Babyzen Yoyo 2

av Anna
Recension av Babyzen Yoyo 2

Recension av Babyzen Yoyo 2

Inköp: Ordinarie pris för Babyzen Yoyo 2 är cirka 4000 kr. Som komplett liggvagn, Yoyo 0+, kostar vagnen cirka 6000 kr. Vill man köpa till en separat liggdel så är priset för den 2800 kr.
Tillbehör: Babyskyddsadaptrar, fotstöd, ståbräda, parasoll, mugghållare och andra tillbehör köps till separat.
Typ av vagn: Resevagn.

Jag har skrivit regelbundet om Yoyo sen vagnen först lanserades. Min första recension av Babyzen Yoyo kom ut december 2012, och då finns det ingen annan resevagn som ens liknande den. På den tiden ansågs paraplyvagnar fortfarande vara små och smidiga. Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess… Babyzen hängde därefter med bra, både i utvecklingen och i vad konsumenterna hade för önskemål på vagnen. En första version av en Yoyo för nyfödd lanserades med Babyzen Yoyo 0+. Och 2016 släpptes en helt uppdaterade Yoyo, med det (något förvirrande) namnet Babyzen Yoyo+, som med sittdel hette Yoyo+ 6+. Även den kom i ett utförande för spädbarn, och kallades då Babyzen Yoyo+ 0+. En stor nyhet med Yoyo+ var att den uppdaterade vagnen kunde användas med babyskydd, för den äldsta varianten fanns inga adaptrar.

Nästa uppdatering kom år 2020, det var då Babyzen Yoyo 2 släpptes. Utbudet av tillbehör har också vuxit. Sin Yoyo 2 kan man utrusta med allt från ett (mycket litet) fotstöd, ståbräda, syskonsits, parasoll, åkpåse eller varför inte med en extra varukorg? Utöver den enklare liggdelslösningen har Yoyo 2 även en riktig, hård liggdel. Chassit har fått ett handtag i läderimitation, fjädring på alla fyra hjul och en uppdaterad sele i sittdelen. Sen lanseringen av Yoyo 2 har inte mycket mer hänt med vagnen men tidsmässigt börjar det bli dags för nästa uppdatering kan man tycka. Tills dess sammanfattar jag i den här recensionen mina intryck av Babyzen Yoyo 2.

Babyzen Yoyo 2 i siffror

Alla mått nedan är mätta av mig, med eget måttband. Det finns därför alltid en viss felmarginal. Babyzen Yoyo 2 har en maxvikt på 22 kg i sittdelen, och väger 6,2 kg med sittdelen på. Handtaget är fast, det kan inte vinklas eller höjas. Mätt från golvet till handtagets övre kant är det 105 cm. Yoyo 2 är 44 cm bred, och i uppfällt läge är den 84 cm lång. Det är alltså vagnens hissmått. När Yoyo 2 fälls ihop blir vagnen 52 x 44 x 18 cm enligt tillverkaren. Måtten jag får med måttband hamnar väldigt nära det, så tillverkarens mått stämmer nog fint.

Sittdelen har ett ryggstöd som är 42 cm högt. Sittytan är Y-formad och bredden är därför 17 cm innerst, 25 cm på mitten och 32 cm ytterst i sittdelen. Sitsen är 25 cm djup. Från fotstödet, framtill mellan framhjulen, till sittytan är det 22 cm. Sittytan är placerad 41 cm från marken. Från sittyta till insidan av den utfällda suffletten är det 61 cm.

Framåtvänd sittdel med smidig, delbar sele

Vanlig sittdel med enkelt delbar sele

Yoyo 2 har en framåtvänd sittdel där en del av klädseln utgörs av en timglasformad sittdyna, som matchar vagnens färg på suffletten. Selen har justerbara remmar och är av typen där varje rem kan tas isär för sig. Det innebär att man enklare kan montera en åkpåse i vagnen. Därefter paras axelrem ihop med midjerem igen, och sedan trycker man in remmarna i selfästet. Selen på Babyzen Yoyo 2 fungerar helt felfritt. Den uppfattas dessutom som bekväm då remmarna är vadderade både uppe vid barnets axlar och på grenbandet, som löper mellan barnes ben.

Yoyo 2 har ett ryggstöd som vinklas till viloläge

Babyzen Yoyo 2 har ryggstöd som kan fällas ned till viloläge

Ett mindre barn vill, och behöver, förstås ha möjligheten att sova i vagnen. Jag har självt använt äldre versioner av Yoyo som resevagn när mina barn var yngre. Jag vet att ett trött barn kan sova under de flesta förhållanden men att det kan bli rätt jobbigt med ett övertrött barn man ska bära runt på en flygplats. Då är en Yoyo en perfekt lösning förstås. Ryggstödet kan med hjälp en rem vinklas ned till viloläge. Viloläget är fullt tillräckligt för att barnet ska kunna sova utan att huvudet faller fram.

För att justera ryggstödet upp och ned använder man sig av remmarna på vagnens baksida. Att sänka ryggstöd till viloläget är enkelt, det kan göras med en hand. Att dra upp ryggstödet till sittläge görs enklast om man har båda händerna fria. Sittläget är något tillbakalutat, och går inte att få upp till en helt rak vinkel. Detta är ett vanligt problem med steglösa ryggstödet, men de flesta barn stör sig inte på det.

När man har ryggstödet i viloläge så kommer man ännu enklare åt den lilla förvaringsfickan på klädseln på vagnens baksida. Det dragkedjeförsedda facket är perfekt för värdesakerna men vill ha nära till hands när man kör Babyzen Yoyo 2.

Så stora barn ryms i Babyzen Yoyo 2

Så stora barn ryms i Babyzen Yoyo 2

På bilderna ovan är min dotter drygt 4 år gammal och cirka 103 cm långt. Hon har fortfarande bra plats för underkroppen i vagnen. Med fötterna på fotstödet framtill på chassit så är knäna ändå inte alls ovanligt mycket böjda. Däremot är ryggstödet urvuxet sedan en lång tid tillbaka. Hennes huvud sticker upp med cirka 15-20 cm, och har inte ens stöd för nacken. Vill man att barnet ska kunna luta sig tillbaka i vagnen, och sova bekvämt med stöd för huvudet, så skulle jag säga att Babyzen Yoyo 2 funkar bäst för barn upp till 2-3 års ålder. Ska vagnen används med för transporten, så kan alltså en 4,5-åring fortfarande sitta bekvämt i Yoyon.

Sufflett med en liten tittlucka längst bak

Yoyo 2 har sufflett med en liten tittlucka

Yoyo 2 har en sufflett som inte kan förlängas men som har en liten solkeps längst fram. Den kan man i teorin trycka undan, men min erfarenhet är att den rätt snabbt glider ut igen. Uppe på suffletten finns ett tittfönster i klarplast. Det är precis lagom stor för att man ska kunna se in till sitt barn, särskilt praktiskt om barnet sover i vagnen. Bilden längst ned till vänster i collage ovan visar ryggstödet i viloläge och suffletten fullt utfälld. I det läget får barnet skugga över ansiktet men sol på större delen av kroppen. Ska Yoyo 2 användas som resevagn på en solsemester kan man vilja komplettera med antingen parasoll (det finns ett särskilt från Yoyo från Babyzen) eller en solgardin av något slag.

Yoyo 2 har små, punkteringsfria hjul

Små, punkteringsfria hjul på Yoyo 2

Något som Babyzen Yoyo alltid varit bra, är att ha riktigt små och lätta hjul som ändå håller för storleken rimlig kvalitet. Efter en tids användning är hjulen förstås smutsiga, och lite repiga. Men några hål har inte uppstått, inte heller har det fastnat grus och stenar i hjulen. Yoyo 2 har svängbara framhjul, som inte kan låsas i fast läge. De har dock en inbyggd funktion som ska hindra vobbel. Vid ojämnt underlag är idén att hjulen ska pressas upp och in chassit, vilket tillfälligt låser dem i ett fast läge. På så sätt ska de inte kunna börja vobbla. Jag har aldrig närstuderat den effekten. Men jag har heller aldrig upplevt att hjulen vobblar. Och för att ha så små hjul, så har Yoyo 2 alltid haft en otroligt bra körkänsla.

Fast och ganska högt handtag på Yoyo 2

Babyzen Yoyo 2 har ett fast handtag som inte kan höjdjusteras.

Trots att Babyzen Yoyo 2 är en liten resevagn, så får den titt som tätt kritik för höjden på handtaget. Från golvet upp till översta kanten på handtaget mäter jag till 105 cm. För mig, som är 170 cm lång och tar långa kliv, så är höjden på handtaget utmärkt. Jag kan gå relativt normalt bakom vagnen. Lite måste jag anpassa steglängden, men absolut inte på ett sätt som stör mig. Men jag vet att många kortare föräldrar upplever Yoyos handtag som snäppet för högt. Handtaget har en lätt rundad form och är bekvämt att hålla i. Mitt på hänger en säkerhetsrem. Den använder jag sällan eller aldrig på plan mark, men så gott som alltid om jag går i backar med barnvagnen. Med remmen runt handleden säkerställer man att vagnen aldrig kan rulla iväg från en, om man skulle råka ramla eller på annat sätt tappa taget.

Större varukorg än man tror på Yoyo 2

Rymlig varukorgen på lilla Yoyo 2.

Precis som de flesta barnvagnar har även Yoyo 2 en varukorg under sittdelen. Självklart är varukorgen inte enorm. Men jag upplever den faktiskt som ganska rymlig sett till vagnens storlek. På bilderna har jag tryckt in en kasse hämtmat för sex personer, och det var inget problem. En lite mer kompakt skötväska, eller en bärsele, ryms utan problem under Yoyo 2. Man ska dock tänka på, att varukorgen måste tömmas innan vagnen ska fällas ihop. Istället för att lägga många lösa föremål i varukorgen är mitt tips att samla extrakläder, blöjor och vattenflaskor i en tygkasse, som lätt kan lyftas ur och bäras på ena axeln när man tar den hopfällda Yoyo 2 över den andra.

Så fäller man ihop Babyzen Yoyo 2

Så fäller man ihop Babyzen Yoyo 2

Babyzen Yoyo är ju känd för att bli liten ihopfälld. Men som ofta är fallet med de minsta barnvagnarna (jag tänker tex på Bugaboo Ant) så är själva hopfällningen lite mer komplex. Så här gör man för att fälla ihop Yoyo 2, i 5 enkla steg:

  1. Ställ vagnen så att framhjulen är riktade framåt. Detta uppnås enklast genom att man rullar Yoyo 2 bakåt några decimeter.
  2. Trampa ned bromsen. Det är inte ett måste, men jag tycker att det kan underlätta.
  3. Hitta de vita cirklarna på sufflettens insida. De visar var knapparna för att fälla ned handtaget sitter. Tryck in båda knapaprna samtidigt och vinkla handtaget nedåt, bakåt.
  4. Stick in handen under sittdelen. Där finns en röd spärr, och en knapp. Med knappen intryckt med ett finger så drar man spärren mot sig med resten av handen. På så sätt låser man upp chassit.
  5. Lyft upp vagnen med greppet kvar under sittdelen. Vips, har Yoyo 2 fällt ihop sig!

Yoyo 2 blir tillräckligt liten att gå som handbagage

Babyzen Yoyo 2 ihopfälld, vagnen kan bäras över axeln med bärremmen.

Om hopfällningen inte genomförs hela vägen beror det enligt min erfarenhet ofta på att framhjulen hamnat på sniskan. Rättar man till dem kan man fullfölja hopfällning. Helt hoptryckt så låser en spärr ihop Yoyo 2, så man kan bära den med sig utan att den fäller ut sig igen. För att fälla ut vagnen igen behöver man inte göra särskilt mycket. Spärren, en svart sådan som markeras med en röd prick, trycks bara loss och sen lyfter man upp Yoyo 2 med ett ryckt i handtaget. Även här kan utfällningen ibland fastna halvvägs av att framhjulen sätter stopp, så ett tips är att kolla att de ligger rätt innan vagnens fälls ut.

Bärremmen sitter fast i stången under sittdelen. Den är mjukt vadderad och känns rätt skön över axeln. Formen på Babyzen Yoyo 2, ihop med vagnens låga vikt, gör att det här är en av få resevagnar man även i praktiken kan tänka sig att bära. Många vagnar kan bäras i teorin, men är ofta så tunga bulkiga att man inte orkar några längre sträckor. Men Yoyo går faktiskt att ta över axeln när det är dags att checka in på flyget, eller när man ska passera genom gamla stans kullerstansgator på semesterresan.

Körkänsla i Babyzen Yoyo 2

Körkänsla i och omdöme av Babyzen Yoyo 2

Som sagt. Om det är något Yoyo 2 har, så är det körkänsla. Då ska man inte förvänta sig det rull som finns hos stora vagnar, med större hjul. Man måste jämföra Yoyo med andra vagnar av samma storlek. Och på det området kan den här vagnen fortfarande prestera. Yoyo 2 rullar väldigt lätt och enkelt. Vagnen är lätt att styra, man kan enkelt köra med en hand. Även om det blir hoppigt om marken är ojämn eller grusig, så tar man sig fram. På blöt, gropig gräsmatta är det dock lätt hänt att man kör fast. Inte heller klarar Yoyo 2 av blöt snö, djup snö eller djupt grus. Sandstrand är bara att glömma. Men det kan man faktiskt inte förvänta sig av en resevagn. På plana underlag och asfalt så har Yoyo 2 ett utmärkt rull.

Mitt omdöme av Babyzen Yoyo 2

Babyzen Yoyo var ikonisk när vagnen först lanserades. Och Yoyo 2 har funnits i ett par år nu, och innebar visserligen vissa förbättringar av modellen. Men Yoyo skulle behöva ett rejält omtag för att på allvar kunna konkurrera med det nuvarande utbudet av resevagnar. Som det är nu lever Yoyo 2 mycket på gamla meriter. I vissa avseenden har det stor betydelse. Det finns flygbolag som endast godkänner Yoyo som barnvagn att tas med som handbagage. Är den aspekten av vagnen viktig, så är Yoyo 2 fortfarande ett bra val.

Missförstå mig rätt. Babyzen Yoyo 2 är inte en dålig vagn i grunden. Framför allt körkänslan känns fortfarande väldigt gedigen och genomtänkt. Men sittdelen är rätt liten, suffletten är kort, vagnen saknar ett bra ställbart fotstöd och ryggstödet kan endast vinklas till viloläge. Inte bara finns det resevagnar som kan göra vissa av de här sakerna bättre. Det finns ett flertal modeller som klår Yoyo 2 på alla områden. Jag tvivlar dock inte på att Babyzen har en Yoyo 3 på ritbordet eller vem vet, kanske på väg ut i produktion? Jag hoppas man tittat noga på konkurrensen och svarar på den på ett sätt som gör att Babyzen Yoyo får en chans att åter stå på prispallen över bästa resevagnar.


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd.

Se bästa pris för Babyzen Yoyo 2 hos: Babyland
Se bästa pris för Babyzen Yoyo 2 hos: Jollyroom

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Johanna 16 november, 2023 - 07:19

Hej! Har tänkt köpa en resevagn som vi främst ska ha till sonen att sova middag i. Men körkänslan är också viktig!
Sonen är nu 2 år drygt så bra om den klarar barn uppåt 3 år i alla fall.
Är sugen på Joolz aer +, funkar den att sova i med det korta ryggstödet? Eller vilken skulle du rekommendera? Är BJ city tour 2 bättre?
Är också lite inne på att köpa en BJ city tour lux då den är vändbar, men gissar att den blir för liten?
Tack på förhand! Bästa barnvagnsbloggen!

Reply
Anna 18 november, 2023 - 17:01

Hej Johanna!
Ja jag skulle nog inte välja Tour Lux för ett barn som redan är över två år. Vad gäller fotstödet, det är inte länge sedan som ingen resevagn hade ställbart fotstöd i princip, och de sålde toppen och blev omtyckta ändå. Yoyo är ett bra exempel, den vagnen har aldrig haft fotstöd och är extremt populär. Barn sover i vagnen lite hur den än ser ut är min erfarenhet. Men visst, det ser absolut mer bekvämt ut med uppfällbart fotstöd – förutsatt att det är långt no eller barnet kort nog för att faktiskt kunna använda den!

Tror du att fotstöd är viktigt så har ju Tour 2 absolut ett sådant som är bättre än det hos Aer+.
/Anna

Reply
Johanna 16 november, 2023 - 07:21

Jag menade det korta benstödet/fotstödet och inte ryggstödet! Se meddelandet ovan!
Johanna

Reply
Catarina Johansson 16 januari, 2024 - 18:28

Hej!
Har läst lite av dina olika recensioner på vagnar.

Vilken vagn skulle du rekommendera som resevagn som går som handbagage på flyg?
Vår son är 10 månader och sover mycket i vagn.

Vänligen
Catarina

Reply
Anna 18 januari, 2024 - 11:06

Hej Catarina!
Den frågan är tyvärr svår att svara på, det beror på vilket flygbolag du ska flyga med. Många har minskat sina maxmått för handbagage under senaste åren och en del, har jag hört, tillåter nu inte vagnar alls ombord på flygplanet. Man ska också vara medveten om att även om vagnens mått är inom det flygbolaget godkänner så kan de ändå neka att man får ta ombord den, så mitt tips är att alltid ha med bärsjal/sele så man har ett alternativ tillgängligt. Men av de vagnar som finns, som är inom IATAs maxmått när de fällts ihop, så gillar jag Joolz Aer+ och Bugaboo Butterfly mest. De har väldigt god komfort för barnet och är smidiga för föräldern.
/Anna

Reply
Karolina 2 mars, 2024 - 09:54

Hej! Tack för så många otroligt bra recensioner! Vi ska ut och resa med flyg då vår son närmar sig 7 månader. Jag är på jakt efter en vagn som fungerar som handbagage (medveten om att olika bolag har olika regler) men noterat att de allra flesta vagnar då är framåtvända vilket jag tycker vår son känns lite för liten för. Vad är din rekommendation om man vill ha en vagn som fungerar nu men helst också lite längre fram? Är din bedömning också att det är viktigt med bakåtvänt? Den enda jag kan hitta som egentligen verkar funka är Bugaboo Ant som ju inte tillverkas längre (men går ju att få tag på begagnad). Hade du snarare köpt en Butterfly eller en Joolz Aer trots att de inte kan användas bakåtvänt? Tack på förhand!

Reply
Anna 5 mars, 2024 - 10:17

Hej Karolina!
Om jag hade varit i din sits hade jag valt en vändbar vagn som jag checkat in, och använt bärsele på flygplatsen. Så har jag gjort flera gånger med mina barn, har rest själv med båda mina yngsta när de var sju månader. Med tredje barnet checkade jag in hans vanliga Britax Go Next, med fjärde barnet har jag en gång haft med en Bugaboo Cameleon och en annan gång en Bugaboo Bee. Sen beror det väl lite på resmålet också. Men personligen har jag mycket hellre burit i sele på flygplatsen för att kunna ha min bebis mot mig när vi väl kommit fram.

Men då fanns inte Bugaboo Ant. Hade jag varit i ditt läge nu hade jag absolut tyckt att den var ett bra alternativ!
/Anna

Reply
Mia 4 mars, 2024 - 14:29

Hej,
Har du råd kring sulky/resevagn. Ska köpa till vår treåring så behöver klara lite större barn. Hon sover sällan i vagnen, ska inte med på flyg och ska kunna ha bra ståbräda till. Vill ha en bekväm vagn som går smidigt att få med på bil/tåg och som är skön att köra.
Stort tack på förhand!

Reply
Anna 5 mars, 2024 - 10:15

Hej Mia!
Rymligast av de små resevagnarna är nog Bugaboo Butterfly och Joolz Aer+. Båda vagnarna har hög rygg, en treåring får absolut plats. Butterfly har dessutom sin egen ståbräda. Vill du ha snäppet rejälare vagn kanske du kan kolla på Thule Spring eller Baby Jogger City Mini GT. De är betydligt större ihopfällda men har också större hjul. Av de två är Spring bättre med ståbräda (Thules egen).
/Anna

Reply
Jovana 21 april, 2024 - 22:19

Hej!
Tack för en superinformativ och mycket omtyckt blogg!
Behöver din åsikt angående smidig vagn till vår trea. Vi har en thule sleek som ”standardvagn” och är nöjda. Hon är nu 6 månader och i sommar tänkte vi ha en smidigare vagn då vi ska bila mkt och behöver platsen i bilen till annat. Sen är det också tänkt att vagnen ska användas som ”bilvagn” även innan/efter sommaren. Vi har tidigare haft mountainbuggy nano som vi inte älskade pga dåligt liggläge och trögkörd samt city tour 2 dubbel som vi ÄLSKADE. Så vi tänkte köra på city tour 2 enkel nu för vi vet vad vi får. Men kanske finns det bättre alternativ? Upplever tex inte att bee är lika smidig att fälla ihop? Plus inget fan av bugaboo överlag. Yoyo har inget fotstöd, det har våra barn gillat. Easy fly har några vänner till oss, de är nöjda men jag gillar när sittdelen är lite mer ”insjunken”. Så våra främsta önskemål är alltså bra liggläge, smidig att fälla ihop och tar liten plats i bilen samt bra körkänsla (letar inte gung a la britax go next utan bara att den inte ska va trög). Vad skulle du rekommendera? Vårt säkra kort eller prova annan modell?

Mvh Jovana.

Reply
Jovana 21 april, 2024 - 22:29

TILLÄGG
En annan sak vi älskade med city tour var att ryggstödet inte sitter fast i läget det befinner sig i. Hade man tex barnen i viloläge men de fick för sig att luta sig fram för att titta på nåt intressant fick de vid lutningen med sig hela ryggstödet upp. Sen när de kände sig nöjda kunde de luta sig tillbaka igen och fortsätta vila. De kunde alltså röra sig ganska fritt men satt ändå fast med selen i vagnen. Vet inte om andra vagnar också har så?

Reply
Anna 26 april, 2024 - 13:06

Hej Jovana!
Du kanske skulle gilla Ergobaby Metro+? Den sittdelen är väldigt mjuk och uppbyggd. Och från Bugaboo skulle jag inte kolla på Bee utan i så fall på Butterfly, den har en hyfsat ombonad sittdel, för att vara en resevagn. Ett till tips är Joolz Aer+, låter också som den kan passa dina önskemål.

Generellt så har ryggstödet den funktionen du beskriver om det har en steglös justering med remmar. Men det finns vissa undantag. Måste säga att jag gillar att du ser det som något positivt! Många tycker att den egenskapen är negativ, jag har själv ibland irriterat mig på den. Men som du beskriver det finns det ju absolut fördelar med ett rörligt ryggstöd också!
/Anna

Reply
Jovana 2 maj, 2024 - 20:44

Tack för sin input. Åkte till jollyroom showroom och provade massa vagnar och bestämde mig till slut ändå för city tour 2 haha. Det finns både för och nackdelar med alla vagnar, men nu dök det upp en bra begagnad variant som vi slog till på och jag är redan nöjd hahaha.

Reply
Jovana 2 maj, 2024 - 23:12

Jag kom på att jag hade en fråga till. Vi har ju en 6-månaders som ska använda vagnen i sommar. Hon sitter stadigt, men känns som att hon ändå skulle gynnas av lite extra stabilitet på sidorna. Tror du att en inovi dyna hade funkat att ha i denna vagn?

Reply
Anna 3 maj, 2024 - 09:11

Hej Jovana!
Hm… alltså ja, Inovi Large ger ju bra sittstöd i sidorna! Men du kommer behöva ta ut den varje gång du vill fälla ihop vagnen, så överväg om du tycker att det är värt det.
/Anna

Reply
Jovana 3 maj, 2024 - 09:37

Jag befarade det… det låter för krångligt. Jaja, hon har några månader på sig att växa till sig så får vi se. Tack för snabbt svar. Jag älskar din blogg! Kan läsa i timmar om barnvagnar jag aldrig kommer köpa hahaha

Anna 3 maj, 2024 - 18:31

Åh! Tack, så roligt att höra att du tycker det!
/Anna

Jessica 11 maj, 2024 - 21:21

Hej! Har du tips på handbagage-resevagn som inte har så högt handtag? Jag är 155 cm och letar efter en vagn som känns bra i höjd.

Reply
Anna 15 maj, 2024 - 10:09

Hej Jessica!
De flesta resevagnar i den storleken har ganska lika höjd på handtaget, men Bugaboo Butterflys handtag är cirka 4 cm lägre än Yoyos (105 cm mot 101 cm), så det är ju en viss skillnad. Cybex Libelles handtag är 102 cm högt. Jag kan inte på rak arm komma på någon liten vagn med handtag på under metern.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar