Inspiration för dig som vill förnya din barnvagn!

av Anna

farga_barnvagnDet finns många äldre inlägg på den här bloggen som fortfarande besöks flitigt och uppenbarligen inspirerar de som läser att själva prova på det som det tipsas om! En vän till mig fick sitt första barn i somras och efter att ha kört runt bebis i en Cameleon+ med topset i sand ett tag så bestämde hon sig för att pigga upp sin barnvagn lite. Med hjälp av råden från de två inläggen om att färga sin solblekta vagn och mer tips om att färga vagnen, en lite mer utförlig guide, så lyckades hon få till det rätt så fantastiska resultat som går att beskåda ovan. Mycket jobb med topsetet, men klart värt det tyckte hon och jag håller helhjärtat med, just den där blåturkosa nyansen är dessutom en av mina absoluta favoritfärger. Den bruna basen har blivit snyggt kolsvart istället, vilket var betydliga enklare genomfört. Och visst ser det ut som en helt ny vagn?

Det finns alltså inga anledningar alls att gå runt med en vagn i en tråkig färg eller med solblekt klädsel när just sådant helt på egen hand går att förvandla totalt!

 

Du kanske också gillar

5 kommentarer

elin 15 september, 2016 - 18:09

Kan man stryka varukorgen?

Reply
Tina 24 maj, 2017 - 13:36

Hej!
Vet du om man kan fixera färgen med ångstrykjärn? Har inget vanligt strykjärn hemma…

Reply
Anna 1 juni, 2017 - 14:13

Hej Tina, tyvärr, jag vet inte om det funkar! Men numera är väl färgen dessutom självfixerande om den får stå i 14 dagar?
/Anna

Reply
Maria 5 september, 2020 - 17:38

Hej! Hoppas du ser detta trots att inlägget är så gammalt. Jag undrar vilken blå färg som använts till färgningen? Panduro har så många olika nyanser och jag vill ha denna som är petrol.

Reply
Anna 7 september, 2020 - 15:06

Hej Maria!
Jag är rätt säker på att hon hade blandat flera befintliga färger för att få till just denna nyans, tyvärr!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar