Black Friday 2017

av Anna

För tredje året i rad kommer här ett blogginlägg med samlade tips på bra erbjudanden på barnvagnar och tillbehör denna Black Friday! Det går givetvis också bra att lägga till fler tips i kommentarena så ska jag se till att de godkänns och publiceras så snabbt som möjligt. Klicka på företagsnamn för direktlänk till deras site och eventuell särskild Black Friday-sida.

Brands for kids har bra erbjudanden på många barnvagnstillbehör, såsom åkpåsar, handvärmare och en hel del fins barnvagnsleksaker. Bland annat är priserna på Elodie Details nedsatta mellan 30 och 50%, allt från Bjällra of Sweden är på 30% och barnvagnshängena från Konges Slöjd likaså.

Babyland har 15% rabatt på hela sortimentet, undantaget de produkter där det finns informationstext om att rabattkoder ej gäller. Black Friday-rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer. 15% gäller från 24/11 till och med 26/11, använd bara koden BLACKWKND.

Bamba har upp till 80% rabatt på mängder av varor och lovar ett ”superpris” på Britax Go Next.

Pyret & Snäckan kör Black Week och har hela veckan haft 10% rabatt på hela sortimentet.

Barnbutiken kör en favorit i repris och erbjuder 15% rabatt på allt – både i butik och online! Ingen rabattkod behövs online utan det dras automatiskt när man checkar ut. 15% rabatt gäller också vid bokning av vagn, bilstol, möbler med mera.

Buppa Brand har 30% på utvalda favoriter den 24-27 november. Dessutom bjuds det på fri frakt och en bra förvaringskasse för åkpåsen medföljer på köpet.

Bonti har 10% på allt i webshoppen utom BeSafe och Ergobaby Omni, och erbjuder ett brett sortiment med bland andra Bugaboo, Joolz, Cybex, Britax, Babyzen och många fler av de stora barnvagnsmärkena. Använd koden ”black17” för att ta del av rabatten, som gäller

Babyshop har även de haft en Black Week snarare än Black Friday med många vagnar och tillbehör nedsatta till upp till 50% av ordinarue pris. Men idag på den stora dagen slår man till med ytterligare rabatter och har allt från Elodie Details på 40% rea samt allt från Carena nedsatt med 35% .

Elodie Details har en Black Friday-kampanj med 30% rabatt på favoritprodukter och 25% på utvald design av deras smidiga barnvagn Stockholm Stroller.

Kronan Barnvagnar har även de sin egen Black Friday-kampanj med väldigt bra priser både på tillbehör och en del barnvagnar.

Najell har 20% rabatt på allt, och jag som just nu testar deras nya åkpåse kan säga att den lär gör vilken barnvagn som helst både mysig och varm.

Big Baby erbjuder rejält nedsatta priser – 50% av – på bland annat på flera modeller från Baby Jogger, populära City Mini GT och City Tour inkluderade, samt på Britax B-Agile 4. Med på Black Friday-rean finns också skötväskor och flera andra barnvagnstillbehör.

BabyWorld har 10% på alla ordinare priset med rabattkod BF2017, men erbjuder även andra Black Friday-kampanjer löpande under helgen. De låter också hälsa att ”med lägsta prisgaranti och ett vänligt bemötande i vår chatt så går där alltid att hitta en bra DEAL”.

DinBaby har också specialpriser för Black Friday, bland annat 30% på 2017 UPPAbaby Vista och Cruz av det som finns i lager, 15% på beställningsvaror, samt 40% på åkpåsar från BOZZ.

PS, visst känns det ibland som att det är lag på att barnvagnsbutiker ska ha ett namn som börjar på B? Happy shopping, hoppas på många bra barnvagnsfynd!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Christina 24 november, 2017 - 08:28

Hej! Tack för bra tips.
Jag såg via Facebook att babyproffsen i Barkarby har 20% på allt i lager. Tänkte att det är en till fysisk butik som kan läggas till i listan. Ha det bra.

Reply
Babya Karlstad 24 november, 2017 - 09:22

27% Britax Smile II + Babyskydd SHRII och bältad bas 7995:-
25% Britax Go Big + Bayskydd SHRII och bältad bas 9999:-
18% Priam Lux + Liggdel + Priam åkpåse 12896:-
18% Priam 2-in-1 + Priam åkpåse 9999:-
15% Dubatti + Skötväska + åkpåse 9599:-
25% på alla tillbehör i hela butiken, (undantag stokke)
* Fri frakt i hela Sverige

Reply
Sandra 24 november, 2017 - 12:04

BabyV ar också många erbjudanden såväl i den fysisk butiken i Skåne som på sajten: https://www.babyv.se/

Reply

Lämna en kommentar