En första titt på Nuna Pepp Luxx

av Anna

Nuna Pepp Luxx

Nuna Pepp är en vagn jag gillat i flera år nu, ända sedan jag testade den första gången våren 2010. Den äldsta versionen hade inget liggläge alls, men till Pepp hade vagnen utvecklats och det fanns både ligg- och viloläge. Nu har en tredje version av Pepp sett dagens ljus – Nuna Pepp Luxx. De främsta skillnaderna mot föregående modeller är en rejält föbättrad sufflett, det ställbara fotstödet och en annan vaddering under klädsel, som gör vagnen mjukare och lite mer ombonad. För den som kört Pepp tidigare kommer man även märka av en något förändrad mekanism för att höja och sänka handtaget, en i mitt tycke bättre funktion för att hålla chassit låst när vagnen är ihopfälld och en del andra mindre ändringar – uteslutande till det bättre.

Jag har hunnit köra vagnen en del och blev direkt påmind om hur skön den är att hantera. Svänger lätt även om man kör med en hand, och så löjligt enkel att fälla ihop och lasta in i en bil. Dessutom känns den stabil, delvis tack vare den lågt placerad sittdelen, och robust – en vagn som orkar mycket och som man inte behöver vara allt för varsam med. En full recension kommer efter sommaren!


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. HÄR kan du läsa mer om varför jag har affiliatelänkar på bloggen. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Handla Nuna Pepp Luxx hos: Babyland

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Hanna Caesar 21 juli, 2015 - 15:05

Jag skulle så gärna vilja se den i verkligheten men har inte hittat någon återförsäljare. Ska bli kul att läsa den fullständiga recensionen. 🙂

Reply
Anna 23 juli, 2015 - 23:02

Hej, nej, den verkar inte finns på så väldigt många ställen, vet bara någon enstaka i Stockholm som fått in den tex!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar