Testpilot #4

av Anna

testpilotnr4

De senaste månaderna har inläggsfrekvensen på bloggen sjunkit något och jag har inte alls varit lika rask på att svara på era mail, tyvärr. Det beror inte på någon svacka i blogglust dock, utan på en liten krabat som växer inne i min mage. Jag befinner mig nu i andra trimestern med mitt fjärde barn och är otroligt glad och lycklig över att i början av nästa år få välkomna en till liten testpilot till familjen. Givetvis har jag redan börjat fundera över hur min egen barnvagnspark ska se ut och det kommer under hösten antagligen bli många inlägg kring mina funderingar om val av vagn, hur man bäst bäddar liggdel för vinterbebis och en massa nörderier om bra bebistillbehör för vagnen. Jag ser så mycket fram emot att få köra vagn med bebis igen (även om mina barn som spädisar mest velat bli burna och vagnen snarare varit ett väldigt dyrt ekipage för min handväska) och att i förlängningen kunna fortsätta blogga i några år till.

Jag har tyvärr mått väldigt dåligt under första trimestern och än har det inte släppt, men jag bloggar på i mån av energi. Ni får även mer än gärna fortsätta maila era barnvagnsfrågor, så svarar jag så fort det finns tid och ork för det. Jag vill även tacka för alla gratulationer jag fått på Facebook och på Instagram de senaste veckorna. Tack! Det är fantastiskt att få dela med sig av sin lycka med er alla!

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Jennifer 3 augusti, 2016 - 12:40

Stooort grattis!! =)

Reply
Anna 6 augusti, 2016 - 19:48

Tack!
/Anna

Reply
Nina 3 augusti, 2016 - 20:20

GRATTIS!!!

Reply
Anna 6 augusti, 2016 - 19:48

Tack!
/Anna

Reply
Anna 5 augusti, 2016 - 17:34

ÅH, stooooorr grattis! Jag och min sambo väntar vårt första barn i januari och jag kan säga att jag har varit inne här hundrafemtio miljarder gånger redan (innan bulan redan blev till tror jag ) och fått så mycket bra information, precis vad jag känner att jag behöver! Så mycket tack vare dig har vi bestämt oss för den döläckra Cybex Priam. Såg den för första gången för snart två år sedan och din recension var precis vad jag behövde, och vi har provkört den också och den är så himla lättrullad och ännu snyggare i verkligheten.

Men det här vad man behöver till en vinterbebis har jag ingen aaaaaning om, så de inläggen ser jag fram emot! Du har inte något på g om hur man ska bädda vagnen? Tänkte nämligen passa på att köpa en åkpåse nu när det är så bra rea på dem, och lite annat kanske som annars är lite dyrare.

Hoppas du mår bättre snart, kan knappt vänta på framtida inlägg!

Reply
Anna 6 augusti, 2016 - 19:55

Tack så mycket! Och kul att ni redan bestämt vagn, det kan man aldrig göra för tidigt om du frågar mig. Jag kommer göra, om allt går enligt mina planer, en hel serie med inlägg om att bädda vagnen men det blir nog inte förrän senare i höst skulle jag tro. Ett tips jag kan ge nu direkt dock är att köpa en åkpåse som även funkar i sittdel, för får man januaribebis kanske man använder liggdelen med åkpåse i cirka tre månader och nästa vinter är det sittdel som gäller och då kanske åkpåsen ska användas 5 månader. Så se till att den passar även i Priams sittdel!
/Anna

Reply
Hanna 6 augusti, 2016 - 01:00

Åååh men sååå mkt grattis till er!!!! Själv har jag oxå tre, kanske blir en fyra i framtiden vem vet

Reply
Anna 6 augusti, 2016 - 19:48

Tack så mycket! Ja man vet ju aldrig! 😉
/Anna

Reply
Sofia 9 augusti, 2016 - 14:34

Stort grattis! Det kommer bli så spännande att få följa dina recensioner av liggvagnar igen. Ser fram emot recensionen av Brio Go Big. Jag som bor på Söder i Stockholm ser Kronan City precis överallt och är väldigt sugen på att läsa en recension av den. Är det något som kommer komma? Allt gott!

Reply
Anna 10 augusti, 2016 - 13:49

Ja, så har vi också tänkt – att åkpåsen ska kunna användas nästa säsong (när barnet är ca 1 år gammalt), och därför passa i sittdelen också. Tror du Design by Voksi passar till Cybex Priam? Både liggdel och sittdel? Och skulle den vara tillräcklig för en skånsk vinter, utan att behöva bylsa på massa kläder? Vi har också tänkt tanken att ha ett fårskinn i botten, vindfleeceoverall och filt istället för åkpåse – vad tror du om det? Vissa säger att det är himla bra med lager på lager, vissa säger att bebisar inte tycker det är speciellt kul att bli påklädda och vill därför inte böka med overall och så säger någon annan att man borde ha en tjock overall framförallt så man kan ta upp barnet ut vagnen utomhus om det behövs? Alltså, jag blir alldeles snurrig i den här frågan.

Reply
Anna 10 augusti, 2016 - 14:04

Hej!
Jaa den kan nog absolut funka. Jag har själv kört med åkpåse och PoPs WS-fleeceoveraller till mina tre vinterbarn. Är det extra kallt kan man komplettera med filtar, är det varmare så har man åkpåsen öppen och har bara en filt över istället. Med den typen av overall på är det inget problem att ta upp barnet om det vill bli buret eller ska sitta i selen. Kommer köra på samma kombo med nästa bebis!
/Anna

Reply
Ana 10 augusti, 2016 - 21:18

Grattis Anna!
Hoppas du kommer att må bättre snart.
Spännande med ny bebis och förmodligen en ny vagn! 🙂

Reply

Lämna en kommentar