Baby Jogger presenterar färgerna för år 2014

av Anna

BJ14_citymini3_4

Färgbomb kanske är att ta i, men jag tycker onekligen att Baby Jogger förbättrar utbudet av kulörer på sina vagnar inför år 2014. Den rld färgen känns så himla julig att jag bara vill kanta suffletten med vitt fluff och leka tomtesläde nu direkt. Och den stålblå färgen Teal är ju redan en av mina favoritnyanser av blått och får min helsvarta City Mini 4W att nästan se ut som en panelhöna. Kan även tänka mig att den lila City Mini kommer att bli populär, den ser ut att påminna lite grann om lila färger från andra barnvagnstillverkare som jag vet har varit omtyckta.

BJ14_GT_Elite

Även City Mini GT och City Elite får se snygga ut, men Elite får nöja sig med tre nyanser av svart och grått. Visserligen kan en helsvart vagn aldrig bli fel, men det kan ju heller aldrig riktigt pigga upp. Å andra sidan är ju vagnen som en ren canvas redo att piffas till med färgglada accessoarer då!BJ14_Select_Double

 

Hurra för färgglada syskonvagnar! Tänk om jag kanske måste köra runt två tredjedelar av mina barn i en City Mini GT Double i Teal? Ja. Jag kanske faktiskt måste det. Och för den vars liv kompletteras bäst av en City Select så finns den nu med svart ram och klädsel i tre färger – inget färgglatt all black är som sagt alltid rätt.BJ95780 - Deluxe Pram Black

 

Slutligen en bättre produktbild av den nya liggdelen som kommer att fungera för samtliga Baby Joggers singelvagnar, som är rymligare och mer smartare funktioner – ventilation både i sufflett och under madrassen. Liggdelen kommer även fungera till de två nya Baby Jogger vagnarna – som ni kan läsa mer om här (scrolla ner en liten bit) – på vilka det tyvärr inte finns några officiella bilder än.

Den skarpögde har kanske redan noterat att Baby Joggers omtyckta, vändbara vagn City Versa inte finns med på bilderna. Den enda officiella bilden på Versan inför 2014 är på ett tillhöraade regnskydd. Vad jag har hört så finns det risk för att Versan plockas ur svenska Baby Joggers sortiment. Något oklart varför, det kan bero på att man inväntar uppdateringar av vagnen eller så finns det en annan bakomliggande orsak jag inte känner till. Tidigare har jag fått höra att Versan ska få City Selectens framhjul istället för de nuvarande, men det verkar vara en märklig ändring även om det innebär att vagnen blir lättare. Just nu känns Baby Jogger City Versa GT lite som ett frågetecken, så för dig som planerar att köpa en kanske det är bra att slå till inom kort?

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Hanna 23 november, 2013 - 21:18

Hej Anna!

Denna fråga har inget med inlägget att göra men jag hoppas att det är okej!

Jag vet att du har en förkärlek till bugaboo och det har jag med! Har nu en Cam3 och ett bee+ till min dotter som blir 2 år i februari. Nu till min fråga. Vi ska få ett till barn och det kommer vara 2 år och 5 mån mellan barnen. Jag undrar om vi behöver syskonvagn eller klarar oss utan..

Funderar då på att byta ut CAM till en donkey. Är så sugen på att testa åsnan men vet inte om det är nödvändigt. Dottern gillar redan nu att gå själv och vi använder mest vagnen när vi behöver ha koll på henne eller om hon ska sova under dagen. Men samtidigt vill jag kunna ha båda barnen i samma vagn när man ska gå långpromenader. Bor i södra sthlm för övrigt och vi gillar både att promenera i skogen som i stan.

Vet att du också väntar barn och köpt en åsna. Hur är ålderskillnaden mellan dina barn? Kommer du använda donkeyn som dubbelvagn?

Tack för en superblogg. Det är alltid din blogg jag går in på när jag är nyfiken på någon vagn 🙂

Med vänlig hälsning,
Hanna

Reply
Anna 25 november, 2013 - 23:34

Hej! Grattis till bebben i magen! Om du är sugen på att prova Donkeyn så har du ju ett gyllene tillfälle framför dig. Min yngsta blir 3 år i princip samtidigt som lillebror väntas anlända, och för mig var det ingen tvekan om att vi behöver syskonvagn. Tror säkert vi kommer ha användning för den minst ett halvår, kanske ett år. Slutade använda vår förra Donkeyn när äldsta var precis 4 år (han blir 5 år i mars). Jag bor ju också söder om Sthlm och har tyckt att Donkeyn var helt perfekt för vår livsstill, längtar efter att få köra den igen!

