Mer information om nya Babyzen Yoyo!

av Anna

Idag lades videon ovan upp på YouTube och den avslöjar lite mer om hur nya Babyzen Yoyo verkar fungera! För att börja med det lilla så verkar den vanliga sittdelen ha fått en solkeps adderad till suffletten, välbehövt och både smart och enkel grej att addera till en redan väldigt bra resevagn. Som jag förstått det nu, men jag vågar inte ta gift på det riktigt än, så kommer nya sittdelen inte att vara kompatibel med äldre Yoyos, köper man en ny när den släpps så ska det däremot vara väldigt enkelt att växla mellan bebisläge och framåtvänt läge. Oklart om den bakåtvända delen också har en solkeps på suffletten. Sen verkar det som att det enbart är liggläge som gäller vid bakåtvänt, ska bli spännande att få lite mått och se hur pass länge ett barn ryms mot föräldern, men den ålder som anges är ju 0-6 månader. Det ser åtminstone himla fint och plant ut, samt lite lagom ombonat med de skyddande kanterna.

När jag träffade Babyzens VD på en mässa förra hösten så fick jag höra att Babyzen ”aldrig” skulle släppa en bakåtvänd version av Yoyon, tänkt vad mycket som kan hända på ett år! Vill man ha en smidig resvagn som ryms som handbagage och är vändbar så är mig veterligen nya Yoyo det enda alternativ man har. Märkligt att det skulle dröja till år 2013 innan en sådan vagn presenterades, men fantastiskt att den snart finns och ännu mer så om den är lika smart och funktionell som den tidigare versionen!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar