Vårnyheter från Elodie Details!

av Anna

Elodie Details släpper nu en riktigt varm och färgglad vårkollektion med otroliga många fina produkter i hem- och babykategorierna, men självklart bjuder de också på lite nytt vad gäller barnvagnstillbehör. Sedan märket började med två årliga releaser så har hösten präglats av nya mönster som då presenterats på skötväskor och åkpåsar. Till våren får vi ofta se samma mönster återkomma på regnskydd och sittdynor – och så är även fallet 2017. Tre nya regnskydd från Elodie Details har nu sett dagens ljus, och det är förstås precis samma smarta konstruktion men uppdaterade färger och mönster! Powder Pink, Pretty Petrol och Graphic Devotion känns som en väldigt rätt och vårig färgskala tycker jag!

Sittdynorna 2017 från Elodie Details släpps i samma utförande som regnskydden och är som vanligt vändbara, med en glansigare, mönstrad sida och en matt, enfärgad baksida. Sittdynorna har snören för att fästas mer ordentligt i vagnens sittdel, och har uttag för selens axel- och grenband. Dessa tre sittdynor från Elodie Details heter alltså Graphic Devotion, Pretty Petrol och Powder Pink!

Något helt nytt från Elodie Details är en superfin kollektion myggnät! Varför har det varit så ont om fina myggnät egentligen? Nu är det i alla fall slut på det, och EDs insektsnät kommer i helsvart, prickigt och Zebra Stripes! Dessutom medföljer en matchande liten förvaringspåse till myggnäten. Jag tycker att det prickiga är helt bedårande sött och jag gissar att precis som med Elodie Details övriga barnvagnstillbehör så är också dessa myggnät av universal passform.


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Handla Elodie Details barnvagnstillbehör hos: Baby V
Handla Elodie Details barnvagnstillbehör hos: Babyland

Du kanske också gillar

1 kommentar

Martina 27 februari, 2017 - 12:59

Hej!

Har skrivit några gånger nu 🙂 väntar tvillingar till sommaren och håller på å letar vagn för fullt, men nu har vi bestämt oss för en donkey twin iaf, ska se vad jag kan få för pris från Holland så får vi se hur det blir..men en sak som jag kom att tänka på.

Jag har aldrig innan använda åkpåse…kläder, filt och fotsäck har varit standard hos oss..men hur är det med buggan, där måste man nästan ha en åkpåse framåt hösten/vintern eller??

Funderar även på om sittdyna är ett ”måste”..jag har haft fårfäll tidigare å är sugen på det nu oxå…men hur fungerar det i en sits som är ergonomisk?

Återigen tack för en fantastiskt informativ och bra blogg.

Reply

Lämna en kommentar