Tack för dina fina ord, blir så glad av att läsa att du gillar bloggen! Har du fler frågor, så ös på bara! 🙂
/Anna

Reply
Hanna 26 november, 2013 - 21:02

Tack för ditt svar! Blir nog en donkey då =)

Reply
A-C 2 december, 2013 - 19:37

Hej!
Vet du hur det blir med liggdelen till city select, någon förändring eller samma som innan? När kommer dessa finnas i butik att känna på? 🙂

Reply
Anna 2 december, 2013 - 21:48

Hej! BJ har inte nämnt någon om en förändring på liggdelen för CS så jag tror inte det, den nya liggdelen är ju bara för singelvagnarna. Jag tror de ska finnas från någon gång 2014 men har inte kunnat få något exakt datum från Baby Jogger än. Gissningen är väl typ februari, mars åminstone!
/Anna

Reply
Sandra 5 december, 2013 - 17:54

Hej
Vet du om det fortfarande kommer vara kardborre på suffletten vid tittluckan, eller om det är magnet som på versa GT:n?
Velar om jag ska köpa en nu eller vänta till 2014.

/ Sandra

Reply
Anna 5 december, 2013 - 19:58

Hej Sandra, det vet jag tyvärr inte. Har inte hört om någon förändring på det så jag GISSAR att det kommer vara samma som nu, men jag vet som sagt inte.
/Anna

Reply
Sandra 6 december, 2013 - 19:53

Tack för din gissning i alla fall =) / Sandra

Reply
Sandra 27 januari, 2014 - 12:56

Hej! Superbra blogg och jätte fin beskrivning! Jag är ute efter en vagn man kan köra i alla väder och som blir liten ihopfälld, så denna passar in på allt 😉 Men har inte kunnat se eller läsa någonstans om man kan fälla ut fotstödet när barnet ska vila/sova. Är fotstödet ”uppfällbart” så blir jag jätte glad, hehe.
Tack på förhand!!

Reply
Anna 27 januari, 2014 - 14:55

Hej Sandra, och tack! Vilken vagn är det du undrar över när det gäller fotstödet? För det är lite olika beroende på vilken modell det är du kollar på!
/Anna

Reply
Sandra 27 januari, 2014 - 15:05

Hej Anna! Oj glömde säga att jag kollar på baby jogger city mini gt. Men som jag har förstått så har den inte justerbart fotstöd.
Mvh Sandra

Reply
Anna 27 januari, 2014 - 20:43

Nej precis, det stämmer tyvärr!

Reply
Sandra 18 februari, 2014 - 22:01

Hej och tack för all hjälp i barnvagnsdjungeln! Vi ska byta vagn och vill köpa en BJ versa. Som du skrev verkar den inte komma i 2014 års modell i Sverige, jag undrar bara nu om du vet någonting nytt eller varför de ev ska dra in versan? Jag har familj i USA och där verkar den finnas så tänker nog köpa den där. Men vill ju inte köpa om de dragit in den i Sverige pga att den inte håller måttet eller något liknande. Vad tror du?

Och vet du om amerikanska modellerna är identiska med de svenska? (om man jämför en svensk och en amerikans versa tex från samma årsmodell)

Reply
Anna 19 februari, 2014 - 11:43

Hej Sandra, jag har inte fått några definitivt besked från Baby Jogger angående detta. Det senaste jag hörde var i princip att de avvaktade eventuella förändringar på Versan, det jag har hört är att den ska få samma hjul som City Select och alltså inte längre ha de punkteringsfria foamhjulen. Men jag kan inte ta gift på att det stämmer. Så vitt jag vet ska den amerikanska modellen vara densamma som den svenska MEN jag vet inte om de sålt GT där, alltså med foamhjulen? Vet att Versan i en del andra länder sålts med vanliga plasthjul istället. Ja, lite rörigt det här tyvärr…
/Anna

Reply
Mari 23 februari, 2014 - 21:19

Hej! Försöker hitta info om vad som skiljer mellan årsmodell 2012 och 2013 för baby joggers city elite.. Du kanske har koll på detta?
Är första vagnen jag börjat kolla efter och undrar om det finns för/nackdelar med att det bara är en handbroms på deras city elite. (Är modell 2013 som jag testat i butik)
Hälsningar mari

Reply
Anna 27 februari, 2014 - 20:17

Hej Mari, jag vet faktiskt inte vad som skiljer årsmodellerna åt för Eliten utom just att det kommer nya färger. Jag har ju kört BJ Versa, som ockås har handbroms, plus en del andra vagnar av andra märken med endast handbroms. Jag tycker det funkar bra, finns ingen egentlig för- eller nackdel gentemot fotbroms faktiskt, mer att man får vänja sig vid var den sitter helt enkelt!
/Anna

Reply
Kristin 15 mars, 2014 - 21:51

Varför satsas det så mycket på trehjulingar? Vad är det som är bättre med dom? Tycker själv det känns tryggare med fyra hjul. En fyrhjulig city mini i den lila färgen hade ju varit nice :-).

Reply
jacob Seli9n 3 april, 2014 - 15:37

Hej.
Har hört mig runt lite för att köpa en City select.
Har dock inte lyckats få tag i färgen TEALGRAY.
En del påstår tom att den inte finns att få tag på i Sverige.
Vet du var man kan köpa den?

(gäller en syskonvagn om det har någon betydelse)

Reply
Anna 7 april, 2014 - 11:22

Hej Jacob,
det var märkligt för som jag förstått det ska den finnas tillgänglig även i Sverige. Om du har Facebook, testa att fråga Baby Jogger Sverige på deras FB-sida, de brukar svara ganska snabbt på frågor som ställs där!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar