Elodie Details Bedouin Stories Skötväska

av Anna
Elodie-Details-Bedouin-Stories

Elodie Details har ett stort utbud av skötväskor i olika storlekar och modeller. Dessutom har de många olika mönster, en del som alltid finns inne och andra som byts ut per säsong. Väskan som finns i mönstret Bedouin Stories är samma format som skötväskan Zebra Sunshine. Väskan jag har testat är ett recensionsexemplar direkt från Elodie Details. Som vanligt med Elodie Details skötväskor ingår förutom skötbädd och avtagbar axelrem också två stycken barnvagnskrokar. På bilden ovan syns de både hängande från skötväskan på den stora bilden, och fästa runt barnvagnshandtaget på bilden överst till höger. Krokarna hakas fast i öglor på skötväskan, och sitter fast runt handtaget med kardborre. Mycket praktiskt när man ibland vill lämna vagnen men snabbt få med sig väskan. Modellen Bedouin Stories/Zebra Sunshine är rejäl i storlek. Jag har tidigare skrivit om EDs skötväska Black Edition och den känns petite i jämförelse. Den här väskan är något för den som vill packa mycket eller som vill packa för två barn, där det ena barnet kanske mest behöver ett ombyte kläder och den andra en full arsenal med prylar. För två barn med mycket behov av packning skulle jag nog rekommendera ännu ett snäpp större modell.

Elodie-Details-Bedouin-Stories-insida

Det jag gillar allra mest är hur otroligt välorganiserad skötväskan är. På utsidan har den endast ett fack, jag gillar personligen många ytterfack, men insidan kompenserar upp det hela bra. Det finns två rejäla fickor med resåröppning, perfekt för blöjor, ombyten och våtservetter. Det finns ett stort fack med dragkedja, ett litet fack med dragkedja och sedan ytterligare tre lite mindre förvaringsfickor. Och så förstås ett stort huvudfack, och på insidan även flaskfack. Det är enkelt att hitta i skötväskan om man använder facken, men att modellen är djup gör ändå att det är svårt att hitta rätt bland det som finns på botten. Förutom bristen på lite rejälare ytterfack så tycker jag att Bedouin Stories-skötväskan svagaste sida är att storleken är lite otymplig för den som inte absolut behöver utnyttja packningskapaciteten maximalt. Jag märker även att jag själv föredrar grundare men bredare skötväskor, att jag har enklare för att hålla ordning i dem. Men Elodie Details gör väldigt välgjorda, snygga och tåliga skötväskor så gillar man stora modeller så kommer man gilla Bedouin Stories /Zebra Sunshine väskan.


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Handla Elodie Details skötväska hos: Babyland

Du kanske också gillar

1 kommentar

Elodie Details DOT skötväska 31 mars, 2017 - 09:25

[…] både funktionsmässigt och vad gäller stil och design. Jag har skrivit om Black Edition och Bedouin Stories tidigare och nu är det dags för Elodie Details DOT. Den här modellen kom Elodie Details […]

Reply

Lämna en kommentar