Ny special edition från Bugaboo – Cameleon 3 Blend

av Anna
Bugaboo-Blend-1

Som jag kanske lite vagt antydde i min rapport från Kind + Jugend-mässan så hade Bugaboo lite fler nyheter på gång, och idag är den officiell! Säg hej till Bugaboo Cameleon 3 Blend. En riktigt klassisk skönhet, lite mer avskalad i färg och form än Bugaboos senaste special editions, vilket nog kommer gå hem här i Sverige. Jag kan dessutom intyga att bilderna inte riktigt gör den rättvisa, Blend känns så himla mysig och ombonad samtidigt som den är trendmedveten.

Bugaboo-Blend-2

Cameleon 3 Blend har ett helsvart chassi, min personliga favoritfärg på Bugaboos chassin. Handtaget och bygeln är av konstläder och klädseln är i borstad tweedpolyester och quiltad jersey medan sufflettens insida är fantastiskt himmelsblå i TENCEL-tyg. Det är liksom lite skimrande, liknar silke till strukturen. Med vagnen följer även en ullfilt, som är sååååå mjuk! Som ett separat tillbehör kommer Bugaboo släppa en Blend-åkpåse, med utsida i blå TENCEL och insida i quiltad, ljusgrå jersey. Cameleon 3 Blend kommer att kosta 12500 kr och Blend-åkpåsen kommer kosta 1590 kr. Båda släpps den första november och för första gången på riktigt, riktigt länge blir jag sugen på att rulla Cameleon 3!


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. HÄR kan du läsa mer om varför jag har affiliatelänkar på bloggen. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Se pris för Bugaboos barnvagnar och tillbehör hos: Bugaboo

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar