Black Friday 2018 – här finns barnvagnsfynden!

av Anna

För fjärde året i rad kommer här ett blogginlägg med samlade tips på bra erbjudanden på barnvagnar och tillbehör denna Black Friday! Andra erbjudanden har funnits redan under veckan men jag mailar några dagar i förväg till alla mina kontakter hos olika webshoppar och ger dem chans att berätta vad de har för reor just under fredagen.

Det är varmt välkommet för den som läser och känner till andra kampanjer som jag har missat, att lämna en kommentar till detta inlägg och så ska jag se till att den godkänns och publiceras så snabbt som möjligt.

De fetmarkerade företagsnamnen  är antingen en direktlänk till webshoppens startsida eller till en särskild Black Friday-sida om en sådan finns. Om jag fått förhandsinfo med detaljer om vad som omfattas av de olika kampanjerna så skriver jag lite om det, annars får vi helt enkelt se vad för bra (eller mindre bra?) erbjudanden som finns där!


(Några av) Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. HÄR kan du läsa mer om varför jag har affiliatelänkar på bloggen. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!


Babyland
Babyland kör med nedsatta priser hela helgen och för alla Black Weekend-erbjudanden kan man använda länken till Babylands Black Friday-sida. För endast fredagens specialdeals klickar man på Babyland-rubriken ovan! Man lovar bland annat nedsatta priser på Britax Smile 2 och Britax Holiday, Vinter & Blooms åkpåse och regnskydd Minidots  reas ut till halva priset eller mer, riktigt bra. Jag har också fått veta att miniåkpåsar och andvärmare från Bozz säljs till himla fina Black Friday-rpiser! Babyland hälsar även att de har fri frakt på allt, oavsett köpesumma, och fri hemkörning om man handlar för mer än 600 kr.

Baby Plus
Räds man inte att importera sin barnvagn så kan jag tipsa om att Nederländska Baby Plus under Black Friday erbjuder 15% på hela sitt sortiment (presentkort undantaget) samt har en kampanj med 20% rabatt på Bugaboo Donkey2, ej Classic-vagnarna.

Babyproffsen
Babyproffsen online ger 20% på alla varor i lager, dock med vissa märken undantagna (bland annat Britax Premium Line och Bugaboo. Erbjudandet finns även i Babyproffsens butiker. I Barkarby, Lindhagen och Uppsala så rear de allt i butiken, även BeSafe, Bugaboo och Britax. Det kan dock förekomma lokala skillnader i butikerna.

Babyshop
Hos Babyshop finns ett urval av kampanjer och nedsatta priser som omfattar barnvagnar och barnvagnstillbehör. Jag har bland annat sett mycket bra priser på lilla resevagnen GB Pockit och på varma lammskinnsåkpåsar från BOZZ. Just nu verkar Babyshop också ha 25% på Bugaboo High Performance-åkpåsen, och här hittar man alla Babyshops barnvagnsfynd. TILLÄGG: Babyshop meddelar nu att man idag erbjuder 15% rabatt på allt från Bugaboo!

Babyworld
Babyworld hälsar att man ska hålla utkik efter rabattkod inne på sajten och ta tillfället i akt att chatta med kundtjänst för att hitta en kanondeal under Black Friday. Bland annat kommer det finns nedsatta paketpriser på travel system med Bugaboo Fox, Bugaboo Donkey samt paketerbjudanden Britax Go Big och Britax Smile2!

Bamba
Bamba har mellan 20-80% rabatt bland annat på varumärken som Skip Hop, som har ett brett utbud av fina och praktiska barnvagnstillbehör

Barnbutiken
Barnbutiken har 10% på allt – både i butik och på webben, beställningar inkluderade. Man säljer bland annat Bugaboo, Britax, Babyzen och Baby Jogger. Vill man shoppa online så ska man använda koden Black18.

Barnens Hus
Norges ledande fackhandelskedja Barnas Hus har etablerat en svensk e-handel och de har fått till riktigt bra erbjudanden. Man har 25% på allt från SkipHop och nedsatta priser på Voksi Urban och Design by Voksi-åkpåsar. Och från klockan 09:00 idag så har Barnens hus 20% på allt från Cybex samt upp till 30% på Mountain Buggy.

Big Baby
Big Baby erbjuder 15% rabatt på allt från Bugaboo – och då detta är ett varumärke som sällan reas så är 15% att anse som riktigt bra! En Bugaboo Fox kostar nu 10,800 kr mot normala 12,700 kr. Man säljer också Babyzen Yoyo+ för 3299 kr och har 20% rabatt på allt från Elodie Details. Perfekt att fynda en åkpåse lagom till att vintern anländer!

Bonti
Bontis Black Friday-erbjudanden omfattar 10% på allt, inklusive barnvagnar (ej Britax Premium, BeSafe Modular & presentkort).  För den som är på jakt efter en Emmaljunga NXT90 eller NXT90F så säljs de i svart/svart till paketpris, med liggdelen inkluderade. Det kommer även finns sänkta varor inom andra områden förstås.

Brands For Kids
I Brands For Kids butik i Linköping kan man under Black Friday köpa barnvagnar till 30% rabatt. I webshoppen är det fokus på tillbehör och man kommer bland annat hitta Eloide Details åkpåsar och andra barnvagnstillbehör till nedsatta priser!

Bugaboo
Yihoo, märket själva har faktiskt lite Black Friday-erbjudanden! Det blir inga nedsatta priser överlag men man lovar både tillbehör samt ett fåtal kompletta vagnar till bra priser. Dessa erbjudanden kommer ligga kvar under hela helgen.

The Buppa Brand
The Buppa Brand erbjuder under Black Friday samma bra deal som besökarna av UnderBARA BARN-mässan kunde ta del av förra helgen. För endast 899 kr får man en vinteråkpåse, en softshellåkpåse för vår och höst samt en förvaringspåse för åkpåsarna. Kod att använda är BLACKDEAL18 och glöm inte bort att lägga alla tre produkter i varukorgen!

Elodie Details
Elodie Details har nedsatta priser på ett flertal olika produkter under fliken SALE, men bästa erbjudandet är att man under fredag, lördag och söndag kommer ha 25% på en utvald modell av åkpåse. Och då är det en ny färg/nytt mönster varje dag som säljs med 25% rabatt!

Jollyroom
Jollyroom har haft Black Week-erbjudanden under hela veckan, men släpper nu på fredagen ytterligare till Black Friday-priser och jag har fått höra att det ska finnas många barnvagnar med!

KöpBarnvagn
Hos KöpBarnvagn har Black Friday-kampanjerna rullat sedan i måndags, med nedsatta priser från både Thule, Britax, Bugaboo och även några modeller från Emmaljunga. Men – exklusivt bara för under fredagen – är att KöpBarnvagn har 20% rabatt på Bugaboo Fox Stellar, vilket betyder att den kostar endast 11,995 kr under Black Friday!

Lekmer
Hos Lekmer släpps nya Black Friday-erbjudanden dagligen. Hittills har jag sett 23% rabatt på Joolz-vagnar, 25% på utvalda färger av Bumprider Connect och även bra priser på Cybex Balios M och Voksi Urban. Britax Holiday är nedsatt med 50% och vi får se om rean ökas på ytterliger under fredagen.

Najell
Najell slår på stort under Black Friday med rabatter som verkligen inte skäms för sig själva. Fantastiska åkpåsen  Najell Winter Cover finns nedsatt med 40%! Använd koden FRIDAY40 för att fynda. Och är du osäker på om den här åkpåsen är rätt för dig så läs min recension av Najell Winter Cover här.

Pyret & Snäckan
Pyret & Snäckan gör det enkelt både för sig själva och för sina kunder, genom att rakt av erbjuda 10% rabatt på allt på hemsidan. I webshoppen hittar vi bland annat märken som Bugaboo, Britax och Joolz!

Syskonhuset
Syskonhuset har 50% rea på utvalda lagervaror, barnvagnar, barnvagnstillbejör samt andra barn- och babyprodukt.

The Tiny Universe
Med start vid midnatt och avslut 00:00 natten till lördag erbjuder The Tiny Universe exklusivt under fredag 40% rabatt på alla sina svarta produkter med koden BLACK40. Jag kan tala mig varm för att deras The Tiny Universe åkpåse är just rejält mysig och varm i barnvagnen, men de har också fina handvärmare som ser väldigt mysiga ut!

Åre Barnvagnar
Åre Barnvagnar har ingen Black Friday-kampanj i år men tipsar om att det finns mycket barnvagnsrelaterat i fyndhörnan.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Fredrik 28 november, 2019 - 17:48

Bra inlägg! Tänkte du göra ett liknande för 2019?

Reply
Anna 28 november, 2019 - 19:44

Hej Fredrik, absolut, det kommer ut klockan 06 imorgon bitti!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar