Bugadam? Amsterboo?

av Anna

På torsdag har jag fått den stora äran och lyckan att få göra en resa till Bugadam… Jag menar Amsterboo… Jag menar Bugaboos huvudkontor i Amsterdam! Finns det något större för en überbarnvagnsnörd som jag? Antagligen inte! I ett dygn ska jag få insupa lite nederländsk luft och en massa Bugaboo-anda. Självklart kommer bloggen peppras med bilder och information, allt jag kan komma över ska jag frikostigt dela med er. Jag har fått tillfället att intervjua både en marknadschef och en utvecklare så om du har någon Bugaboo-relaterad fråga, ställ den i kommentarerna och så ska jag göra mitt bästa för att finna svaret till den!

För mig är det här så himla stort att jag inte ens förstått att det är sant. Senaste gången jag räknade efter hade jag ägt nio stycken Bugaboo-vagnar, och den enda modell som inte har bott hos mig är Geckon. Jag ägde en Donkey månader innan den ens fanns att köpa i Sverige (och drömde om den varje natt innan den anlände) och jag har inspirerat/tvingat många i min omgivning till att följa i mina fotspår. Inte för att jag själv tjänar på det på något vis, utan för att Bugaboo har gjort några av mina absoluta favoritbarnvagnar. Det enda jag saknar från Bugaboo är att de ska göra verklighet av min barnvagnsdröm om ett Bee+ med chassi och sufflett i regnbågens alla färger… Vi får se vad jag kan åstadkomma i Amsterdam på torsdag!
/Anna

 

 

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Malin - Mamma Mode Träning 7 maj, 2012 - 21:06

Du kommer att få uppleva en helt fantastisk resa! Jag var där tillsammans med Lovisa i höstas och allt var verkligen så grymt bra. Bugaboo är ett otroligt inspirerande företag!

Och ja, snälla – driv igenom din idé om en regnbågsfärgad Bee. Jag köper den direkt 😀

Reply
alltombarnvagnar 7 maj, 2012 - 21:08

Vad roligt, jag är verkligen otroligt förväntansfull och lite nervös! Precis som det ska vara när man står inför en fantastisk upplevelse!

Haha, ja jag vet att det är många som gillar den, mer färg blir man bara glad av! Ska göra mitt bästa, och tack! 🙂
/Anna

Reply
Lisbeth // itsfashionbaby.dk 8 maj, 2012 - 08:01

Åh jeg er SÅ jaloux – du kommer til at få en fantastisk rejse!
Min søde kompis Manja fra http://www.manjalytz.com skal også med, så du må give hende et klem fra mig 🙂

Reply
alltombarnvagnar 11 maj, 2012 - 18:49

Tack för din kommentar! Manja var hur trevligt som helst och resan var verkligen fantastisk!
/Anna

Reply
Han Hoogwijk 8 maj, 2012 - 13:50

Hello Anna, to Bugaboo Amsterdam is really nice and inspirating. You deff will see the Neon Pop and I think you will also will see something nice more. Be inspirated, look and feel and keep the secret with you for some time.
Have fun in Holland, Med vänlig hälsning, Han

Reply
Therese 9 maj, 2012 - 12:26

Kan du klämma dem lite på pulsen ang en all black donkey?!
Ha en fantastiskt resa till himmelriket 😉

Reply
alltombarnvagnar 9 maj, 2012 - 15:31

Jag ska se vad jag kan göra! Och tack så mycket! 🙂
/Anna

Reply
Carina 10 maj, 2012 - 20:24

Hej!
Nu är jag antagligen för sen med min fråga men IFALL du hinner läsa 🙂 så vill jag veta varför suffletterna är så tunna på ex Donkeyn? Det är inte ultimat för oss som bor i Norrland där största delen av året är vinter med kyla och snöstorm. Och det är ett skäl till att jag överväger att inte köpa åsnan utan en annan syskonvagn. Just ja, en till fråga. 🙂 Varför finns det inga fotsäckar till sittdelen? 🙂

Ha det så kul i Amsterdam!

Reply
Kind+Jugend i Köln! 9 september, 2014 - 10:23

[…] maj 2012 fick jag göra ett besök hos Bugaboo huvudkontor i Amsterdam, det blev en fantastisk upplevelse för mig och jag fick vara en av de första som såg […]

Reply

Lämna en kommentar