Senaste nytt från Kronan Barnvagnar

av Anna

Kronan-syskonKronan Barnvagnar släppte inför sommaren flera nyheter främst i tillbehörssegmentet och gör även nyrelease av sin syskonvagn Kronan Syskon efter att vagnen under en period varit återkallad. Nu ska allt vara fixat och förstärkt och Kronan firar med att i samma veva släppa Syskon i alla sina basfärger, så nu går den även att få helt i rött, grått, grönt och blått. Liggdel i samma färger finns att köpa till. Dessutom har Kronan i samarbete med designer Margot Barolo även släppt lösa suffletter i olika färger, som enkelt kan sättas på vagnen och bli en färgklick som piffar till lite. Suffletterna kan tvättas i maskin och finns i färgerna vitt, senapsgult, tegelrött, havsblå och grönt.

kronan-sittdynaKronan släpper även en ny tillbehörslinje av bambu och bomull, som utgörs av en mjuk dyna och två luftiga filtar i en jättefin gråskala. Jag har fått hem alla tre produkterna men inte hunnit göra mer än känna och klämma på dem. Dynan är förstås utrustad med små duffelknappar, eftersom att Kronans sittdelar har knappfästen överst på ryggstödet just för att dynor ska kunna användas utan att de glider ned. Väldigt smart och enkel lösning. Intrycker av dynan är att den är riktigt mjuk, så fluffig att den skulle kunna funka riktigt väl som avsvalkande sovyta även för en bebis. Sittdynan har uttag för trepunktssele, eftersom att Kronan använder sig av lösa selar i sina sittdelar.

kronan-filtFiltarna är två olika modeller som båda verkligen gör sig bäst såhär på sommaren. En tunn filt, lite muslinstuk, till vänster på bilden och en klassisk gallerfilt till höger. Som de nedre bilderna visar är båda så tunna och luftiga att de kan göra barnvagnsturen lite mer ombonad utan att göra barnet svettigt. Den tunna bambufilten har måtten 75 x 100 cm och gallerfilten i bomull och bambu är lika stor. Funkar lika bra i liggdel som i sittdelen.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Anna 27 december, 2016 - 14:05

Hej. Vet du om dynan i bambu passar färgmässigt till black wave suffletten?

Reply
Anna 28 december, 2016 - 22:05

Hej, jag skulle nog inte säga att det är exakt samma nyans men det är ju i samma gråskala typ? Jag tror det blir snyggt ihop! Det är en väldigt fin grå färg på dynan, passar nog till det mesta faktiskt.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar