Höstnyheter från Elodie Details!

av Anna

Det är 32 grader i skuggan, luften dallrar av hetta och isglassen smälter på vägen från frysen till munnen – finns det något bättre att gotta ned sig i just nu än höst- och vinternyheterna från Elodie Details? Svar: nej! Jag fick faktiskt tjuvkika på åkpåsarna nedan redan i våras och har sedan dess legat och tänkt på den zebramönstrade mer än vad som kan vara riktigt sunt. Den är nämligen ännu finare live än på bild, med bronsfärgad dragkedja och kittfärgat innerfoder. Givetvis kantad med fuskpäls. Jag har redan lagt undan ett exemplar, helt oemotståndligt fin tycker jag att den är. Graphic Devotion är lika fin den, känn både kul och ändå stilren och jag vet också att en rosa version av Petit Royal är väldigt efterlängtad så nu blir nog många glada över denna nyhet. Dessa tre åkpåsar kostar 1199 kronor och mer info finns på Elodie Details hemsida.ed14_1

Givetvis kan man matcha sitt barn från topp till tå med accessoarer från ED, jag håller mig dock till de renodlade barnvagnstillbehören. Nedan finns två av Elodie Details klassiska skötväskemodeller i ny design. Graphic Devotion har jag ju i Black Edition-utförandet och den sliter vi fortfarande på dagligen, har inte varit missnöjd med den för en sekund. Nu är jag lite sugen på att testa den andra modellen till hösten, har fått ett blöjbarn färre under sommaren så känner mig redo att gå ned något i skötväskestorlek. Kan man matcha zebramönstrad åkpåse med zebramönstrad skötväska eller finns det risk att det växer ut klövar på bebisen då? Skämt åsido, samtliga skötväskor kostar även de 1199 kronor styck.ed14_2

Helt nytt förr denna säsong är dessa lättvikts åkpåsar med dunfyllning, som kommer i fyra vackra färger. Ska vara riktigt värmande, har uttag för fempunktssele så den funkar därmed i de allra flesta barnvagnar och är i samma storlek som Elodie Details vanliga åkpåsar, alltså med en längd på cirka 110 cm. Dessa åkpåsar är lite mer exklusiva och ligger därför på 1699 kronor i pris. Dessa har jag inte hunnit känna på ordentligt än så jag vet inte riktigt hur varma de är, men jag gissar att de ska fungera bra även där det är riktigt långa och kalla vintrar.ed14_3Jag säger inte att jag längtar efter kyligare väder, för det gör jag inte. Men jag kan gå med på att när det väl blir kallt, så ska det faktiskt blir ganska kul att få gå loss på alla härliga vintertillbehör som finns!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar