Köln, här kommer jag!

av Anna

KUJ2015När ni läser det här sitter jag på ett plan på väg att landa i Köln i Tyskland. Precis som förra året ska jag igen få besöka den för en barnvagnsnörd helt magiska mässan Kind und Jugend! Förra årets vistelse på mässan var helt omtumlande, och då reste jag dessutom tillsammans med mitt yngsta barn. Detta år är jag barnfri och ska försöka lägga in en ännu högre växel så att jag sedan kan rapportera om allt värt att rapportera till er här på bloggen!

För den som är nyfiken på hur det var på förra årets Kind und Jugend finns mina tre inlägg om mässan här, här och här. Även i år kommer jag detaljerat sammanfatta alla nyheter inlägg som kommer upp här på bloggen med start i nästa vecka. För att följa mina barnvagnsäventyr live så rekommenderar jag att ni följer mig på Instagram (@babababies) eller gillar Allt om Barnvagnars Facebook-sida!

Vilket barnvagnsmärke är ni mest nyfikna på att få läsa mer om från mässan?

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Vera 10 september, 2015 - 18:58

Baby Jogger! Vad är med Baby Jogger Vue double (?)
Älskar din blogg. En barnvagnsnörd från Österrike 🙂

Reply
Anna 14 september, 2015 - 12:02

Hej Vera!
Tyvärr, den tillverkas inte längre som jag förstått det, tror den eventuellt blev alldeles för bredd. Fanns inte med på mässan alls!
/Anna

Reply
Hanna 10 september, 2015 - 21:33

Stokkes vagnar skulle jag vilja veta mer om! (Om dom nu finns med på mässan)

Reply
Anna 14 september, 2015 - 12:00

Hej Hanna, tyvärr, de hade ett hemligt showroom utanför mässan. 🙁
/Anna

Reply
Pernilla 14 september, 2015 - 20:57

Kommer några nyheter från Kronan för 2016 tro?

Reply
Anna 17 september, 2015 - 13:55

Japp! Nya sufflettfärger är vad det främst handlar om.
/Anna

Reply
Elin 15 september, 2015 - 22:12

Kommer Bugaboo ha några förändringar på Donkeyn inför 2016? När kan man tänka sig att nästa års modeller släpps?
Inga fler syskonvagnar på g?

Reply
Anna 17 september, 2015 - 13:55

Hej Elin,
jag har inte hört något alls om att det är en ny Donkey på gång. Bugaboo har inte årsmodeller utan de kan släppa nya versioner av sina vagnar när som på året, både Cameleon3 och Bee3 kom dock i september, men Buffalon lanserades februari så de verkar inte bundna till att släppa nyheter en särskild tid på året. Tyvärr inga andra spännande syskonvagnar på gång vad jag känner till!
/Anna

Reply
Sara 16 september, 2015 - 20:22

Vilken informativ blogg!! Men jag är på jakt efter en sittvagn/sulky som blir så liten som möjligt i bilen men ändå fungerar med ståbräda. Önskvärt vore även om man kan ha sittdelen mot sig, inte enbart framåtvänd. Har du något bra tips? 🙂

Reply
Anna 28 september, 2015 - 15:31

Hej Sara, din kommentar såg jag inte förrän nu, ber om ursäkt för det! Jag har tyckt att Bugaboo Bee varit smidig med ståbräda, men det beror också lite på vilken budget du har för denna vagn samt i vilken slags terräng den ska köras? Bee lämpar sig ju t.ex. bäst inne i stan eller på slät asfalt.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar