Ny kollektion från Bugaboo – Cameleon Classic + Collection!

Skrivet måndag, 1 februari, 2016 · 2 Kommentarer

BugabooClassicCollection-1
Purfärska nyheter direkt från Bugaboo! Märkets populära Classic-kollektion av Bugaboo Cameleon3 uppdateras nu till en kollektion Classic +, helt i Bugaboos anda med hur uppdateringar namnges. Det är svårt att inte imponeras av hur konsekventa de är i det avseendet. Classic + är alltså Cameleon3 i en stilig look med quiltat foder à la Bugaboo Frog, men nu med en del roliga uppdateringar. Dels kommer vagnen i en helt ny färg, dels har alla Cameleon i Classic +-kollektionen fått både bygel och handtag i läderimitation – en efterlängtad feature som främst synts på Bugaboos limited edition-vagnar!

 

BugabooClassicCollection-2Färgnyheten är detta så fina gråmelerade tyg! Det finns inget trendigare än gråmelerat i barnvagnsvärlden just nu, och Bugaboo har ju redan varit där och nosat med några limiterad utgåvor, såsom Cameleon3 3rd Avenue och Cameleon3 Blend. Nu hoppas jag bara så innerligt på att detta kan tas som ett tecken på att Bugaboo även kommer släppa gråmelerad suffletter till Donkey och Buffalo, Bee har ju haft det sen Bee3-releasen! Vågar man till och med önska även gråmelerat sittdelstyg också till Donkey och Buffalo? Vi vet i alla fall att det även kommer komma Bugaboo accessoarer i grått, då det i pressreleasen står att utvalda tillbehör också ska släppas i den nya färgen. Jag tänker sittdyna, åkpåse och parasoll? Ser fram emot att se vad det kan handla om!

Förutom grått kommer Cameleon3 Classic + också finnas i khaki, marinblått och sand. Classic +-kollektionen finns tillgänglig hos återförsäljare från 1 mars och kommer kosta 11250 kr.


2 Comments

  1. Kommenterat av Tamina :
    februari 2, 2016,10:25 e m

    Kommer man kunna köpa bygel och handtag i läderimitation till sin nuvarande ”vanliga” cameleon3 separat?

  2. Pingback av Nyhet från Bugaboo – Bugaboo Donkey Classic+! :
    juni 1, 2017,11:37 f m

    […] länge och idag släpper Bugaboo äntligen Donkey i Classic-version! Sedan tidigare finns både Cameleon Classic och Buffalo Classic. Cameleon Classic finns i fyra färger; navy, khaki, sand och grå. Buffalo […]

Leave a comment