Brio 2014

av Anna

britax_brioSom vi har väntat! Och väntan är inte över riktigt än, men nu vet vi i alla fall att Brio, som nu går ihop med Britax och på något sätt kombinerar deras utbud av bilstolar och barnvagnar, släpper årsmodellerna för år 2014 om drygt två veckor. Den 25 september är det stor release som jag absolut inte kommer missa. Ryktena bara viner i luften just nu och frågor är många – kommer det en syskonvagn? Är generation 2 av Brio Go redan klar, och vaaaad innebär generation 2 egentligen? Kommer Smile uppdateras? Försvinner Sing och Happy Swivel? Vilka blir år 2014 års färger? Ruskigt spännande tycker jag!

Vill du veta all om vad Brio har att erbjuda det närmsta året så kommer du dels kunna läsa om det här på bloggen så fort jag kan uppdatera den, dels kan du följa #alltombarnvagnar på Instagram för livefoton. Håll tummarna för en massa oväntade men ändå efterlängtade nyheter från Brio och Britax!

 

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Johanna Janson 10 september, 2013 - 10:34

Spännande! Känns långt kvar när man är nyfiken och vill veta NU 😉 Har planer på att sälja vår MB Duet och köpa Brio Go (igen ;)) hoppas dom släpper några snygga färger till Go -14 🙂

Reply
Anna 11 september, 2013 - 19:01

Det verkar bli mer än bara nya färger, jättespännande!
/Anna

Reply
Linea 11 september, 2013 - 07:25

Hej,

Spännande!! Jag har en gammal happy från 2007 som jag älskat och omhuldat men jag inser att den är stenålders i dessa sammanhang. Klädseln är inte så fräsch och jag har funderat på att köpa en ny men har förstått att då köper man i princip hela sittdelen. Vet du ifall den senare modellen (från 2010) passar till denna vagn? För den är ju ganska lätt att hitta hos återförsäljare.

Tack för en toppensida!

Reply
Anna 11 september, 2013 - 19:02

Hej Linea,
jag vet tyvärr inte det, i alla fall inte tillräckligt säkert för att våga ge dig ett svar på din fråga. Mitt tips är att du ringer till Brio Store på Norrlandsgatan i Stockholm, de kan ge dig ett korrekt svar!
/Anna

Reply
Josefine 12 september, 2013 - 20:34

Hej jag hittade din sida när jag kollade runt på brio sing tillbehör 🙂 vet du ifall man kan köpa en ny sufflett till bio sing vagnar ? Jag har sett flera personer som har jättefina färger på suffletten på sing, jag önskar att finna en rosa, väldigt tacksam för svar 🙂 Med vänliga hälsningar Josefine

Reply
Anna 16 september, 2013 - 19:47

Hej Josefine, jag har ju haft en Sing men det var mycket länge sedan nu och jag vet faktiskt inte om suffletten är utbytbar. Men det borde den vara. Som alltid med Brio-frågor jag själv inte har svaret på, så rekommenderar jag dig att ringa Brio Store på Norrlandsgatan i Stockholm. Den kan definitivt ge dig ett svar som du kan lita på!
/Anna

Reply
Mary 13 september, 2013 - 11:51

Åh, jag önskar att dom kunde haft den där träffen NU! Vi är precis i färd med att köpa barnvagn till vårt första barn som anländer i början av december och har kollat in Brio Happy! Man hade ju verkligen velat veta om nästa års kollektion hinner släppas innan dess eller inte. Vi får nog hålla ut till den 25 inser jag!

Reply
Anna 16 september, 2013 - 19:46

Ja håll ut! Bara en dryg vecka kvar nu, snart vet vi! Himla spännande, tycker jag!
/Anna

Reply
Liljan 17 september, 2013 - 19:54

Så om det kommer en Brio Go 14 med större förändringar, hur mycket tror ni att 13 kommer sjunka i pris? Jag försöker hålla ut (och sedan inte sväva med och börja dagdrömma om 14…).

Reply
Anna 18 september, 2013 - 06:24

Hej Liljan!
Det är en klurig fråga, är det många stora förändringar så tror jag att det kommer märkas på priset, definitivt. Priset på Go-12 dalade ju mer när årsmodell 2013 lanserades iom att vinterhjulen ändå var en ganska stor skillnad på vagnens design och funktioner. Om Go -14 på riktigt är en ny generation av Go, så kommer antagligen 13 sjunka mer än vad tidigare årsmodell gjort när en ny har lanserats! Men det sker nog inte direkt, utan brukar dröja något – tills nya vagnen finns i butik ungefär.
/Anna

Reply
Pernilla Löfquist 19 september, 2013 - 19:24

Hej Anna,
Jag har beställt en Brio Smile som skickas till mig på Onsdag. Men nu när jag läste detta så började jag fundera på om jag ska vänta och se om det kommer någon uppdaterad version. Vad är ditt råd? :-)(Jag har en annan vagn så jag kan vänta ett tag)
/Pernilla

Reply
Anna 19 september, 2013 - 19:31

Hej!
Om det inte är någon brådska så ja, då skulle jag vänta! Det är inte långt kvar till onsdag och visst, just Smile kanske bara kommer i nya färger (kommer komma med svart chassi som det verkar), men man vet ju aldrig!
/Anna

Reply
Pernilla 20 september, 2013 - 11:30

Åh, spännande! Tack för tipset!

Reply
Heléne 25 september, 2013 - 13:22

Hej
Den 25/10 idag och inget nytt på BRIOs hemsida…. Någon som vet?? Är sååååå nyfiken
/Heléne

Reply
Lotta 21 november, 2013 - 13:25

Har läst att brio smile har haft problem med vobblande framhjul, vet du om detta är något som är åtgärdat på 2014 års modell?

Reply
Anna 22 november, 2013 - 09:53

Hej Lotta!
Jo det stämmer. Det är nog inte ett årsmodellsspecifikt problem utan något som uppstod under början av sommaren när vagnarna tillverkades, om jag har förstått rätt. Just nu ska det enligt uppgift vara produktionsstopp tills problemet är åtgärdar och det sägs att i januari/februari kommer det nya vagnar där problemet ska vara bortbyggt! Så vi hoppas på det!
/Anna

Reply
Lotta 23 november, 2013 - 12:57

Hej, toppen, då väntar vi tills dess och hoppas att det är åtgärdat 🙂

Reply

Lämna en kommentar