Vinter & Bloom Chic Handvärmare

av Anna
Recension av Vinter & Bloom Chic handvärmare

Recension av Vinter & Bloom Chic Handvärmare

Den viktigaste funktionen hos en handvärmare är att den håller händerna varma. Men en förutsättning för det är förstås att den passar på vagnens handtag. Vinter & Blooms handvärmare Chic är i ett helt stycke, och funkar därför mindre bra på vagnar med ergonomiskt eller delat handtag. Allt beroende på hur man håller i vagnen när man kör den.

Vinter & Bloom Chic handvärmare har en förvaringsficka och knäpps ihop med tryckknappar

Förvaringsficka och justerbar öppning för handtaget

Utsidan av handvärmaren är gjord av ett vind- och vädertåligt material och är åtminstone vattenavstötande. Handvärmaren knäpps ihop med tryckknappar i sidorna, och det finns två olika inställningsmöjligheter. Det gör det enkelt att anpassa den efter bredden på barnvagnen handtag. På insidan är den fodrad med ljuvligt mjuk pärlsammetsfleece. Den känns varm och fluffig mot händerna.

Framtill, där man stoppar in händerna, så kan man välja om man vill knäppa ihop handvärmare med ett litet band med kardborrefästning. Fördelen med att göra detta är att handvärmaren då inte kan glipa mellan ens händer, och släppa in kall luft där. Är det inte så väldigt kallt ute så kan det vara skönt att öppna upp mellan händerna och på så sätt cirkulera mer luft där inne. Vinter & Bloom Chic handvärmare är nämligen riktigt varm och funkar även för de kallaste av vinterdagar.

På ovansidan av handvärmaren finns en ganska stor förvaringsficka, försedd med en dragkedja. På så sätt kan handvärmare fungera som en slags organizer, även om det som främst ryms är en mobiltelefon och lite mer.

Så sitter Vinter & Bloom Chic handvärmare på barnvagnens handtag

Så funkar Chic handvärmare på barnvagnen

Förutsatt att man har en barnvagn vars handtag funkar med den här modellen av handvärmare så funkar Vinter & Bloom Chic handvärmare alldeles utmärkt. På de smalare handtagen kan den kännas en aning klumpig. Men samtidigt är den mer än tillräckligt rymlig också för större händer. Stilren är den i alla fall, och även om det finns en matchande åkpåse till Vinter & Bloom Chic handvärmare så funkar den tack vare den svarta färgen och enkla gulddetaljerna till de allra flesta barnvagnsklädslar.


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Se pris för Vinter & Bloom hos: Babyland
Se pris för Vinter & Bloom hos: Jollyroom

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar