Handvärmare vintern 2017/2018!

av Anna

Förra året gjorde jag i början av vintern ett inlägg om handtagsvärmare och handmuffar jag skulle testa under säsongen. Denna höst publicerade jag uppföljningen där jag beskrev hur varje handvärmare hade fixat den gångna vintern.  Och nu är det ju dags för kallare väder igen – så nedan presenterar jag de handvärmare jag kommer slita på i år!

Recension av Easygrow Handmuffar

Recension av Easygrow Handmuffar

Easygrow Handmuff är inte helt obekanta för mig, förra vintern använde jag Grandma-versionen med en vackert stickad utsida. Den här varianten, som jag får testa via återförsäljaren Åre Barnvagnar, har en utsida som är både vindtät och vattenavvisande. Mellanlagret är i ull och muffarna är fodrade med mjuk och mysig fuskpäls. Dessa handvärmare kan användas som två separata vantar, men det går också att fästa ihop dem till en bredare muff. De fästs runt vagnens handtag med tryckknappar och det finns två olika lägen för hur vid man vill ha öppningen på dem.

Recension av Bjällra of Sweden Handmuff

Recension av Bjällra of Sweden Handmuff

Bjällra of Sweden har tillverkat åkpåsar sedan flera år tillbaka, men lägger nu handmuffar till sortimentet. Och självklart, som mina bilder ovan visar, så finns handvärmarna i samma utförande som åkpåsarna – perfekt för den som får hög puls när barnvagnstillbehören matchar. Bjällra of Swedens handvärmare utgörs av två separata vantar som fästs ihop runt handtaget med kardborre. Med de flesta handvärmare håller man ändå direkt i handtaget men Bjällras muffar är som vanliga vantar, det vill sig man behöver aldrig ta direkt i det kalla handtaget. Pälskanten är givetvis inte äkta. Storleken på Bjällra of Sweden handmuff känns inte tight, men de är inte heller lika vida och rymliga för händerna som en bred handmuff är.

Recension av Petite Chérie Handvärmare

Recension av Petite Chérie Handvärmare

Och för den som gillar just den klassiska, breda handtagsvärmaren så är Petite Chérie Handvärmare ett supermysigt alternativ. Denna värmare är riktigt lång och täcker med lätthet helt handtaget, det går alltså bra att hålla händerna brett isär utan att behöva ha separata handmuffar. Det går inte att justera vidden på öppningen för händerna, men man kan välja om man vill ha den ihopknäppt i mitten eller inte. Insidan är riktigt fluffig och känns både varm och mjuk mot händerna.

När vintern är över kommer jag återigen skriva en rapport om hur handvärmarna klarade sig, vilka som höll värmen även de kallaste dagarna och hur de stått emot slitage och tidens tand.


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Köp handvärmare hos: Jollyroom

Du kanske också gillar

1 kommentar

Paulina Gunnardo 13 december, 2017 - 12:58

Passande att läsa för jag sitter och kikar efter sånna här handvärmare. Är ute mycket med vår polarhund som behöver massa motion så en handtagsvärmare känns som ett måste faktiskt 🙂 Det blir ju så mycket känna temperaturen på bebis på långa promenader. Skönt att slippa ta av och på vantar hela tiden. Ser fram emot uppföljningen 🙂

Reply

Lämna en kommentar