Kind+Jugend i Köln!

av Anna

cologne_2I maj 2012 fick jag göra ett besök hos Bugaboo huvudkontor i Amsterdam, det blev en fantastisk upplevelse för mig och jag fick vara en av de första som såg Cameleon3 live, hälsa på Bugaboos chefdesigner och marknadschef samt mycket mer. Nu är det dags för ännu en spännande barnvagnsresa, för denna torsdag flyger jag ned till Köln för att besöka barnmässan Kind+Jugend! Mina förväntningar är höga och jag hoppas kunna fylla bloggen med rapporter om barnvagnsnyheter från många olika märken – kända som okända. Jag hoppas kunna uppdatera bloggen på plats med lite kortare, bildspäckade inlägg.

Är man den otåliga sortens barnvagnsnörd så kan jag också tipsa om att följa min hashtagg #alltombarnvagnar på Instagram, jag kommer lägga upp bilder regelbundet via mitt privatakonto @babababies och sen kommer en rejäl summering av mässan upp här på bloggen i nästa vecka. Kan redan nu säga att jag hoppas kunna berätta mer om vad Kronan har för nyheter inför hösten, om nya vagnar från Orbit, iCandy och många mer!

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Evelina 9 september, 2014 - 12:42

Vet du när Brio släpper sina nyheter för 2015? 🙂

Reply
Anna 9 september, 2014 - 23:03

Hej, nej och det verkar som att de inte sagt något datum än, jag var i kontakt med dem i förra veckan och fick då höra ”senare i höst”!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar