Mountain Buggy Duet V3.2 Herringbone

av Anna
Mountain Buggy Duet Herringbone recension

Recension av Mountain Buggy Duet Herringbone

Inköp: Ordinarie pris för Duet Herringbone, som tillhör Mountain Buggys Luxury-kollektion, är cirka 9000 kr. Denna vagn är ett recensionsex från Mountain Buggy.
Tillbehör: Liggdel, ombyggbar till bakåtvänd sittdel, kan köpas till för 2500 kr. Matchande skötväska medföljer vid köpet av Duet Herringbone.
Typ av vagn: Syskonvagn.

Jag minns när Mountain Buggy Duet var helt ny på syskonvagnsmarknaden och vi alla häpnade över bedriften att få in två sittdelar på en vagn som var endast 63 cm bred. Dagens Duet har uppdaterats i flera omgångar, mäter nu 65 cm och har släppts i en specialutgåva kallad Mountain Buggy Duet The Luxuruy Collection Herringbone.

Vad är skillnaden på Duet och Duet Herringbone?

De Mountain Buggy Duet som säljs år 2019 kallas V3.2 har i grunden samma funktioner oavsett om man köper den vanliga eller en Special Edition-version. Det här är de främsta skillnaderna mellan vanliga Duet och Duet Herringbone:

  • Herringbone har en lyxigare klädsel, med läderdetaljer bland annat på selkuddarna.
  • Herringbone har en tåligare canvas på suffletten.
  • Vanliga Duet har lufthjul, medan Duet Herringbone har punkteringsfria aeromax hjul.
  • Duet Herringbone har svart chassi, mot Duets aluminiumchassi.

Alla Duet, oavsett utseende, har fått en liggdel med uppdaterade tyger där både sufflett och liggdelsklädsel nu är av slitstark nylon. Liggdelslocket på vanliga Duet är dock fortfarande tillverkat av det gamla, lite mjukare materialet.

Mountain Buggy Duet Herringbone i siffror

MB Duet Herringbone är 65 cm bred över chassits bredaste punkten. Med två sittdelar monterade så väger vagnen 14,7 kg. Varje sittdel kan belastas med 18 kg och varukorgen tar 10 kg. När Duet fälls ihop så mäter vagnen 89 x 65 x 32cm. Liggdelen tar 9 kg. När liggdelen har byggts om till den bakåtvända face-2-face-sittdelen så är den godkänd för 15 kg.

Mountain Buggy Urban Jungle Herringbone

Mountain Buggy Herringbone 2019 med svart chassi och punkteringsfria däck

The Luxury Collection Herringbone omfattar förutom syskonvagnen Duet också singelvagnen Mountain Buggy Urban Jungle. Även med UJ medföljer en matchande skötväska. Precis som på Dueten kan också UJs liggdel byggas om till en bakåtvänd sittdel, kallade face to face.

Mountain Buggy Herringbone 2019 recension ny klädsel och fotsack

Att Herringbone-vagnarna inte har lufthjul syns tydligt när man tittare närmare på däcken, då dessa punkteringsfria aeromaxhjul är smalare till utseendet. Det gäller både fram- och bakhjul (1). Självklart kan man fortfarande låsa framhjulet i fast läge.

På Duets och UJs vanliga liggdel ser vi hur sufflett och klädsel numera är i tålig nylon, och också fått ett lite glansigare utseende (2). Fäster man dit liggdelslocket ser man att det är mattare i ytan och gjort av ett annat tyg (3). Liggdelslocket har också uppdaterats. Det kan numera öppnas upp med en dragkedja och på så sätt användas som fotsack när liggdelen byggts till face-2-face-sittdelen.

MB Duet Herringbone med liggdel

Mountain Buggy Duet Herringbone med liggdel

Duet köps som syskonvagn med två sittdelar och sedan köper man till liggdelen separat, om man förstås inte väljer att införskaffa allt i paket på en gång. Man kan fästa liggdelen på chassit med sittdelen kvar under, men det blir inte så snyggt. Monterar man först bort sittdelsklädseln, vilket är lätt gjort, så är det dessutom enklare att komma åt för att sätta fast liggdelen. Två adaptrar medföljer. Dessa kläms fast på chassit. Vill man köra Duet som tvillingvagn så behövs en extra adapter för att två liggdelar ska kunna fästas bredvid varandra.

Liggdelen är förstås smal, men ganska lång och hyfsat djup. Madrassen är tjock och ger Duets liggdel en ombonad känsla. I suffletten finns ett inbyggt bärhandtag. För att fälla ned suffletten måste man trycka in två knappar på insidan av sufflettfästet. Suffletten på den nya liggdelen är omgjord jämfört med tidigare år. Då hade en del liggdelar problem med att suffletten lossnade baktill eller att suffletten fällde ihop sig när man körde över ojämnheter. Dessa fel är nu helt åtgärdade.

Duets bakåtvända face 2 face-sittdel

Mountain Buggy Duet Herringbone med face to face-sittdel

När bebisen vuxit ur liggdelen, eller tröttnat på att bara ligga plant, så behöver man inte vända hen framåt i den vanliga sittdelen riktigt än. Istället kan man bygga om liggdelen till en bakåtvänd face 2 face-sittdel. Allt som behövs för att göra detta ingår när man köper liggdelen. Och dessa funktioner är samma för Herringbone-liggdelarna som för de vanliga.

Även face-2-face-sittdelen har fått sig riktigt bra uppdatering på V3.2. Sittytan har gjorts djupare och överlag känns face-2-face mer som en ”riktig” sittdel. Selen är precis lika smidig och lätt att dela i separata remmar som i den ordinarie sittdelen. Man kan också trä om axelremmarna, så att selen kommer ut i olika höjder beroende på hur långt barnet är. Face-2-face-sittdelen har en skålad form, den är alltså ergonomiskt formad. Eftersom att ramen och suffletten är samma som på liggdelen, det är endast själva tyget man byter ut, så har även face-2-face-sittdelen ett bärhandtag i suffletten och knappar för att fälla ned den.

Face-2-face-sittdel med 3 olika lägen

Mountain Buggy Duet Herringbone fästa face-2-face på vagnen

På de tidigare face-2-face-sittdelarna så fanns endast ett viloläge. Det gick att ta loss sittdelen, vrida fästena och sen sätta fast sittdelen i ett liggläge. Men det var inte godkänt att använda den så. Denna nya face-2-face-sittdel har tre lägen. Ett sittläge, ett viloläge och ett liggläge.

Liggdel och face-2-face-sittdelen använder samma fästen, som kläms fast runt chassit. Det är lätt att se vilket fäste som ska sitta var eftersom att hålen för chassit är olika stora. Att vinkla sittdelen är dock inte lika enkelt. I teorin kan det absolut göras med ett barn i sittdelen. Övar man på det så blir det antagligen enklare. Men jag tror aldrig att det blir enkelt och det kommer alltid att kräva två händer och en del kraft.

Utrymme i och användning av f2f

Mountain Buggy Duet Herringbone med vändbar sittdel, ombyggd liggdel och face 2 face med åkpåse

För att vinkla face-2-face-sittdelen så ska man böja ut spärren på utsidan men trycka in knappen på fästet på insidan. Samtidigt ska man få upp fästena en bit så man kan trycka sittdelen till mer liggande läge. Eller till mer sittande läge. Det är ganska bökigt som sagt. Men bara att det faktiskt finns fler lägen på f2f nu jämfört med hos tidigare versioner känns ändå som en stor förbättring.

Sittläget är ganska upprätt och liggläget är bra det med. Så man får helt klart större chans att hitta ett läge som barnet trivs med. För de flesta barn lär face 2 face-sittdelen fungera helt okej åtminstone första året. Därefter kan det ju också kännas görbart att vända barnet i framåt i den vanliga sittdelen.

Ombonad sittdel i Duet Herringbone

Mountain Buggy Duet Herringbone sittdelar och sele

Mountain Buggy Duets sittdelar är fast framåtvända. Med Duet Herringbone så ingår en ombonad sittdyna, som dessutom är vändbar. Tar man ur dynan blir sittdelen lite mindre mjuk men man vinner lite grann i utrymme. Selen är toppen. Inte bara kan den justeras i höjd för axelremmarna. Så fort man öppnar upp den så delar den sig direkt i fem separata remma. Det är därför enkelt att sätta i och ta ur åkpåse eller sittdyna i vagnen.

Axelvadderingarna på Duet Herringbone är sydda av äkta skinn. Så länge man inte har något etiskt emot det så är det en fin detalj. Jag irriterar mig främst på att de visade sig var mycket opraktiska. Det finns inget foder på insidan utan det är läder mot selrem, och vadderingarna glider av remmarna alldeles för lätt. Jag vet inte hur många gånger jag fick plocka upp dem från marken och redan efter en vecka hade en av dem försvunnit under en utflykt. Det borde ha varit något material på insidan av dem med lite mer friktion, för att förhindra att axelvadderingarna så lätt gled iväg.

Något lutande sittläge och helt plant liggläge

Mountain Buggy Duet Herringbone sittläge och fullt liggläge

En vanligt förekommande kritik mot Mountain Buggy Duet rör sittläget i sittdelarna. En del barn ogillar att de hela tiden sitter lite bakåtlutat. Även min tvååring reagerade på detta. ”Jag vill inte sova, mamma” var reaktionen första gången hon satte sig i vagnen. Ryggstöden i MB Duet är steglöst ställbara. Släpper man ned dem helt så har man ett helt plant liggläge. Utmärkt sovkomfort således. Det går att trycka fram ryggstöden lite extra, framför suffletten. Då får man ett helt okej sittläge. Men helt upprätt blir det aldrig.

Jag är inte helt förtjust i konstruktionen av ryggstödsjusteringen heller. Och det för att den kräver två händer. Istället för ett spänne i mitten av ryggstödet så finns två spännen, ett på vardera kant. Dels vore det skönt att åtminstone kunna fälla ned ryggstödet med bara en hand. Dels är det rätt trångt att komma åt de spännen som är på sittdelens insida, inklämd mot den andra sittdelen.

Smala men ändå rymliga sittdelar

Mountain Buggy Duet Herringbone utrymme för barnen i sittdelarna

Hur kan en syskonvagn som bara är 65 cm bred rymma ett äldre barn? Det är lätt att tänka den tanken, men Duet överraskar. Min femåring är omkring 110 cm lång och inte någon bjässe, men brukar ligga precis på normalkurvan för vikt. Han sitter förvånansvärt bra. Jag märker att han gärna sätter sig lite på sniskan, som en del av bilderna visar. Antagligen är han på gränsen till för bred för att hamnar bekvämt mellan ramarna. Å andra sidan klagar han inte det minsta när han själv får välja precis hur han ska positionera sig så. Så behöver man klämma ned ett större barn i Duet så är det inte ett problem.

Min tvååring sitter alldeles utmärkt i Duet. För hennes är det i chassit inbyggda fotstödet alldeles perfekt. Hon har även tillräckligt mycket utrymme kvar på bredden för att sitta skönt även med tjockare kläder på sig. En vinteroverall var inget som blev för trångt.

Suffletter med tittluckor i klarplast

Mountain Buggy Duet Herringbone suffletter med tittlucka

Duet Herringbones suffletter är verkligen fina och känns rejäla. Tygerna Mountain Buggy använt för den här klädseln borde de använda på alla sina barnvagnsklädslar. De är smutståliga och drar inte åt sig damm. Och suffletterna är alltid snyggt spända. Framtill finns små solskärmar i meshnät som egentligen gör varken till eller från när det kommer till att skugga barnet. Tycker man att solskärmen är ivägen så går den att vika in.

Baktill på suffletten finns tittluckor i klarplast. Locket för hålls på plats med tysta magneter. Det jag märkte när det blåste ut var dock att locken hela tiden blåser på plats igen. Det finns inget bra sätt att behålla luckorna öppna. Totalt sett tycker jag att Duet kan erbjuda ett godkänt solskydd. Men det vore absolut underbart om suffletten hade gått att förlänga och göras en panel längre.

Avtagbar bygel och förlängningsbar sittyta

Mountain Buggy Duet Herringbone avtagbar bygel och förlängningsbara fotstöd

Det finns en bygel till Duet, och till Duet Herringbone är den klädd i skinn. Bygeln är en bred gemensam för både sittdelarna. Det finns inte någon bygel som passar bara en sittdel. Det går att fästa bygeln lite varstans på chassit. Några gånger ville barnen ha den högt upp, och sätter man den över fästet på sidan så kan den inte glida nedåt ens om barnen verkligen hänger på den. Den glider inte så lätt om man fäster den under heller, men det kan hända.

Duet har som små ställbara fotstöd. De utgörs av en stålram under sittytan som kan dras ut. De gör egentligen ingen skillnad för större barn. Men för ett litet barn som är dessa fotstöd ett sätt att förlänga sittytan, och därmed också ligglägets längd.

Ställbart knäledshandtag med handbroms

Mountain Buggy Duet Herringbone ställbart knäledshandtag och praktisk handbroms

Det är lätt att hitta ett bekvämt höjdläge på Duetens handtag. Tack vare att det har en knäled så kan det justeras i ett flertal olika vinklar. På så sätt kan man också göra vagnen lite kortare på bussen. På vänster sida av handtaget sitter en flaskhållare. Det är en textilhållare som sitter på chassit i vinkel, och som därför funkar för vattenflaskor men inte för kaffemuggar.

Mitt på handtaget sitter en säkerhetsrem med en ögla. Tanken är att man ska trä den runt handleden, så man aldrig kan tappa kontrollen över vagnen helt – även om man skulle råka tappa greppet om handtaget. Något som effektivt förebygger den risken är dock att Duet V3.2 har en handbroms. Jag älskade att jag kunde bromsa upp vagnen i branta nedförsbackar tack vare handbromsen. Det innebär att jag inte behövde hålla emot en lika stor vikt, men också att det aldrig kändes som att jag skulle kunna råka släppa taget om vagnen. Den här typen av handbromsen borde alla syskonvagnar ha, eftersom att det är dessa vagnar som lastas med mest vikt.

Punkteringsfria däck som fixar grusväg

Mountain Buggy Duet Herringbone punkteringsfria däck och fotbroms

Aeromaxhjulen är en typ av punkteringsfria däck vars egenskaper ska efterlikna dem hos lufthjul. Jag tycker inte att rullet påverkas det minste negativt av dessa däck. Tvärtom, jag gillar dem. Och jag gillar att jag slipper pumpa vagnen varannan vecka eller oroa mig för att råka på en punktering. Jag har inte kört Duet Herringbone i snö så jag vet inte hur hjulen fixar det. Men grusväg var det i alla fall inga konstigheter med. Behöver man lite extra terrängtålighet så kan man låsa framhjulen i fast läge. Det gör det lättare att knuffa på vagnen lite extra på ojämnare underlag.

Duet har en fotbroms som löper hela vägen mellan bakhjulen. Precis vid de två hjulen sitter en böj med en röd markering. För att lägga i bromsen behöver man i princip bara snudda vid det röda med skon. För att lossa bromsen igen så petar man upp dem lika lätt.

Rejäl varukorg med många förvaringsfack

Mountain Buggy Duet Herringbone rymlig varukorg

Duet har en textil varukorg, en stor förvaringsyta som man verkligen kan maxpacka. Det finns inte så mycket utrymmet uppåt under sittdelarna. Men det gör inget eftersom att varukorgen är så rymlig på bredden. Jag får med lätthet ned motsvarande två välfyllda matkassar. Och när hela familjen ska på utflykt så är en stor skötväska och en massa regnkläder lätt att packa med. Jag är mycket förtjust i de förvaringsfack som löper utmed varukorgens långsidor. De är perfekta för att rada upp barnens vattenflaskor i. På så sätt är de alltid enkla att nå.

Baktill på varukorgen finns två förvaringsfack som kan stänga igen med dragkedja. Dragkedjorna har en tendens att glida isär även när de är stängda. Men jag uppskattar att man här kan förvara grejer som alltid ska finnas med och som inte får trilla ut när vagnen fälls ihop, såsom ett låg, näsdukar och annat nödvändigt.

Riktigt smidig enhandshopfällning

Mountain Buggy Duet Herringbone ihopfälld och hur man fäller ihop Duet

När Duet Herringbone fälls ihop så plattar man egentligen bara till vagnen. Men den blir ordentligt platt. Och även en aning kortare. Hopfällning är dessutom något så unikt för en syskonvagn som en enhandsfällning. Lyfter man lite på klädseln vid det vänstra fotstödet så sitter där en räfflad metallstång. Och på metallstången finns en liten knapp. För att fälla Duet så trycker man in knappen och sedan vrider man stången. Då viker sig Duet så att framhjulen hamnar under vagnen och resten av vagnen lägger sig platt på mot marken.

Väl ihopfälld så låser sig Duet i det läget automatiskt. Det gör den lättare att lyfta in i vagnen utan att chassit oavsiktligt börjar fälla ut sig. Duet är ganska liten och nätt för att vara en syskonvagn. Men ska man lyfta upp den så krävs ändå ett visst armsomfång. Något som är bra är dock att man kan ställa den på högkant, platt mot en vägg. På så sätt är den enkel att förvara i hallen eller inne i en klädkammare.

Duet som smidig syskonvagn i kollektivtrafik och i butiker

Mountain Buggy Duet Herringbone smidig i vardagen, smal i mataffären, i hissen och på bussen

Jag får ofta frågor om vilken syskonvagn som passar när man bor i innerstan, när man åker mycket buss, när man har en liten hiss. Och generellt brukar jag svara att det kan vara en god idé att titta på syskonvagnar på längden, eftersom att de är smalare. (Å andra sidan är de ofta längre, vilket kan göra dem sämre på bussen än en fullbred syskonvagn.) Men Duet är det stora undantaget. Här får man syskonvagnen på bredden utan att vagnen är stor som en pråm. Och det märks. Jag kommer in alla gånger inne på vårt trånga lilla ICA och käner mig aldrig ivägen.

Det finns inte en hissdörr i offentlig miljö som är för smal. Det finns absolut hissar i äldre hus som inte funkar. Men så länge man rör sig i tunnelbanan eller andra offentlig miljöer med standardbreda hissar så kommer man in. Med marginal. På bussen kan vi komma med även om det redan står en syskonvagn ombord. Och smala trottoarer är inte heller en mtach för Mountain Buggy Duet. Jag är mycket nöjd med framkomligheten i vagnen. Fast Duet bara är en decimeter smalare än några av de mest populära syskonvagnarna, såsom Bugaboo Donkey2 och Emmaljunga DV735, så märks de där 10 centimetrarna av väldigt väl.

Duet Herringsbones körkänsla i verkligheten

Mountain Buggy Duet Herringbone körkänsla och användning

Duet har en mjuk, nästan gungig körkänsla. Ibland gungar den så mycket att jag kommer att tänka på en båt. En del gillar nog den mjuka känslan. Den är absolut att föredra framför en hård, stötig körkänsla. Men jag är inte helt säker på att det där gunget är vad jag personligen föredrar. Däremot tycker jag att rullet blivit bättre än tidigare gångerna jag kört Duet. Jag vet inte om det beror på uppdateringar av chassit, som ju faktiskt ändrats sen jag skrev om MB Duet 2.5 för fyra år sedan. Eller så är det kanske aeromaxhjulen som bidrar till ett lättare rull?

Självklart är det i princip alltid mer eller mindre tungt att köra en vagn med två barn i. Men Duet är aldrig så tungkörd att det känns jobbigt, och jag kan knuffa på vagnen med en hand. Men det brukar behövas två händer för att svänga den. Både för mig på 170 cm och min man på 183 cm finns det gott om benutrymme, vi kan gå helt normalt bakom vagnen. Duet har funkat på utflykter till Stockholm city men också rullat utmärkt till förskolan, eller genom Nacka naturreservat där vi bor. Duet är en riktigt mångsidig syskonvagn.

Mitt omdöme av Duet Herringbone

Face-2-face-sittdelen är klart förbättrad sedan tidigare, men fortfarande en kompromiss. Jag förstår inte hur man kan lägga ned så mycket tid på att göra det möjligt att vinkla den bakåtvända sittdelen mellan tre olika lägen, men inte lösa själva positionsförändringen på ett bättre sätt än att man ska behöva slita och dra med båda händer och all kraft man har. Duet Herringbone har klart bättre klädsel än vanliga Duet, men läderdetaljerna hade jag kunnat vara utan. Både för att äkta läder känns rätt passé år 2019, och för att det irriterar mig att selmuddarna glider av remmarna bara man tittar på dem.

Men totalt sett gillar jag Mountain Buggy Duet. Att en och samma vagn fixar två barn, men ändå är nästan liksom smal som en singelvagn, pallar olika underlag och kan fällas ihop med en hand – det är faktiskt imponerande!


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Se pris för Mountain Buggy Duet Herringbone hos: Babyland

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Helen 25 juni, 2019 - 10:28

Letar syskonvagn och vet verkligen inte hur jag ska tänka. Sonen kommer vara 2år 2mån när syskonet kommer. Har fastnat för mountain buggy duet. Gillar att jag kan ha bebisen närmast och vänd mot mig. Men jag undrar hur den är att köra med bara ett barn? Sonen kommer gå på förskola när jag är hemma. Kommer det kännas klumpigt? Annars är det väl bara Bugaboo donkey som man kan göra om, men tycker den är dyr. Har tittat på tandemvagnar också men inte hittat någon som har placeringen bebisen närmast mig och den äldre framför.

Reply
Anna 28 juni, 2019 - 09:57

Hej Helen!
Skulle nog säga att Duet är en av få syskonvagnar som inte känns klumpig med bara ett barn i. Det är klart, den är ju då bredare än den behöver vara. Men ändå så pass smal – det handlar ju om 3-4 cm mer på bredden än tex Britax Go Big.

Har du kollat på Baby Jogger City Select Lux? Jag har en recension av den här: https://ombarnvagnar.com/2018/04/baby-jogger-city-select-lux/
På den kan du ha liggdelen uppe närmast mot dig, och sedan syskonet bakåtvänd längst fram på chassit.
/Anna

Reply
Frida 14 april, 2020 - 10:19

Hej! Fungerar face2face delen till 3.2 även på 3.0?

Reply
Anna 15 april, 2020 - 08:37

Hej Frida, jag vet tyvärr inte det.
/Anna

Reply
Isa 22 maj, 2020 - 10:25

Hej! Tack för en bra recension! Syskonvagn är sååå svårt, vi har hund och går mycket i skogen! Vi bor också i Nacka vilket betyder en del bussåkande. Att även få plats med både hundbur, vagn och packning är svårt bara nu med en enkelvagn. Hur sjutton ska allt få plats med 2 bakåtvända bilstolar, packning, bur OCH dubbelvagn…phuu blir helt svettig bara av tanken. Storasyster kommer vara dryga 2,5år när lillen kommer. Jag väljer mellan denna V3.2, Cresent duo lightway och BJ city tour 2 double (den sistnämnda för att den går att vika ihop i 3 steg men är rädd att den inte klarar tärräng)
Att tilläggas bor vi också på en klippa så antingen rätt branta backar upp och ner alt 4tr med räls så vill ha en lättare vagn än tex bugaboo/emmaljunga. Herregud, vad ska jag välja? 🙂

Reply
Anna 31 maj, 2020 - 21:31

Hej Isa!
Du har helt rätt, ska du köra i terräng så kommer du bli hopplöst missnöjd med City Tour 2 Double. Den går absolut bort. Behöver du ha en syskonvagn som blir kompakt skulle jag kolla mer på modeller på längden? Tex UPPAbaby Vista eller BJ City Select Lux?
/Anna

Reply
Mari 2 september, 2021 - 09:30

Hej! Står och väljer mellan Mountain buggy duet v3.2 eller Emmaljunga DV735. Storasyster kommer vara 2,5 när lillasyskonet kommer vintertid. Storasyster är rätt smal men lång, plats för overall ett måste. Vilken vagn är rymligast på bredden i sitsar samt i liggdel? Hört att liggdelen på v3.2 ofta växs ur runt 4månader vilket är lite tidigt för mig, likaså funkar face2face med ettåring i overall? Eller bättre med DV735 då eller är den lika smal? Eller annan vändbar vagn jag missat kanske? 🙂 tack på förhand för input!

Reply
Anna 14 september, 2021 - 17:15

Hej Mari!
DV735 är rymligare i både sittdel och liggdel, men Duet är förstås smalare i sig. En ettåring i overall blir mest troligt väldigt trångt i f2f-sittdelen, så jag skulle satsa på DV735 om du är okej med att vagnen är 73,5 cm bredd och inte 65 cm bred som Dueten.
/Anna

Reply
Sabine 5 oktober, 2022 - 19:59

Hej. Är det något med den äldre modellen 3.0 som man helst inte vill ha och är det värt att köpa en ny 3.2 istället? Eller kan jag lika väl köpa en 3.0 begagnad? Tänker mest på f2f sittdelen och funktionen på liggdelen.

Reply
Anna 6 oktober, 2022 - 09:46

Hej Sabine!
Ja det är skillnad, bara 3.2 har f2f-sittdelen som kan vinklas i flera lägen.
Du kan läsa mer om v3 i en gästrecension här: https://ombarnvagnar.com/2019/05/mountain-buggy-duet-v3/
Och här har jag skrivit om versionen innan dess, v2.5: https://ombarnvagnar.com/2015/12/mountain-buggy-duet-2-5/
/Anna

Reply

Lämna en kommentar