Nyheter från Elodie Details – höstkollektionen Silence är här!

av Anna

Elodie-Details-Silence-BarnvagnshandskarElodie Details släpper idag sin kollektion för hösten och vintern 2016-2017 och jag tycker att det är en förtrollande vacker värld de tar med oss in i. Kollektionen heter Silence och tar inspiration från naturen, både mörka skogar och prunkande blomsterängar. Men det är inte bara färger och mönster som är nytt. Elodie Details bjuder dessutom på nya material och helt nya produkter. Väldigt roligt är det att ED nu släpper stilrena barnvagnshandskar, jag är ju ett stort fan av denna produkttyp och ser fram emot att få känna på dessa hanskar. Utseendet får i alla fall tummen upp från mig!

ED-akpase-fall16Höstens nya åkpåsar, en del gamla favoriter finns också kvar i Elodie Details sortiment, är de sex stycken i bilden ovan. Woodland Green sticker ut med sin utsida av sammet och Chestnut Leather, tillverkad i viscose och polyuretan, är en helt ny look. Alla pälskanter är givetvis fuskpäls och avtagbara. Elodie Details åkpåsar har, som jag skrivit i min recension av dem, kardborreöppning för barnvagnens sele och avtagbart lock. Jag, som älskar blått, föll nog allra mest för Pretty Petrol. Gillar man inte rosetten så kan den tas loss. Jag tycker även att mönstrade Forest Flora känns som en åkpåse som skulle sitta riktigt fint mot lite snöfall i vinter!

Elodie-Details-skotvaskorNästan mest kär av allt blev jag i årets skötväskekollektion! Jag vill ha alla? Fast mest vill jag nog ha Dot, just det formatet trivs jag med och det är så enkelt att hitta i en skötväska som är uppbyggd som Dot är. Att insidan är petrolblå skadar inte ett dugg såklart!  Woodland Green påminner lite om en gammal klassiker från Elodie Details, någon som minns Cargo-serien? Men mest uppmärksamhet tror jag att de två skötväskorna i äkta läder kommer att få. De kommer med en smart, uttagbar insats som gör att själva skötväskan efter småbarnsåren kan användas som en stilren handväska. Med alla skötväskor medföljer Elodie Details barnvagnskrokar, så praktiska och samtidigt så snygga. För min del blir det hatten av för Silence, jag hittar direkt flera favoriter och tror jag vet lite mer om hur min fjärde bebis barnvagn ska stylas i vinter. Vad gillade ni mest?


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Handla Elodie Details hos: Babyland

Du kanske också gillar

1 kommentar

Cecilia 27 augusti, 2016 - 21:48

Hej! Vet du om Elodie details åkpåsar passar i en MB duet 2.5? Tacksam för svar

Reply

Lämna en kommentar