UnderBara Barn 2013

av Anna

underbarabarn_2013Igår besökte jag årets UnderBARA BARN-mässa. För blivande eller nuvarande småbarnsförälder fanns det mycket att titta på, för barnvagnsentusiasten var utbudet något smalare. En del butiker var där, såsom Barnbutiken och Big Baby, och en del barnvagnsmärken hade sina egna montrar eller utställningsområden. Jag såg BabyJogger och Stokke bland andra. Hos Big Baby fanns representanter från Kronan Barnvagnar på plats och nya City Saga Black visades upp live för första gången. Precis lika fin som på bilderna var den, och åkpåsen var väldigt mysig och rymlig. Olika typer av barnvagnstillbehör fanns det gott om, vissa hade sina egna montrar. Jag passade på att hälsa på hos Lills och såg även att det fanns en monter enbart för reflexer.

Onsdag till fredag denna vecka är det dags för Barn och Baby-mässan i Kista, det ser jag väldigt mycket fram emot! Då hoppas jag på ännu fler vagnar att få undersöka i detalj. Förra årets rapporter från mässan finns här på bloggen, del 1 och del 2, och självklart kommer jag även skriva om årets mässa och förhoppningsvis hittar ni en del livebilder på instagram, sök på #alltombarnvagnar så hittar ni rätt.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar