Bugaboo Buffalos varukorg på Cameleon

Skrivet onsdag, 9 oktober, 2013 · 4 Kommentarer

cameleon_buffalo_varukorg
En fråga jag har fått vid flera tillfällen rör Bugaboo Cameleons varukorg. Visserligen förbättrades designen avsevärt när Cameleon3 släpptes men det finns fortfarande många som inte gillar själva modellen. En kreativ bloggläsare har skickat ovan bilder som hon tagit på sin Bugaboo Cameleon+, till vilken hon beställt en Bugaboo Buffalo-varukorg. Buffalons varukorg fästs med kardborrband och spännen och som ni ser så ser passformen inte alls så tokig ut. Varukorgen blir ju dessutom mycket mer lättillgänglig, så för er som undrat om det går – nu vet ni att det funkar!


4 Comments

 1. Kommenterat av Ängla :
  oktober 31, 2013,6:39 e m

  Hej! Vad roligt att jag såg detta inlägg.
  Jag äger en donkey och jag verkligen avskyr liggdelen på denna vagn. Eller mestadels ligglocksskyddet. Funderar på om det går att köpa till Buffalo liggdelstyget och använda den på donkey ramen? Tycker det är så himla mycket mer smidigt då det är dragskedja kring hela locket.

  Vad tror du? 🙂

 2. Kommenterat av Anna :
  november 4, 2013,10:57 f m

  Hej Ängla! Jag tror att det GÅR, absolut, men jag tror det kommer att se säckigt ut. Det är ändå en viss skillnad i mått på Buffalons ram jämfört med Donkeyns ram. Har tyvärr ingen Donkey hemma just nu, så jag kan inte testa heller men får jag möjlighet så ska jag absolut göra det!
  /Anna

 3. Kommenterat av Ängla :
  januari 21, 2014,9:07 e m

  Hej igen! Jag har en donkey och skulle vara överlycklig över om vi kunde träffas och testa??
  Jag bor i Fruängen. Med vänliga hälsningar, Ängla

 4. Kommenterat av Louise :
  juli 25, 2014,10:12 f m

  Tack för bra information!

Leave a comment