En ny barnvagnstestare är född!

av Anna

Fredagen den 3 februari – på sin yngsta storebrors tredje födelsedag – föddes så äntligen mitt älskade fjärde barn, och en ny liten barnvagnsåkare har sett dagens ljus! Både bebis och jag mår hur bra som helst. Några förberedda inlägg kommer att komma ut på bloggen de närmsta veckorna. Men mina svar på mail och kommentarer kommer under den första tiden få ta mycket längre tid på sig, då fokus nu är att mysa och njuta av att jag åter igen får ha lyckan att befinna mig i den magiska bebisbubblan. Så fort vi kommit tillrätta så ska det förstås bli så roligt med en massa fantastiska barnvagnspromenader!

Som bilden ovan visar har vi redan tagit de första trevande stegen från BB-hotellet till bilen hem med hjälp av en Babyzen Yoyo+ med liggdel och därpå babyskyddet monterat ovanpå. Mycket smidigt, blir betyget!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar