Bugaboo Donkey fyller 5 år!

av Anna

donkeyI september är det fem år sedan Bugaboo Donkey började säljas i Sverige och resten av världen, med undantag för en handfull länder som fick tillgång till åsnan redan i maj 2011. Detta jubileum vill Bugaboo såklart fira, och fira lite extra här i Sverige – som faktiskt är ett av Donkeyns starkaste visten! Det är dags för barnvagnskalas och här kommer chansen att få delta:

Är du ett riktigt Bugaboo Donkey fan? Älskar du att gå på kalas? Nu får 5 personer ta med sig var sin kompis och fira att packåsnan Bugaboo Donkey fyller 5 år!

Hur gör man? Dela ditt bästa minne med Bugaboo Donkey i en kommentar, antingen skriftligt eller länka till en härlig Donkey-bild. Fem personer får ta med sig en kompis och fira med oss den 8 september kl 15-17 i Stockholm. På plats bjuds det på tårta och annat gott, du får prata barnvagnar med mig, träffa andra Bugaboo Donkey-föräldrar och såklart även möta representanter från Bugaboo.

Bor du inte i Stockholm eller kan du inte komma? Fira där du är med #bugaboodonkey5years, de bästa bilderna delas på Bugaboos sociala kanaler. 

Tävlingen om fem inbjudningar pågår till och med 1 september, vinnarna meddelas per mail.

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Anette 26 augusti, 2016 - 17:12

Jag har många fina minnen av vår kära Donkey, men det finaste som gör mig härligt tårögd är den allra första promenaden. Efter ett dygns isolering hemma bestämde vi oss för att vi skulle gå de 10 minuterna till Ica för att handla lite förnödenheter. Känslan när maken kånkade ner vagnen för trappen medan jag följde efter med vår nykläckta lilla dotter i famnen alltså. När vi gick så var vi sådär fånlyckliga som nog bara nyblivna föräldrar kan vara. Halvvägs framme kom jag på att vi borde tagit med flaska med ersättning, tänk om hon blev hungrig? Maken fick springa hem igen för att hämta den och sedan rusa efter oss. Hon sov hela ”resan”! Såklart…

Reply
Therese 29 augusti, 2016 - 14:10

Mitt bästa minne är när lillasyster föddes. Premiärturen med storebror i en sittdel och äldsta brorsan på ståbräda och ändå rullade den så lätt! Premiärturen är alltid speciell

Reply
Maria munter 29 augusti, 2016 - 14:51

Mitt bästa minne är från Pride paraden 2013 när båda barnen somnade som två slocknade ljus i åsnan. Trotts ljudet runt om så sov båda två i 2 timmar. https://instagram.com/p/BJsXhPWDNAP/

Reply
Sophie 29 augusti, 2016 - 15:05

Mitt bästa och roligaste minne med min dåvarande donkey var när jag och en vän skulle försöka få bort en oljud i chassit så vi skruvade och pillrade på chassit tillslut fick vi inte ihop det rätt så där stod vi två svettiga mammor och två otåliga små bebisar med en donkey nedskruvad i delar men vi lyckades tillslut få ihop vagnen rätt 😉

Reply
Linda 29 augusti, 2016 - 18:08

Jag tänker på när min bästa vän skaffade sig en Donkey till sin lilla för 3år sedan och jag fick låna den till min lilla då ettåring och den va så underbar att köra och nu till tredje barnet står en Donkey högst upp på önskelistan!

Reply
Moa 29 augusti, 2016 - 20:16

Vår första vagn var ingen hit hos dottern. Så det bästa minnet är när vi tog premiärturen (och i stort sett alla prommisar sen dess) när hon slocknar som ett ljus och man ser hur hon riktigt älskar sin nya vagn.
Det var en riktigt bra investering som vi gjorde när vi sålde vår första vagn för att införskaffa en Donkey.

Reply
Miranda 29 augusti, 2016 - 20:43

Jag minns när vi var på väg tillbaka till BB för kontroll av lillebror och på bussen sitter storasyster och håller hans hand. Lillebror var då tre dagar gammal. Fällde en tår för att de var så söta mina två.
Försöker länka en bild.
https://instagram.com/p/5pwSmKjhye/

Reply
Martina 29 augusti, 2016 - 21:02

Efter många missfall och försök till att skaffa ett syskon till vår 4 åring som inte vill åka vagn längre så lyckas vi äntligen. Och min första tanke är: Äntligen får jag köpa en Bugaboo Donkey som jag trånat efter så länge. Och känslan när jag packar in den i bilen och storebror säger: ”Mamma i den fina ska jag köra lillebror” då ville mammahjärtat hoppa ur bröstet och spricka av glädje och stolthet ♡

Reply
Erika S 29 augusti, 2016 - 21:23

Som man har väntat och längtat, kollat mail varje dag. Sen kom den, mailet med leveransbesked och länk. Tittade och uppdaterade varje 10 min haha. Men äntligen, efter nästan 9 veckors väntan kom den… Såååå fin <3
Monterades direkt såklart och här är första bilden på den <3
https://www.instagram.com/p/BJtDnFAglPf/?taken-by=erikaell

Reply
Besarta 1 september, 2016 - 22:56

Mitt bästa minne med donkeyn var när jag va 6månader gravid med min lilla prinsessa och letade vagn med sambon. Jag fastna för just den vagnen men tyvärr så räckte inte pengarna till för att kunna ta den med hem. Dagen därpå kom en vän på besök från Uppsala och hade sin son i just min dröm vagn och jag tyckte att det va så roligt att köra runt honom i den att jag än idag blir ledsen över att jag inte fått chansen att köra runt min nu 4månaders dotter i vagnen med. Det är den perfekta vagnen enligt mig.

Reply

Lämna en kommentar