Sommarnyheter från Kronan och Bugaboo!

av Anna

Sommaren är äntligen här och med detta också härligt somriga barnvagnsnyheter! Den gångna veckan har både Kronan Barnvagnar och Bugaboo gått ut med glada nyheter. Vi får se om det är något som kan väcka en eller annan villhöver-lust!

Bugaboo-Bee-Modern-Pastel-Collection

Bugaboos nyheter är en specialutgåva av Bugaboo Bee3, vid namn Modern Pastel Collection. Jag tycker namnet antyder att andra vagnar kanske också kommer få ingå i denna kollektion i framtiden? Låt oss hoppas på det! Bee3 Modern Pastel Collection kommer i två olika färger – Petrol och Soft Pink. Vagnen kommer att kosta 7800 kr inklusive tillbehör och finns tillgänglig hos återförsäljare från 1 juli. Vagnen har svart chassi, handtag i svart läderimitation och sittdelsklädsel och sufflett som går ton i ton. Med vagnen ingår dessutom en matchande Bugaboo-bomullsfilt samt ett liggdelslock i samma färg som klädseln – petrolblått eller ljusrosa. Vill man använda sin Bee3 Modern Pastel Collection med liggdel måste man dock köpa till liggdelsbas och liggdelsklädsel först.

Kronan-heart-Littlephant

Kronan gör en efterlängtad favorit i repris med sin förlängning av det högt uppskattade samarbetet med Littlephant. Mönstret ifråga heter Black Wave och Kronan + Littlephant är en relation som går ända tillbaka till 2013. Nu släpper Kronan en ännu större kollektionen av designsamarbetet. Det kommer dels som tillbehör i form av sittdyna och mjuklift, dels som lös sufflett för liggdel till Kronan City och för sittdel till Kronan City. Vill man köra Kronan Sulky/S eller Sulky med Black Wave-mönster så får man köpa sig hela vagnen, priset ligger på 4195 kr för Sulky och 4495 för Sulky/S. De lösa suffletterna kosta 699 kr och sittdynan går för 599 medan mjukliften har ett pris på 1995 kr. Dessa nyheter finns redan tillgängliga för inköp för den som inte kan vänta en sekund längre. Jag vet hur snabbt äldre Black Wave-vagnar och tillbehör säljs på Blocket så jag skulle gissa att dessa nyheter kommer gå åt som smör i solsken de också!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Cissi 7 juni, 2016 - 13:52

Härliga nyheter! Vet du om sittdynan till Kronan-vagnen funkar i en Bugaboo Buffalo?

Reply
Anna 10 juni, 2016 - 11:58

Hej Cissi, jag har vad jag kan minnas aldrig sett den kombinationen så jag törs inte svara på den frågan tyvärr.
/Anna

Reply
Cecilia 14 juni, 2016 - 12:15

Hej!!
Vi väntar vårt andra barn. Kommer bli 14 mån mellan barnen. Och nu funderar vi på syskonvagn såklart. Har kollat på donkey (såklart) men även på kronans då jag gillar ”vanlig” sittdel. Har du andra tips? Behöver all hjälp jag kan få! Krav är att barnen ska vara jämte varandra och inte ”på” varandra!
Tack för en toppenblogg, kram

Reply

Lämna en kommentar