Taga Bikes

av Anna

Har ni sett, så skoj! Jag har via Babyland (som kommer ta in vagnen i sitt sortiment) fått möjligheten att under en kort period testa en cykelbarnvagn från Taga Bikes, som alltså är en barnvagn som snabbt och enkelt byggs om till en cykelvagn. Som barnvagn så är barnets sittdel fast framåtvänd och kan lutas till viloläge. Godkänd maxvikt på barnet är 15 kg. Som cykel med barnsits så är godkänd maxvikt 25 kg och även då är sittdelen endast framåtvänd. I videon cyklar jag med en fyraåring på cirka 110 cm i sätet, men vi har även cyklat med vår ettåring. Båda sitter bra i sätet, ju tyngre barn desto mer stabil känns cykeln. Körkänslan är lite annorlunda jämfört med när jag cyklat med ett barn i cykelsits baktill, men kanske är det en normal körkänsla för trehjuliga cyklar? Efter att ha cyklat ett tag så vänjer man sig ganska snabbt vid hur cykeln ska hanteras.

I videon ovan så visar jag både hur det ser ut att cykla med vagnen, men också hur den sedan snabbt byggs om från cykel till barnvagn. I nästa vecka kommer jag lägga upp ett en minirecension av denna cykel/barnvagn från Taga Bikes, så är det något särskilt ni önskar att jag testar med den – lämna gärna en kommentar!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Taga Bikes 26 mars, 2015 - 15:42

[…] så kommer här en liten minirecension som sammanfattar mina intryck. I mitt förgående inlägg om Taga Bikes finns en video som visar hur den omvandlas och längst ner i det här inlägget har jag lagt in en […]

Reply
Paulinda 20 augusti, 2016 - 09:51

Tack för informativ recension och bra blogg.

Reply

Lämna en kommentar