Nyhet från Babyzen – bakåtvänd Yoyo?

av Anna

babyzenyoyo_v2Babyzen, barnvagnstillverkaren bakom den lilla vagnen Yoyo som gjorde stor succé, har ett tag tisslat och tasslat kring deras senaste nyhet och idag, mitt i meckat för alla barnvagnsnördar på Kind & Jugend-mässan i Köln, släppte de äntligen sin överraskning! Jag har inte mycket information att dela med mig av än så länge men för den som vill se vagnen finns en kort videosnutt från Babyzens svenska agent ReiRei – kolla in den här! Bara av den tycker jag det känns svårt att avgöra om det är en annan version av Yoyon eller om det är en ny slags sittdel med liggläge/liggdel som kan fästas på existerande Yoyo-chassin. Galet spännande i vilket fall som helst, förhoppningsvis får vi veta allt om vagnen på detaljnivå inom kort!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Moa 20 september, 2013 - 08:50

Åh jag HOPPAS verkligen att den passar på nuvarande chassit och att det är lätt att byta imellan dem!

Reply
Mer information om nya Babyzen Yoyo! 25 september, 2013 - 09:06

[…] lades videon ovan upp på YouTube och den avslöjar lite mer om hur nya Babyzen Yoyo verkar fungera! För att börja med det lilla så verkar den vanliga sittdelen ha fått en solkeps […]

Reply
Hur det ligger till med Babyzen Yoyo 2.0 2 oktober, 2013 - 08:42

[…] veckan har det spekulerats mycket om vad uppdateringen av Babyzens vagn Yoyo kan innebära. Vid första anblicken hoppades många att det skulle vara möjligt att modifiera även äldre Yoyos till liggvagn för […]

Reply

Lämna en kommentar