Synas i mörkret – Pogu barnvagnsreflexer

av Anna

Pogu_reflex

Den 21 december är det årets mörkaste dag och jag tycker det märks att det börjar närma sig. På sistone har jag känt mig som en omvänd vampyr, så fort jag ser något som ens bara liknar solsken (som jag minns det att det såg ut när solen sken…) så måste jag kasta mig ut. Tyvärr är de få minuterna ofta förlagda samtidigt som vi har sovstund eller lunch, och när det är dags att hämta på förskolan är det garanterat beckmörkt igen. Mina stora barn ser ut som två julgranar på sina cyklar, de är reflexer, LED-lampor (de här från Nusses är vår favorit, har precis köpt nya för tredje vintern i rad!) och andra ljuskällor från topp till tå. Även barnvagnen har fått lite blinkande lampor men nu också tillskott i form av en ny sorts reflexer.

Dessa barnvagnsreflexer från Pogu finns i silver och svart, och just det där med färgen är något som tidigare gjort att jag vägrat klistra reflexer på mina ofta svarta barnvagnschassin. Det har sett för fult ut, jag har föredragit hängande reflexer istället. Dessutom kan reflextejp vara ett litet helvete att få loss, om man ska sälja vagnen eller ångrar sig av annan anledning. Så jag blev ganska exalterad över att dessa reflexer inte syns ett dugg i vanligt dagsljus och att de är enkla att få bort igen utan att man måste ta fram kemisk bensin (vilket ändå INTE är en hit på färgade chassin). Pogu-reflexerna sitter bra på vagnen och de funkar väldigt väl när det gäller, som man ser på bilderna ovan – tagna med och utan blixt. Har en hel del reflexer kvar på arket dessutom, så jag skulle säga att de räcker för att täcka av minst två barnvagnar på ett bra sätt!

Förra årets inlägg om reflexer och andra ljus som kan fästas på barnvagnen hittar man här, och sen vill jag passa på att säga stort grattis till Kronan Barnvagnar som precis vunnit pris får årets nyhet för deras reflexsuffletter. Helt rätt vinnaren, det är en genialisk idé!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar