Nyfiken Gul!

av Anna

kronangul

Nyfiken på vadå? På Kronans nya säsongfärg gul, förstås! Japp, gult var det här och det var därför jag inte fick visa bild på hela den Kronan Sulky vi rullar här just nu. Kronans gula är åt det senapsgula hållet tycker jag personligen – en varm färg. Enligt Kronan en kulör som inspirerats av både natur och stadsmiljö. Färgen släpps idag och är en tillfällig, begränsad upplaga som kommer till samtliga Kronans vagnar – Duo, Duo S, City, Sulky och Syskonvagn. Den stora nyheten med denna säsongsfärg är att den är tvådelad,vilket alltså innebär att basen på vagnen är i svart och säsongsfärgen är på topptyget. Riktigt snyggt och användarvänligt tycker jag. Suffletterna kommer dock inte säljas separat utan vill man ha en gul Kronan så får man köpa en hel vagn. Säsongsfärgen finns att beställa på Kronans hemsida för omgående leverans och även hos Kronans återförsäljare!
kronannyfikengul

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar