Nyförvärv till skaran av testpiloter!

av Anna

09_11_14

En av de vanligaste frågor jag får är hur jag ska kunna fortsätta med mitt barnvagnsintresse nu när mina egna barn börjar bli stora? De är idag 4,5 och 2,5 år gamla. Men, som tur är så kommer det dröja ett tag till innan jag behöver grubbla över det på allvar. I början av nästa år utökas nämligen min privata lilla skara av barnvagnstestpiloter med ett nytt litet liv. Vi är förstås väldigt glada, jag och min familj, och som barnvagnsnörd finns det ju en massa härliga bifeffekter med att bli trebarnsmamma!

Jag kommer absolut inte begränsa mig till en enda vagn, det är livet för kort för. Jag vill testa så mycket som möjligt och framför allt ser jag fram emot en kommande period då jag kan inrikta mig mycket på liggdelar, mjukliftar, skötväskor, åkpåsar, babyskyddsadaptrar och andra bebisrelaterade barnvagnstillbehör. Mitt seriösa barnvagnsintresse inleddes först när min yngsta redan var ett halvår gammal, så här ska frossas!

Faktum är att jag inte kört så många vagnar med liggdel överhuvudtaget. Till min äldsta hade vi en Brio Sing 09 som vi använde varje dag i ett år. Till mitt andra barn hade vi dels en Brio Go 09, dels en UJ Duo 04 med liggdel, som sedan byttes ut mot en P&T Vibe med mjuklift. När jag införskaffade min tredje syskonvagn och stora favorit, Bugaboo Donkeyn, så gick vi direkt på sittdelen. Så jag tror faktiskt att jag måste falla för frestelsen och åtminstone under en period rulla runt min lilla barnaskara i en Bugaboo Donkey All Black – med liggdel! Vilken lycka!

Hoppas ni alla vill följa med på den här spännande resan in i vad som, om allt går bra, säkerligen kommer bli en händelserik tid i mitt liv och något utav en nystart för den här bloggen.

Du kanske också gillar

26 kommentarer

Mammatea 16 september, 2013 - 18:34

Så spännande! Stort grattis till hela familjen.

Reply
Johanna Janson 16 september, 2013 - 19:10

Oj va kul! Grattis! 🙂

Reply
Sofie 16 september, 2013 - 19:15

Spännande 🙂 Jätte grattis!

Reply
Kristina 16 september, 2013 - 19:31

Åhhh, saknar ofta ditt vardagsbloggande från förr…bara så du vet hur kul det vore med ett återupptagande av babababiesbloggen också… 🙂

Reply
Anna 16 september, 2013 - 19:45

Kristina, jag tror det kommer bli av faktiskt! 😀

Reply
C 16 september, 2013 - 19:33

Stort grattis!

Reply
Hannah 16 september, 2013 - 22:28

Grattis! Vad spännande!
Men får en treåring verkligen plats i Donkey?

Reply
Anna 18 september, 2013 - 06:21

Tack! Och jodå, min 4-åring satt fortfarande i Donkeyn då och då fram tills att den flyttade ifrån oss i april i år, så det blir inga problem alls.
/Anna

Reply
Anette 17 september, 2013 - 06:10

Stort grattis!

Reply
HimlenKatarina 17 september, 2013 - 09:42

GRATTIS som tusan!
Hurra för bebis!
/Katarina

Reply
Emilie 17 september, 2013 - 10:32

Massor med grattis!!!! 😀

Reply
Terese 17 september, 2013 - 11:09

Grattis

Reply
Vurpan 17 september, 2013 - 12:06

Vad kul med en liten till! Grattis!

Själv väntar jag mitt första och har precis börjat grotta ner mig i barnvagnsdjungeln! Undrar om du har några tips inför första vagnen. Vi bor i småstad, har föräldrar som bor i skogen, normalstor bil och vill kunna ta oss fram med vagnen i alla väder och underlag. Är inne på Brio Go och komplettera med terränghjul för snö och grusiga vägar. Låter det som ett bra val tycker du? Är det ett problem att det inte är lufthjul? Ska man köpa en 2013 eller 2014 årsmodell?

Reply
Anna 18 september, 2013 - 06:26

Hej! Och tack! Jag tycker nog att det kan vara klokt att vänta en vecka till, så vi ser vad årsmodell 2014 av Brio Go faktiskt innebär. Om de tagit i från tårna kanske du inte kommer tycka att Go -13 alls är intressant när vi vet vad Go -14 har att erbjuda Så håll ut en vecka till! Men det förstås, oavsett vad Brio har för nyheter på gång så är fortfarande Go 2013 en grymt bra vagn, det får man inte glömma.
/Anna

Reply
Sana 17 september, 2013 - 13:16

Grattis!

Reply
Heidi 17 september, 2013 - 17:38

Grattis 🙂

Reply
Therese 17 september, 2013 - 18:23

Grattis! Så roligt!

Mina barn är också 4 och 2,5 och åker nästan aldrig vagn numera. En emmaljunga softy till och från dagis, på utflykt kör vi bj city mini. Bebis kommer i januari och jag är redan förberedd med en donkey och en orullad Go -13 (med gul liggdel). Men vem vet, kanske hinner ändra mig de närmsta månaderna. Är också sugen på en donkey allblack. Och så får vi väl se vad Brio kommer med för nytt 😉

Reply
Anna 18 september, 2013 - 06:25

Jag tycker du ska byta friskt! Jag har inte förberett mig något alls, vagnbrist har det aldrig rått hemma hos oss! 😉 Anledningen till mitt sug efter Donkey AB är nog att att jag drömde om en sådan under hela min Donkey-tid och sen lanserades den så snöpligt lagom till att vi inte behövde Donkeyn längre. Och grattis igen till dig med!
/Anna

Reply
Anna Fredrika 19 september, 2013 - 14:33

Tror att Majken och Henning(?) kommer att glida fram i en Brio Go Duo ;-(

Reply
Anna 19 september, 2013 - 18:04

Det kan bli så! Om nu Brio verkligen har en så fantastisk nyhet att släppa på onsdag, jag börjar bli pirrig! (Näää han kommer inte heta Henning!) 😀
/Anna

Reply
Cattis 19 september, 2013 - 16:51

Hej!
Grattis till utökandet av familjen!!! Är också vagngalen men har tyvärr inte den ekonomin som behövs för att byta vagn…men har avverkat tre stycken till min 15 månaders 🙂 Undrar dock hur du får råd? Är det kanske så att du blir sponsrad? Bara nyfiken 🙂 Måste tillägga att jag gillar din blogg…men att jag tyvärr blir alltför sugen på att byta vagn igen varje gång jag besöker den…hahaha…//Cattis

Reply
Anna 19 september, 2013 - 18:06

Hej Cattis, och tack! Jag har varit student eller föräldraledig fram till februari i år, så jag har aldrig varit rik (och är det inte nu heller). Jag har köpt väldigt många vagnar begagnat, sett till att köpa till fyndpris, fixa till och sen sälja för samma pris eller med lite vinst! Att köpa splitternya vagnar är typ alltid i förlustaffär, så det kan jag inte rekommendera! Läs på om vagnar, gör bra affärer – så kan du med en liten budget byta vagn väldigt ofta! 🙂
/Anna

Reply
Hanna 22 september, 2013 - 18:17

Stort grattis!

Tror det kommer bli perfekt med en Donkey, med en liggdel, en sittdel och ståbräda! Tre barn på en vagn! Woohoo! 🙂

Reply
Anna 23 september, 2013 - 20:08

Tack! Det tror jag också!
/Anna

Reply
Karin 25 september, 2013 - 15:44

Grattis! Kör själv runt med en 4-åring, en 2,5-åring och en 2-månaders i Donkey Duo (från 2011), med ståbräda och det funkar hur bra som helst.

Reply
Anna 26 september, 2013 - 06:29

Tusen tack! Det låter ju toppen, jag tror faktiskt det blir en perfekt vardagslösning för oss!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar