen. Liggdelen är lätt att lossa från chassit, med två memoryknappar som kan tryckas in en i taget.

Ergonomisk sittdel med sommarsits i meshnät

Vändbar ergonomisk sittdel som kan göras om till sommarsits med mesh

The Jiffle Wagon 2 har en ergonomisk sittdel, som upplevs som normal i storlek. Sittdelen har en maxvikt på 22 kg och barn upp till i alla fall tre års ålder ryms väl i sitsen. Selen är av typen som jag håller som personlig favorit. Det är fyra separata remmar, två för midjan och två för axlarna, som individuellt klickas i selspännet. Alla selremmar kan dras åt och förlängas. Den här typen av sele har många fördelar. Dels är den enkel att knäppa ihop även om man har ett protesterande barn i vagnen. Man kan även välja om man vill spänna fast ett lite större barn bara över höfterna. Dels gör den det enkelt att sätta i båda åkpåsar och sittdynor i sittdelen.

Men faktum är att sittdelen kommer med sin egen, uttagbar sittdyna. Det gör det förstås lätt att rengöra The Jiffle, om man slipper ta loss klädseln och kan nöja sig med att bara tvätta dynan. Men framför allt är det vad som gömmer sig bakom inlägget som är intressant. Wagon 2 har nämligen en sittdelsklädsel där ryggen till stora delar utgörs av meshtyg. Det innebär att med dynan urtagen så har man fått fram en sommarsits, som svalkar barnet bakifrån och motverkar barnet blir svettig och röd om ryggen när hen sitter i vagnen under varma sommardagar. Dynan är väldigt enkel att båda ta loss och sätta fast igen, det går på någon minut.

Vändbar sits som kräver två händer för att vinklas – varför?

The Jiffles sittdel kan vinklas till liggläge

Bugaboo lämnade tvåhandsgrepp för att vinkla sittdelen bakom sig år 2011, innan dess fälldes deras sittdelar (då aktuella Frog och Cameleon) på det viset. Joolz var något segare och dröjde med den uppdateringen tills releasen av Day + i slutet av år 2020. Men The Jiffle lanserar år 2023 en barnvagn som håller fast vid denna mycket bökiga lösning på något som alla andra tillverkare har en enhandsfunktion för? Det är det enda jag undrar är – varför?

Sittdelen är vändbar, och har samma tre lägen – sittläge, viloläge och liggläge – oavsett åt vilket håll sitsen är vänd. Sittläget är upprätt, viloläget lite mittemellan och liggläget innebär att ramen är vågrät med marken. Själva sitsen är alltid skålad, det är så ergonomiska sittdelar är utformade.

Bilden längst ned till höger i collaget ovan visar de två knapparna med vilka man reglerar sittdelen. Dessa knappar finns på båda sidor av vagnen. Den runda knappen ska tryckas in, och hållas intryckt, för att man ska kunna ändra vinkel på sitsen. Man måste alltså använda båda händerna till detta, och sen får man använda en armbåge eller ett knä för att få sitsen i rörelse så att den kan ändra läge. Är barnet litet och lätt är detta okej görbart. Men när barnet blir större och tyngre så kan man behöva kämpa. Hela processen med att vinkla en sittdel på det här sättet är exakt lika bökig som det låter.

Memoryknapp för att lossa ligg- och sittdelen från chassit

Den lilla fyrkantiga knappen under är minnesknappen. Dessa kan man trycka in, en i taget, med ett finger. De lossar sittdelen, så man kan vända den eller ta bort den helt, exempelvis när vagnen ska fällas ihop. Det är samma knappar man trycker in när man ska lossa liggdelen. När man ska trycka fast sitt- och liggdelen behöver man alltid pressa till med ett extra tryck på båda sidorna, tills man hör att knappen klickat i låst läge.

Vagnens fjädring sitter i samma del av chassit som memoryknapparna. Man ser det bäst på glipan under plasthöljet där knappen sitter. Hela den delen kan pressas ned två centimetrar, vilket alltså ger ett litet gung uppåt och nedåt. Fjädringen funkar likadant oavsett om man har sittdelen eller liggdelen monterad på chassit.

Förlängningsbar sufflett med gott om ventilation

The Jiffle har en förlängingsbar sufflett och swing away-bygel

The Jiffle Wagon 2 har en förlängningsbar sufflett. Längst ut på suffletten sitter en solkeps, som kan vikas in eller fällas ut beroende av hur solen skiner. Öppnar man upp förlängningen så är suffletten berömvärt lång, den går hela vägen ned mot bygeln. Hela den panel som utgör förlängningen består av meshnät. Fördelen med det är att man kan få in väldigt mycket frisk luft i sittdelen. Nackdelen är att det samtidigt kommer in ganska mycket ljus. Det gör dessutom att förlängningen är svår att använda om vintern. Då vill man ofta dra fram suffletten så långt som möjligt för att skärma av kyliga vindar. Men den här typen av förlängning är det inte möjligt. Hade jag fått önska, så hade förlängningen även haft ett lager tyg, så man kan välja om man vill ha vädringsluckan öppen eller stängd.

Sittdelen har samma bygel som liggdelen. Bygeln kan öppnas upp i båda sidorna, genom att man trycker in den lilla knappen på sidan. Därefter kan bygeln vikas åt sidan, så man lättare kommer åt att lyfta upp eller sätta ned barnet.

Handtag som har både teleskop och knäled

Handtag som har både knäled och teleskop

Handtaget på Wagon 2 är rätt smart. Handtaget har nämligen både en teleskopfunktion, och en knäled. Knäleden justeras med de runda knapparna på handtagets insida. Handtaget kan vinklas i tre lägen. Sen går det även att fälla ned en bit till (se bilden överst till höger i collaget ovan), men det låser sig inte i det läget.

Teleskopleden justeras med de två räfflade knapparna på handtagets utsida. Man tror att klumpen på mitten av handtaget ska ha någon typ av knapp, men så är inte fallet. Den klumpen verkar enbart vara… dekorativ? De räfflade knapparna är väldigt platta, och inte helt lätta att få grepp om med fingertopparna. Har man svaga fingrar kan de nog bli svårhanterliga. Och är man ute i kylan, med tjocka vintervantar, så är det också rätt knepiga att få grepp om. Faktum är att det här är en av de märkligaste lösningar för en teleskopled på en barnvagn som jag känner till. Många barnvagnar har enhandsgrepp för handtaget, men även de som har teleskopleder som kräver båda händerna har lite smidigare lösningar än den här.

The Jiffles handtag kan ställas i fyra olika höjdlägen. I lägsta läget, och med knäleden nedfälld, är handtaget endast 75 cm högt. Då mäter jag från golvet till handtagets övre kant. I högsta läget, alltså med teleskopleden fullt utdragen och knäleden uppvikt så högt det går, är handtaget 109 cm högt.

The Jiffle har en rymlig varukorg med flera öppningar

Mycket rymlig varukorg med hård botten och smarta öppningar

Av nedan bättre förklarade skäl så behöver The Jiffle Wagon 2 ha en innovativ varukorg. Och den är sannerligen funktionsspäckad. Varukorgen kan öppnas upp både fram- och baktill. Locket går att ta av helt om man föredrar det, men ger samtidigt både insyns- och väderskydd för packningen. Det går även att välja att öppna upp varukorgen delvis, och fästa locket i uppfällt läge. Man kan med lätthet placera flera matkassar i the Jiffle, enda begränsningen är utrymmet uppått, i synnerhet om man har liggdelen på. Enligt tillverkaren så rymmer varukorgen hela 60 liter.

Ska man anmärka på något, så kan det ibland komma ett skramlande ljud från varukorgen om man går med den tom. Det är inget unikt för The Jiffle dock. Jag har upplevt samma skramlande ljud från andra barnvagn vars varukorg har en hårdare bottenplatta. Problemet är dessutom enkelt åtgärdat. Varukorgen brukar bli helt tyst så snart man placerar något med lite tyngd i den.

Punkteringsfria hjul och dubbla fotbromsar

The Jiffle har punkteringsfria hjul och dubbla fotbromsar

The Jiffle Wagon 2 har punkteringsfria hjul som är hyfsat stora, och av mer rejäl kvalitet. Det fastnar inga stenar i däcken under de promenader jag tar med vagnen, och hjulens storlek gör att det fixar enklare ojämnheter och gropar. Faktum är att man tar sig fram hyfsat väl i enklare snö, men det blir lite kämpigare när snön är djup och mer tung och blöt. Framhjulen är snurrbara, och kan precis som bakhjulen enkelt tas av. De går dock inte att låsa i fast läge. Det är en funktion jag främst använder i just djupare snö eller om jag går i djupt grus, så det är endast på sådana vägläge som jag saknar den möjligheten med The Jiffle. Det ihop med vagnens allmänna körkänsla gör The Jiffle Wagon 2 bäst i stadsmiljö eller i enkelt terräng.

Vagnen har dubbla fotbromsar, något jag gillar. Det gör att man lätt kommer åt att lägga i bromsen, även om man exempelvis står vid sidan av vagnen på en fullproppad buss. Om man ska köra The Jiffle som syskonvagn så medföljer hjulskydd i klarplats, då det finns krav att bakhjulen ska vara konstruerade så syskonet inte kan skada sig på dem. På så sätt går det inte att stoppa i fingrar eller hela händer mellan hjulets ekrar.

Genialisk ståbräda som dras fram när chassit förlängs

The Jiffle har en extremt smart inbyggd ståbräda som är lätt att dra ut

Funktionen jag uppskattar absolut mest hos The Jiffle är den geniala idéen om en utdragbar ståbräda. Jag kan inte begripa att det här inte är en vanligare syn, för det är en otroligt smart lösning på ett problem jag ändå tror att många flerbarnsfamiljer kan känna igen sig. En separat ståbräda kräver en bra fästning i chassit, behöver hängas upp eller förvaras i varukorgen när den inte används (om man inte vill ha den högt skramlande när man går) och kan ofta kännas lite instabil. Allt det slipper man med den här lösningen. Ståbrädans maxvikt är 22 kg, och eftersom den är placerad mellan bakhjulen så upplevs den verkligen tåla den viktbelastningen.

För att få fram ståbrädan så för man in handen under vagnen och trycker in den svarta knappen, som syns på bilden överst till höger i collaget ovan. Med knappen intrycker drar man ståbrädan bakåt samtidigt som vagnen trycks framåt. Hela chassit förlängs alltså när ståbrädan dras ut. Ståbrädan har en ovansida som är klädd i ett greppigt material, vilket gör att barnets fötter inte kommer glida runt. Ståbrädan gör att The Jiffle Wagon 2 kan köras med två barn, eller med tre barn samtidigt – om man även köper till syskonsätet.

Så mycket utrymme har storasyskonet på ståbrädan

Så väl får storasyskonet plats på ståbrädan på The Jiffle

Ståbrädan i sig är genial, och en funktion jag skulle använt konstant när mina barn var i rätt ålder. Det enda problemet är att den inte fungerar i alla konfigurationer. Vanligtvis uppstår behovet av ståbräda när man får ett till barn, och då är det ju liggdelen man kommer använda. På bilderna ovan har min 6,5-åring fått provstå The Jiffles ståbräda. Som man tydligt ser så finns det inte tillräckligt med utrymme för henne att få plats när vagnen har liggdel på. Jag bedömer inte att ett mindre barn skulle stått bättre

Med sittdelen på blir det annat ljud i skällan. Är sittdelen framåtvänd har min sexåring mycket gott om utrymme för hela kroppen, och stå riktigt bekvämt och stabilt. Hon kommer med lätthet åt att hålla sig i handtaget. Vänder man sittdelen bakåt blir det lite tightare, men det funkar faktiskt. Åtminstone när man har den bakåtvända sittdelen i sittläge. Dock viss risk för att ett större småsyskon kan sparka sitt stora syskon på benen i den här positionen. Ska man sittdelen i liggläge, oavsett åt vilket håll den är vänd, så blir det återigen svårare för storasyskonet att stå bra på ståbrädan. Det är bättre än med liggdelen på, men det äldre barnet behöver stå lite ihopvikt.

The Jiffle kan göras till enklare syskonvagn med Duo & Cart Seat

Wagon 2 från The Jiffle kan göras om till en enklare variant av syskonvagn

The Jiffle Wagon 2 går även att göra om till syskonvagn, om man köper till en Duo & Cart Seat. Den mycket enkla sittdelen är som en sittdyna med inbyggd skiva i ryggstödet. Sitsen monteras i varukorgen, antingen med locket helt avtaget eller bara uppvikt i den bakre ändan. Den sätts fast dels med ett spänne som träs genom varukorgens bakre kant, dels med tryckknappar. Sittdelen har en sele, men inga andra finesser. Komforten är ungefär samma som att sätta på en matta på golvet, fast man har stöd för rygget. Den funkar således bra för korta sträckor, men är inte en tillräcklig syskonlösning om det äldre barnet behöver kunna sova under promenaden. Eftersom syskonsätet inte har någon sufflett så är det äldre barnet också mer utsatt för sol, vind och annat väder.

Precis som ståbrädan så är syskonlösningen endast funktionell vid vissa konfigurationer. Det funkar absolut inte ihop med liggdelen. Och det fungerar inte heller med sittdelen bakåtvänd i sittläge. Syskonet i syskonsätet har bäst plats när sittdelen är framåtvänd i sittläge, men funkar okej (för kortare barn) även när sittdelen är vinklad till vilo- och liggläge. I bakåtvänt läge skulle jag säga att sitsen endast är användbar om sittdelen är vinklad till liggläge. Utrymmet på ståbrädan påverkas inte av om syskonsitsen är monterad eller ej.

Duovagn som på en minut byggs om till kärra

Möjligt att omvandla vagnen till en kärra man kan dra bakom sig

Hur stor efterfrågan det är på skrindor är jag faktiskt osäker på. Jag får mycket sällan frågor om dem. Men om man har en barnvagn som enkelt kan göras om till skrinda, kan jag ändå se att det är en funktion som det finns användningsområden för. När barnet blivit större är skrindan precis lagom för att ha som extra sittplats om man ska dra med sig packning ned på stranden. Eller varför inte använda för att dra hem stora paket från posten, eller storhandla i matbutiken till fots med?

Att göra om The Jiffle Wagon 2 till en skrinda går oväntat snabbt och lätt. Efter att ha tagit loss sitt- eller liggdelen lossar man därefter på hela handtaget. Fästet för handtaget har, mycket genomtänkt, samma bredd och fästen som sitt- och liggdelen har för bygel. Så man kan helt enkelt klicka fast bygeln direkt i vagnen, så barnet får en stötbåge framför sig och något att hålla i. Sen välter man The Jiffle på högkant. Undertill sitter handtaget fastspänt. När man väl fällt fram det går det även att förlänga. På så sätt får man det på en bekväm höjd, så man utan problem kan dra vagnen bakom sig. Vagnen kan självklart användas som kärra även utan syskonsätet. Ska man bara ha vagnen för packningen är ju sätet ändå bara i vägen.

Så fäller man ihop The Jiffle Wagon 2

Så fäller man ihop The Jiffle Wagon 2

The Jiffle kan fällas ihop på två olika sätt. Den blir aldrig direkt liten, men den kan ändå göras hyfsat kompakt sett till hur den är konstruerad. Det ena metoden utgörs av att man helt enkelt lossar hela handtaget från chassit och varukorgen, och placerar det liggandes ovanpå vagnen. Den lösningen syns underst i mitten av collaget ovan. En fördel med denna fällningen är att vagnen står kvar på hjulen. Det gör dels att den varken blir blöt eller skitig om den fälls ihop när det är fuktigt på marken utomhus, dels att man enkelt kan rulla in vagnen i bilens bagageutrymme.

Den andra metoden innebär att man fäller ihop vagnens underdel. På varukorgens botten finns en räfflad svart knapp. Trycker man in den samtidigt som man drar i metallöglan så pressas The Jiffle ihop. Den blir då plattare men längre. Vill man göra The Jiffle Wagon 2 maximalt liten ihopfälld så tar man förstås bort handtaget och fäller ihop chassit. Om man dessutom lossar på alla fyra hjulen, så blir ju vagnen ännu mindre. Men det tar mer tid och är mer omständligt. The Jiffle Wagon 2 funkar absolut väl även för den som åker bil regelbundet med barnvagnen, men helst bör man då ha en bilmodell med rymligt bagageutrymme.

Körkänslan i The Jiffle Wagon 2

Körkänslan i och mitt omdöme av The Jiffle Wagon 2

The Jiffle Wagon 2 är en barnvagn där högt möter lågt. Vissa funktioner är inget mindre än genialiska. Andra får mig att känna att år 2006 ringde och ville ha tillbaka sin föråldrade barnvagnskonstruktion. Det finns alltså onekligen utrymme för framtida förbättringar. Att vagnen redan är innovativ, och att det är de mer klassiska delarna som behöver förbättras – som hur man fäller sittdelen och sufflettens design – är lovande. Dessa problem är enkla att åtgärda och med dem fixade skulle användarupplevelsen höjas många nivåer.

Överlag får jag intrycket av att den som designat The Jiffle Wagon 2 troligen inte haft ett nordiskt klimat i åtanke. Suffletten med förlängningen som utgörs av en stor vädringslucka i nät talar för det. Samma med knapparna för teleskophandtaget, som är rättt svårhanterade med vantar på. Till och med den i övrigt genialiska ståbrädan känns inte till fullo kompatibel med vinterväglag, då snö följer med in under varukorgen när ståbrädan trycks in. Låsbara framhjul hade också varit bra, sett ur ett vinter- och snöperspektiv.

Mitt omdöme av The Jiffle Wagon 2

I nuläget så finns det funktioner hos Wagon 2 som jag vet har en stark målgrupp. Den utdragbara ståbrädan är så otroligt smart, även om jag förstås önskar att den funkat oavsett hur vagnen är konfigurerad. Möjligheten att göra om till en enklare syskonvagn är faktiskt riktigt praktiskt. Och att The Jiffle kan göras om till en skrinda man drar bakom sig förlänger barnvagnens användningsperiod en hel del.

Även om allt inte är perfekt så är The Jiffle en barnvagn som även fick en luttrad användare som jag riktigt exalterad. Det är kul att bli överraskad med nya funktioner och på den punkten lyckas The Jiffle Wagon 2 med bravur. Hur den presterar på marknaden är svårt att sia om men utvecklingspotentialen är enorm. Jag tror det finns en reell chans att The Jiffle kan bli ett märke vi ser mer av i framtiden.


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd.

Se bästa pris för The Jiffle Wagon 2 hos: Babyland
Se bästa pris för The Jiffle Wagon 2 hos: Baby V

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar